Banana Brain

Egy kis brutális gyilkosság!

Ki ne ismerné ezt a remek nótát a Die Antwoordtól?

Aki esetleg nem, annak elmesélem, hogy a sztori a dél-afrikai Oscar Pistorius kifigurázásáról szól, akiből amiatt csináltak sztárt, mert képes volt lábak nélkül futni. Igen, jól hallottátok. Az olimpikon és paralimpikon, vagy hogy mondják ezt mostanában PC módon 2012-ben rendesen részt vett futóversenyeken, konkrétan a Londoni Olimpián, és komoly sikereket ért el a rugólábával, amiről nagy viták folytak – máig nem egyértelmű, hogy gyorsabbak-e ezek a lábak, mint a sima láb, illetve kevesebb, vagy több energia kell-e a meghajtásukhoz.

De aztán a srác gyorsan rövidre zárta a sztárságáról szóló vitákat azzal, hogy mintegy publicity stuntként, jó eséllyel szarrá bekészülve szétlőtte a barátnője buksiját 2013. februárjában. Azt állította, hogy összekeverte egy betörővel. 2014-ben megkezdődött a tárgyalása emberölés vádjával, aminek a büntetését még abban az év októberében el is kezdte letölteni. Öt évre ítélték, ami mondjuk azért picit szoftos volt. Fellebbeztek is és meg is nyerte az ügyész, kitolták hat évre.

Hat évre bazki.

Na, azzal a lendülettel mindenki felháborodott és a legfelsőbb bíróságig eszkalálták a dolgot, ami a szándékos emberölésért kiszabható 15 éves börtönbüntetést szabta ki rá. A korábbi ítéletek is figyelembe vették azt, hogy megbánta tettét. Ezt egyébként most is figyelembe vették, mert odaát a gyilkossággal nem viccelnek: 15 év a minimum kiszabható.

Eléggé megkönnyebbült az áldozat, Ms. Steenkamp családja, aki szerint minimum kétséges, hogy figyelmeztető lövés nélkül a bezárt fürdőszobát megsorozod pisztollyal, mert betörőt sejtesz. Négyszer lőtt bele a csajba. Szóval a hatszoros aranyérmes, baba kora óta amputált Oscar feltehetőleg nem indul már több olimpián.

A ház teli volt kábszival, tiltott szteoridokkal egyébként, de valahogy a drogteszt negatív lett. Szóval tuti nem fogyasztott. Meg volt egy véres krikettütő is. És a csaj feje be volt verve.

Ezekről az apróságokról kevés szó esett. Csak valami furcsa egybeesés lehetett.

 

 

 • vau

  Remélem a sitten valahogy megoldják, hogy feltolják a lábcsonkjait a seggébe.

 • Ziles Gizi

  Pedig ilyen lábbal el is szaladhatott volna.

 • Kolyok12

  illett rá a kesztyű?

 • Kolyok12

  faszkivan a mai nappal, hogy nem akar vége lenni a melónak.

  • ApuElcseszettÉleteVagyok

   üdv a klubban.

 • ApuElcseszettÉleteVagyok

  csufulkodni csúnya dolog egyébként.

  mondjuk szétcsapatni a nőnk fejét is.

 • ApuElcseszettÉleteVagyok

  Az megvan, hogy pont most húzzák le a klotyón a jappán minőségbe vetett hitet?