Elkészült a pork. Ideje reggelizni.
A pulled porkban az a jó, hogy amikor kiszédelegsz reggel a konyhába, ott vár készen, illatorgiába burkolózva.
Semmi dolog nincs vele, csak el kell távolítani a felesleges héjakat és nem ehető alkatrészeket, azaz a paradicsom és a hagyma héját, a paradicsom szárát, a babérleveleket és a szárított chilik vagy paprikák maradékait.
Ezután két villával szálakra széthúzni, beleforgatni a fűszeres, hagymás, paradicsomos szószba, de mindenképp jó tocsogósra.
Majd önfeledtem tömni az arcunkba az említett jelentéktelen pékáruba halmozva. Ízlés szerint paradicsommal, salátakeverékkel. Van aki rak rá mégis barbecue-szószt, de az más galádságokra is képes.
Reggelire csak szerényen, délben ráérünk dupla adag húst halmozni.
Jó étvágyat!
Előzmény itt: