Mit ne csinálj a Balatonon?

A legfontosabb, hogy ne rúgj bele a barátaidba, mert megfájdul a lábad, és két napig bicegni fogsz, és nem labdázhatsz a kis pajtásaiddal. Ez nagyon fontos. Az ellenségeidbe belerúghatsz, azoknak valószínűleg jobban fog fájni, mint neked (innen is üzenem, hogy egy góllal azért mégis nyertünk, szóval dicsőségben távoztam a tófenék profiligájából).

Mert amit szintén nem szabad csinálni a Balatonnál, az az, hogy megkeresel az Isten háta mögött egy kis bányatavat, amiben megnézed a tófenéken – oké, két centire a vízfelszíntől – a gázlómadarak nyomait, elcsodálkozol rajta, hogy milyen kis izé halak élnek mindenütt, aztán szintén nem szabad továbbmenni a Holdra, ahol egy kiszáradt tavacska medrében találod magad, és egyrészt hülyén elkezdesz ugrálni, hogy most épp Buzz Aldrin vagy, csak az a kurva gravitáció, másrészt azonnal felrajzolsz a kispajtásokkal egy tengópályát, csak hogy újra feltaláljátok a játék szabályait. A homokban tengózni, majd focizni új harcművészeti stílusokkal is gazdagítja a világot, a repülő üzbég, az őrült kirgiz és a béna fasz iskolájának kidolgozása még várat magára, pláne, ha jön a bányaőr. (nem jött, csak hősiesen belebikáztam mezítláb egy szokatlanul kemény vádliba).

Cserébe megtanultam römizni. Ja, és életemben először láttam egy tizenkét személyes Bialettit, ami egyfelől iszonyatosan nagy, másfelől egy kávézabáló szörnygép, elég, ha arra gondolok, mennyit eszik egy négyszemélyes.

Ja, és ne hagyd ki a hekket. Ősi balatoni hal.

Szóval visszatértem, csak most a jobb hátsó lábammal nem tudok gépelni.

 • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

  Tengózni és römizni is szeretek.
  Azokat nem szeretem, akik ilyeneket csinálnak.

  • Bernard Black

   egy kurva jó curryt is főztem, csak úgy mondom

 • mokusON

  Ez kisörs ? Pont itt voltunk hétvégén.

  • Bernard Black

   itt a kőtenger meg miafaszom van, a kecskefarmtól nem messze.

   • mokusON

    Jaja. Az sincs messze. Hétvégén volt az olimpia, voltunk vagy kétszázan. Annyira részeg voltam hogy nem indultam semmiben végül. Viszont a tavak tök jók másnaposságra, olyan a homok mint a bahamákon.

    • Bernard Black

     az egyik szervezőnél kávéztunk. az íjászathoz meg miegyébhez használt homokteknőben tengóztunk meg ökörködtünk, bár a hatos lábtengó szabályait még nem sikerült megnyugtatóan lefektetni 😀

 • ApuElcseszettÉleteVagyok

  szerintem rohadj te meg. 😉

  • Bernard Black

   na persze, így kell beszélni a sérülttel, nahiszen, szép

%d bloggers like this: