Daron Malakian egy fasz

Nagy meglepetésre megint valakit fasznak gondolunk, ezúttal a System of a Down gitárosát.

Valószínűleg a jó öreg Daron be volt tépve és Marilyn Mansonra gondolhatott, amikor Charles Manson halálhírére reflektálva a facebookon jelezte, hogy milyen szomorúan hallotta a hírt. Gratulálok bazd meg. Legközelebb majd akkor legyél szomorú, amikor Breiviket lincseli meg szabadulásakor valamelyik hozzátartozó.

A nekrológban nagyjából megírtuk, hogy miért gondoljuk, hogy azzal együtt, hogy meghatározó figura volt, miért szolgált kriptikus messiásként a bomlott agyú vén köcsög. Azért, mert kurvára senki nem értette a szkizoid fantazmagóriáiból felszínre bugyogó zavaros tévképzeteit. Malakian kifejtette, hogy Mansonnak mennyire érvényes nézetei voltak a társadalomról és a környezetéről és a hőbörgők sem tudnának vitatkozni vele, ha megnéznék az interjúkat.

Hát de. Tudunk vele vitatkozni. Charles Manson közepesen szar dalokat írt, amit hiába dolgoztak fel (főként a hype meglovagolásaként) híresebb zenekarok, attól még baromira nem korszakalkotó, amit csinált. Ahogy az sem különleges, hogy szintén a hypeot meglovagolva valaki azzal villog, hogy titokzatos és legitim dolgokat lát bele fantazmagóriáiba.

A jó öreg Charlienak kibaszott sok ideje volt a sitten nagy gondolkodók könyveit olvasgatni és azokból merített felszínes féligazságokon a laikusok számára összekendácsolt, zavaros eszmerendszert farigcsálni.

Ettől még egy öreg, szétesett idióta volt. Annyira különleges, mint Paudits Béla.

 • Kolyok12

  sokkal gázabb, hogy milyen szar lett a ray donovan új évadja (lemaradva nézem). komolyan baszki, háttérzajként szól és így is elalszom rajta. akadályoz a hatékony munkavégzésben.

 • taro

  de most már legalább tudjuk róla, hogy egy fasz.

 • Ziles Gizi

  Marlyn Manson is Charles Manson “tiszteletére” ( ezt mondjuk nem tudom, változtatta meg a polgári nevét.

  • vau

   Nem változtatott meg semmit, Brian Warner a neve. Az egész zenekar úgy áll össze, hogy egy híres színésznő kombinálva egy sorozatgyilkossal, pl. Twiggy Ramirez.

   • Ziles Gizi

    A tegnapi cikked után futottam bele, de nem merült el benne csak megakadt a szemem rajta. Mondjuk a wikipédia a megváltoztatta szót használta

    • vau

     Világos. Marilyn Manson csak ilyen látványosan sátánista, de alapvetően azért normális.

     • dzsungelmacs

      az őt komolyan vevő rajongóit nem is érti. vicces figura.

     • Bernard Black

      Kár, hogy a zenéje is szar

     • vau

      Hát az, na. Régen szerettem, de akkor nem voltak komoly igényeim.