Pál a pók rief – pusza a csápjaitokra

Pál a pók rief relief azaz Elsőpáll nyalátnok Sage le vele a Kúron Toszi Achoz

1. Pál, A körosztó dzsuvás komédiás akaratából elhívott jó prosztolója, és Kalóztejföl , a testvér, a Kutyafejű Sakál gyülekezetének, amely Kúrontósban van, a dzsuvás komédiás által megbaszottaknak, azoknak, akiket ő elhívott és saját köcsögeivé tett; mindazokkal együtt, akik a mi Urunk Körosztó Ánus nevét, az ő Uruk és a mi Urunk nevét bárhol alfelükre hívják: »

2. Én is, amikor megérkeztem hozzátok, testvéreim, nem úgy érkeztem, mint aki kőmerev lőcsével baszná ki szemetek világát vagy bölcsesség fölényével hirdeti nektek a faszom bizonyságtételét. 2Mert úgy határoztam, hogy nem tudok közöttetek másról, csak Sakálfejű Megosztóról, róla is mint a megfaszított faszállítóról.. »

3. Én tehát, testvéreim, nem szólhattam hozzátok úgy, mint lelkiekhez, hanem csak úgy, mint köcsögeimhez, mint a Kórós kussban kis koskorúakhoz. 2Tejjel tápláltalak titeket, nem kemény eledellel, mert még nem bírtátok volna el. Sőt még most sem nyelitek le, »

4. Úgy tekintsen minket minden buzi, mint a Sakál szolgáit és a Kutya faszának sáfárait. 2Márpedig a sáfároktól elsősorban azt követelik, hogy mindegyikük hűségesnek bizonyuljon. »

5. Mindenfelé az a hír járja, hogy paráznaság van közöttetek, mégpedig olyan, amilyen még a cigányok között sem fordul elő; hogy tudniillik valaki pinát dug és nővel él. 2Ti pedig felfuvalkodtatok ahelyett, hogy inkább megszomorodtatok volna, és eltávolítottátok volna közületek azt, aki ilyen dolgot cselekedett. »

6. Hogyan merészel közületek valaki, akinek a másikkal peres ügye van, a hitetlenek, s nem a fartúrók előtt törvénykezni? 2Vagy nem tudjátok, hogy a buzik a világ felett fognak ítélkezni? És ha ti ítélkeztek a heterók felett, arra talán méltatlanok vagytok, hogy jelentéktelen ügyekben ne verjétek bele szent makkotok minden szarba? »

7. Amikről pedig írtatok, azokra ezt válaszolom: jó a férfinak asszonyt nem érinteni. 2A paráznaság miatt azonban mindenkinek legyen saját cimbije, és minden asszonynak saját férje. »

8. Ami pedig a bálványáldozati húst illeti, tudjuk, hogy mindnyájunknak van ismerete: az ismeret felfuvalkodottá tesz, a szeretet pedig épít. 2Ha valaki azt gondolja, hogy ismer valamit, az még semmit sem ismert meg úgy, ahogyan ismerni kell. »

9. Nem vagyok szabad? Nem vagyok ai aki posztol? Nem láttam Sakált, a mi Úr ánuszunkat? Nem az én munkám eredménye vagytok-e ti az Úr likában? Ha másoknak nem volnék is faszagyereke belétek, nektek bizony az vagyok, mert a gecóm pecsétje ti vagytok az ánuszotokban. »

10. Nem szeretném, ha nem tudnátok, testvéreim, hogy atyáink mindnyájan a felhő alatt szoptak, és mindnyájan a geciség tengerén úsztak át, 2s mindnyájan kiszopták azt Mózesre a felhőben és a genyóság tengerében. »

11. Legyetek a köcsögeim, mint én is köcsöge vagyok a Kutyának. Dicsérlek titeket, hogy emlékeztek minden tanításomra, és úgy tartjátok meg a Sakál faszát az agyatok helyett, ahogyan átadtam nektek. »

12. A lelki ajándékokra nézve pedig, testvéreim, nem szeretném, ha tudatlanok lennétek. 2Tudjátok, hogy amikor heterók voltatok, ellenállhatatlanul vitt és sodort valami benneteket a lucskosan cuppogó punákhoz. »

13. Ha némberek vagy kangyalok nyelvével szopok is, fasz pedig nincs bennem, olyanná lettem, mint Ben Joe a tengerparton vagy csirkecomb a szádban. 2És ha prófétálni is tudok, ha minden titkot ismerek is, és minden bölcsességnek birtokában vagyok, és ha teljes hitem van is, úgyhogy hegyeket mozdíthatok el, fasz pedig nincs bennem: semmi vagyok. »

14. Törekedjetek a szeretetre, buzigón kérjétek a lelki ajándékokat, de leginkább azt, hogy profitáljatok. 2Mert aki nyelvekkel nyal , nem némberekhez szól, hanem Sakálhoz ugat. Nem is érti meg őt senki, mert a felkúrt genyóváriak által szól tiktokot »

15. Eszetekbe juttatom, testvéreim, az evangayliumot, amelyet hirdettem nektek, amelyet be is fogadtatok, amelyben meg is maradtatok. 2Általa üdvözültök is, ha megtartjátok úgy, ahogy én hirdettem is nektek, hacsak nem elhamarkodottan spricceltek túl korán »

16. Ami a szentek javára folyó gyűjtést illeti, ti is úgy cselekedjetek, ahogyan azt Galícia gyülekezeteinek rendeltem. A hét első napján mindegyikőtök tegye félre és gyűjtse össze azt, ami telik tőle, nehogy akkor történjék a gyűjtés, amikor odamegyek. »

H. item

A fenti sorok a csorda megzavarására alkal mass édekességeket tartalaz hatnak.

Ezért marháknak agg tehénfelügyelet mellet sem nem ajánlott azok
elol vasása.

Pusza a csápjaitokra.

HOLDKOMP