Trónok harca ugyemegmondtam – S07E07

Na, hát ennyi volt a végkifejlet előkészítése. Egy sorozat, ami finoman tudatta velünk, hogy nem is volt igazán érdemes nézni eddig, ugyanis ha teljesen őszinték akarunk lenni, akár kezdhettük volna a sorozatot ennél a résznél. Ami amúgy nem lett volna rossz ötlet.

Ez a rész ugyanis remekül sikerült, leszámítva azokat a blőd dolgokat, amit szegény megdagadtult Martin biztosan nem engedett volna keresztül, ha még ma is teljes keresztmetszetű lenne az aortája. A maratoni, 80 perces végkifejlet ugyanis egy különálló filmnek sem lenne rossz, de Trónok harca epizódnak meglehetősen koherens. Az egyetlen baja, hogy ha az ember egy pillanatra félreteszi magában a rajongót, akkor nagyon fájdalmas.

Lényegében minden eddigi történés csak ennek az egyetlen epizódnak az előkészítése. Ezér a szarér vártam eddig? – mondaná a fejemben élő diehard fanboy, de mivel már rég megölte valamikor Cersei, amikor egy szál semmiben végigverték Dubrovnikon, ezért csak a kongó üresség készítette elő ezt a részt. Eléültem és elkezdtem szépen jegyzetelni, hogy mit fikázzak és hát mitmondjak… nehezen találtam fogást rajta.

Ez a rész jó lett.

Persze miután végignéztük a méretarányos, hétszáz kilométeres terepasztalt, jönnek a szokásos blődlik. A Szürke Kukacnélküli Csávó veszettül néz, tehát sejthetjük, hogy megint valami állati komoly dolog fog történni. A dothrakik elkezdik meglovasrohamozni az üszkve ötven méteres falat, amin Bronn melengeti az egricsillagos löttyöt.

Gondolom Tyrion nem olvasott szépirodalmat, mert akkor talán tudná, hogy egy vár fala alá vezényelni a gyalogságot és könnyűlovasokat az álmoskönyv szerint nem jelent túl sok jót. Vagy tényleg kihaltak az íjászok és a dárdavetők a múltkori rész óta. Jó hír ez a zombikirálynak, mert végre nem csak egyedül kell sárkányra vadászni, hanem szerezhet pár új íjász regrutát, akik esetleg nem csak nézni fogják, ahogy Jon vergődik egy sziget közepén.

Röpködnek a pöcsös poénok Bronn és Jamie szájából. Tulajdonképpen, ha jól belegondolok ez a rész is Martin faszfikszációjának basztatásával telik, amit mondjuk lehet élvezni. Azért az árulkodó, amikor egy sorozatban három főszereplőnek is genitáliadeficitje van. Mondjuk addig se basszák meg a rokonaikat, de erről majd később.

Jonék hajókáznak szépen szembe másik ezerrel, ami biztosan rettentően idegnyugtató. Közben megtudjuk, hogy Dubrovnikban egymilliónyian élnek, ami szép teljesítmény csatornázás nélkül. Egy pillanatra azt hittem, hogy nem jönnek elő ebben a részben semmiféle mítoszromboló, inkoherens faszsággal, de azért jó látni, hogy még mindig megy az esélyegyenlőségi forgatókönyvírás és néha beengedik a takarítónőt is.

Sir Gregor legalább a legmenőbb zombi ebben az egész sorozatban, ezt nagyjából nonstop bebizonyítja. Mivel ő egy minden ostoba motivációjától megfosztott irdatlan hústömeg, ezért az ember őszintén tudna neki örülni, ha valamelyik nyomit leverné, mint a poharat. Persze erre többször is van alkalma ebben a részben, de Cersei folyton kinyírja a bulit.

De ne szaladjunk ennyire előre: jön Bronn, Briennel. Úristen bazdmeg, ÖLJÉK MÁR MEG. Kit érdekel Brienne??! Azért ment oda, hogy öööö…. hát ööö… Mindegy, ott van, most odaért a többiek előtt, de nem csinált semmit. Mondjuk még mindig érthetőbb őt hurcibálni, mint azt a nyomi Greyjoy gyereket, akinek lényegében egy normális húzása nem volt az utóbbi évadokban és utoljára a kis köcsög Bolton kutyájaként tudott bármiféle értékelhetőt felmutatni azzal, hogy az ember remegve várta, hogy valaki végre felkoncolja. Gondolom dramaturgiai hősi halált fog halni hamarosan, vagy még utoljára rettentően elárul valakit, attól függően, hogy az öreg Georgiet oda bírják-e támasztani láttamoztatni az aheti scriptet, vagy végleg belefullad a gumicukorba.

Mondjuk amekkora seggfej még simán behúzhat valami olyat is, hogy átáll a halottakhoz.

A Véreb végigbaszódott ugye a messzi északról a csapattal, de valahogy Winterfellt kihagyták az egyhétvégés kalandból, ezért nem tudja, hogy Arya még él. Bár szívből szeretném, hogy valaki feldarabolja Briennet, azt mégis az íróknak kell, hogy adjam, hogy sikerült egy hamisítatlan creepy apa és creepy anya pillanatot összehozni közte és Sanyi között, ahogy közös gyermekükről, creepy Aryáról diskurálnak.

A dragon pitről kiderül, hogy nem lehetett valami funkcionális épület, mert egy kurva sárkány is csak lapjával fér el benne, de a mediterrán építészetről régóta tudjuk, hogy nem volt igazán sosem a toppon. Mindenesetre baromi jó helyszín ahhoz, hogy a tesó-tesó showdown vonalat nyomassák és egy arénába tereljenek mindenkit, aki rühelli a másikat, csak hogy a csúnya nézéseket tudja mindenki gyakorolni. Ez a vonal egyébként elképesztően túl sok, félúton kedvem lett volna beüvölteni a lelátóról, hogy “lapozzunk, bazmeg”. Állatira indokolatlanul a Véreb odamegy emberkedni a gyakorlatilag rohadó Gyurikával, hogy aztán ezt különféle permutációkban megismétlik. A legröhejesebb az, amikor Euron a büdösnagy semmiből elkezdi beefelni Tyriont, akit kb. még sose látott. Gondolom ez most ilyen dráma, vagy mi.

Az nyilvánvaló, hogy rohadtul nem értenek hozzá, mert annyi feszültség sem gyűlik fel bennem, mint a reggeli kávé után. Pláne, hogy Dani késik, de persze pont koppra akkor jön meg, amikorra már mindenki vagy harminc másodpercet malmozott. Nyilván sárkányháton, nyilván Cersei maga alá szarik. Vagy csak ő a legfeltűnőbb, mert ő az egyetlen, akinek van valami színészi múltja is.

Az aréna hirtelen megnő, hogy be tudja fogadni a sárkányt, aztán megint kicsi lesz, ahogy elrepül, nehogy sokáig kelljen mutogatni. Ahogy mondtam volt, Euron elkezdi megölni a bulit, mert kitalálja, hogy Tyrion faszarc. Mondjuk töke az van a csávónak, szerintem én egy töredékmásodperc alatt etettem volna meg a sárkánnyal, de szerencsére az egyetlen józanéletű tömeggyilkos királynő helyreteszi, hogy menten kettébassza itt pallossal zombi által, ha tovább huncutkodik.

De amúgy egyébként is az egész rész arról szól, hogy a szöszi Lancaster Lannister nem teljesen hülye, hamar belátja, hogy elég komoly stratégiai kibaszás magával szemben, ha hagyja a félbolond, sárkányos Che Guevarát terjeszkedni északon. Az egész amúgy tökre a helyén lenne, ha valaki előre megírná nekik a dialógusokat.

Végre elővillantják a zombit, ami ennél nem is lehetne laposabb. Bár megpróbálják feldobni az olcsó szarsággal, hogy nem ugrik ki elsőre a dobozból. Kicsit reménykedtem benne, hogy ez megtörténik és Georgie ezredszer is kiröhög mindenkit, aki ezt a szart nézi, de sajnos nem lett igazam. A zombi rohamozik, legyakják, mindenki rettentően megrémül. Euron egyenesen bemondja, hogy ő márpedig megpattan a faszba. Mi is köszönjük a részvételt, pöcsarc, tök sokat teszel hozzá a dolgokhoz. Cerseit nem nehéz meggyőzni, megint bekakál, halálra rémül, totál el van adva az egész, bemondja az áment, kész, vége a sorozatnak.

Persze mindenki várja, hogy akkor nyomjanak egy Molotov-Ribbentrop paktumot és mindenki ellenne hármasban a saját dolgaival, de természetesen Jon jön, és a kóbor pina reményében (apu emlékének ürügyén) beleszarik a ventillátorba. Cersei erre bepipul és otthagyja a picsába az egész bagázst, teljes joggal. A kis fekete loknis fasz gondolom elfelejtette, hogy apja oldotta meg, hogy a Falnál fagyjon kockára a töke, hogy ne bosszantsa anyut.

A hirtelen nagy közös woodstocknak annyi lesz és mindenki varázsütésre elkezd haragudni a másikra. Jó eséllyel ennek a résznek a megírását egy féltéglára bízták. Brienne például ebben az erősen feudális közösségben épp megkérdőjelezi a hűség létjogosultságát, ezzel úttörő demokrataként most már tényleg elvághatná valaki a torkát. Mondjuk speciel mivel Euron lekoccolt, minden racionalitást alapul véve Cerseit lehetne kifektetni nagyjából azonnal, de ki figyel oda ilyenekre.

Jont persze megint lebasszák, ezúttal az, ahova nyalni akart. Gratulálok pajti. Esküszöm kezdem a csávót megsajnálni.

Tyrion persze bevállalja, hogy megy a nővérkéjéhez moralizálni. Szinte robbanni készül a feszültség, ahogy a sötét folyosón lassan a Clegane homonkulusz mellett lépdel, majd Jamietől érzékeny búcsút vesz. Najó, hazudtam, a vak is látja, hogy semmi tétje nincs az egésznek. Bemegy, szokásos Tyrionos piálós-baszkódós töltelékszart kapunk. Cersei bár a megtévesztés mestere, nem iszik bort és a hasához kap, valamint felvillant egy terhes vagyok neonreklámot, de az agyafúrt Tyrion eszén nem jár túl. Ő Watson képességeivel felvértezve átlát a szitán, aztán agyafúrt módon valahogy odarángatja Cerseit megint a sárkányverembe.

Mindeközben Jon lépésről lépésre közelebb kerül a sárkányfétises luvnya ágyékához, gyorsan meg is beszélik, hogy próbálkozni fognak lombikprogrammal is, ha máshogy nem megy. Persze Cersei megjelenik, félrebasz minden eddigi igényt és nagyvonalúan harcba hív mindenkit, akiket eddig aljasított a Targaryenek ellen.

Mivel kirúgták a vágókat, ezért kapunk egy egységsugarú Kisujjas oltást, ezúttal Sansa kapja és a pszichopata húgával kapcsolatban döbbenti rá Baelish, hogy pszichopata. Dani kitalálja, hogy ha így megdumálták Jonnal ezt az utódlási kérdést, akkor rögtön el is mehetnének egy közös cruisera, mert sárkányháton túl gyorsan menne.

A töketlen Greyjoy még dumcsizik egyet a semmiről, aztán rommávereti magát a tengerparton, mert meg akarja menteni a Yarát. Persze kapunk tökönrúgdosós poént megint, de főleg a szekunder szégyen az, amitől el tudnánk süllyedni. Meg attól, hogy vajon hányszor dörgölik Theon nemlétező faszát még az arcunkba.

Aztán a teátrális faszkodást kimaxolva Sansa behívatja Aryát a trónterembe, ahol kiderül, hogy igazából a huncut Lord Baelish van most itt eléggé faszra húzva. Mondjuk nem kell hozzá különösebb tehetség, hogy egy látnok testvérrel és az összes létező tanúval egy házban kurva rossz ötlet konspirálgatni, plusz három rész óta látszott, hogy nem bírnak vele mit kezdeni. Fájdalmasan összegzik, hogy mi minden szart el lehetett volna kerülni, ha rögtön a legelején lelövik. A sorozat ismét emlékeztet rá, hogy gyakorlatilag az örökkévalóság óta tart és hogy az egésznek nem volt semmi értelme, mert most lebukott.

Hála istennek elvágja Arya a torkát, szóval nem kell több baszott unalmas jelenetet végignézni és megcsodálni, ahogy ezredszer villantja fel a gagyi pedomaci félmosolyát. Egen, tulajdonképpen mindent neki köszönhettünk. Ehhez képest egy jelentéktelen, jellegetelen mellékjelenetben lett vérbe fojtva. Na mindegy, ezt a szálat is elvarrtuk.

 Persze Jamie összebalhézik Cerseijel, aki kiderült, hogy hazudott (oh, mon dieu!), Euron igazabol elment seregért, megy tovább a banzáj, de most már csak három szereplővel. Egy pillanatig tényleg aggódtam Jamieért, nagyon adta volna, ha félbehasítja a Gyurika, de semmi. Mindenesetre az Euronos sereggyűjtés tök szép mentés volt, egy pillanatig azt hittem, hogy tényleg kiírják a sztoriból, csak hogy egy újabb röhejes deus ex machinaként visszatérjen.
Nem, ő egy jól előkészített deus ex machina lesz.

Hullik a hó a térképre, Jamiere, szól a Jinglebells. Közben Samwell megtudja, amit csak a Three Eyed Raven és pármillió tévénéző tudott eddig: Jonnak még a Jonnál is hülyébb keresztneve van, nevezetesen Aegon. És persze megint látjuk George R.R. Martin gigantikus seggét, ahogy belefingja a nulláslisztet az olvasók arcába, hogy tulajdonképpen Robert felkelése is egy nagy kamu szar volt, mert igazából az öreg Targaryen eléggé csípte a York Stark asszonyságot és ebből a frigyből született Jon.

Persze ezt csak akkor tudja megnézni rendesen a víziójában, amikor Samwell felvilágosítja, aki eddig ugyan lófaszt nem tudott az egészről, csak vacsora közben kussoltatta le a csaját, mikor az félinformációkat csepegtetett. Mindegy lófasz, ez már nem oszt, nem szoroz. Azon se buktunk ki, hogy ő is megtanult teleportálni.

A legfontosabb történés az, hogy végre visszatérünk az inceszthez: Egonka megkúrja végre Danit, szóval készül a Trónok harca spinoff két új királya, a Lannister baba meg a Targaryen baba.

A lényegtelen Aryás-Sansás-bambulós jelenet után, amikor már nem számítanánk nagyobb relevációra, hirtelen megjelenik a vikingcsávó. Meg voltam győződve róla, hogy ott fogják elvágni az utolsó évad előtt, hogy a fagyott fickó megjelenik döglött lovon és néznek nagyokat, de nem. Ez a rész a kielégülés része: hirtelen a kék lángú zombisárkány (akinek az utóbbi két napban még a szárnya is kackiásan kirojtosodott) lebontja az évezredek óta álló Falat, hogy előkészüljenek a Walking Dead és a Gyűrűk Ura szerelemgyerekére, azaz a 2018-as, remélhetőleg tényleg utolsó hét részre.

Kék láng, bazmeg…

Innen folytatjuk egy év múlva.

 

 • vau

  Remélem már mindenki benedvesedett! 😀

  • multivitamin

   te itt tényleg moderátor vagy? 😀

   • :/

    Ez miért fontos?

   • fatherstack

    Mit moderátor? Mindenki anyja.

    • Bernard Black

     a hős anya.

   • vau

    Sajnos mi csináltuk blueval meg bernarddal, más nem vállalta 🙁

   • Bernard Black

    te ezt nem kérdezted meg tőlem is nemrég?

    mi vagy te, az új spock?!

    • multivitamin

     szerintem én még nem voltam itt

     • vau

      Ez esetben isten hozott, kurva sok olvasnivaló van, aminek nagy része szemét, mert nem én írtam.

      Nyilván amit én írtam, az a legnagyobb királyság a világegyetemben.

    • multivitamin

     ja hogy vau közben vallott hogy te is nyakig benne vagy 😀

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Itt minden olvasóra jut egy moderátor, elég nagy a rend.

     • Bernard Black

      ha elérjük a négy olvasót, egyet ki kell baszni

  • taro

   lehet, hogy meg kéne nézni ezt a részt…

 • Laska

  Közöd nincs a filmkritikusi munkához ecsém.

  • vau

   Hát nincs sok valóban, bátyó.

 • :/

  Kisujjat sajnáltam, anno a sorozat legjobb monológját köszönhettük neki, de ebben az évadban úgy viselkedett mint ha öregkori demencia súlytotta volna vagy nem is tudom. Szóval látványosan ki akarták írni és a cél szentesít minden eszközt.

  • orizatriznyák

   Pedig azt hittem, hogy Arya ki fogja nyírni a végén azt az uszkve 48 páncéloskatonát. 🙂

   • vau

    Én arra számítottam h felolvastatja vele a tanúk előtt a levelet és csinál ilyen trust meetinget és mindenki éljenez majd, Arya meg cikiben lesz.

   • :/

    Továbbra is tartom viszont, hogy Aryát még szembesíteni fogja a sorozat azzal hogy a szerzett képességeivel sem mindenható…

 • Púrzsubi

  a kék láng magyarázata az lehet, hogy bár a sárkányokat a targaryenek eddig széntüzeléssel működtették, valami szar lignitet bányászva hozzá essoson, de a mindenre felkészült night king (kurvanagy láncok, ugyebár) rájött, hogy PB-gázzal sokkal jobb hatásfokon működnének, így még időben bevásárolt a palackokból a falontúli nagykerben.

  • vau

   Vagy teljesen átálltak fingmeghajtásra.

 • orizatriznyák

  Most megnézem az Expanse sorozatot (az összeset) és szét ítészkedem…:)

 • Aliendriver

  Csak azért jöttem, mert vau posztját látva a 4-en rájöttem, hogy milyen sokan eltűntetek, bubukáim.

  • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

   Harmadszor is kitiltottak, ezúttal permaban. Nem kuncsorgom magam vissza.

   • Aliendriver

    De miért? Én is megengedek egész vad dolgokat néha, mégsem kaptam még csak felfüggesztettet sem.

    • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

     Beszóltam Márknak, hogy hullarabló faszok, amikor a főoldal kommentelhető halálhírekkel volt tele. És hogy ezért nem támogatom őket.
     Ki is rakott 3 percen belül.

     • Aliendriver

      Hm. RIP, szerettem a zenédet.

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Elvagyunk itt, aki akar idetalál. A régiekkel meg a lopón lehet, mikor van egy kis időm, őket is követem.

     • Aliendriver

      Túl sok ez a fórum így egyszerre. 🙁

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Volt egy felmérésünk, 21% csak kommentelni jár ide. 🙂

     • vau

      Jó, de Bernard ötször szavazott.

     • Bernard Black

      arra nem, csak arra, hogy szenvedd végig ezt

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      A fesztiválosraokra jött a legtöbb szavazat, a leggyűlöltebb a B Sound és a másikban hogy Orfűre senki nem menne. Ez utóbbi kis elégtétel.

     • vau

      Mert senki nem meri bevallani, hogy menne. Ismerek olyan debilt, aki szerint az egy horgászfesztivál.

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      A békanyál és az a lepusztult tóparti kocsma az örökké ordibáló pultossal pedig elég vonzó.

     • vau

      És akkor még nem tudsz a titkos strandról, ahova ébredés után kell kimenni kajálni, átúszni a tavat meg piálni délutánig.

     • Bernard Black

      inkább mennék mondjuk Orfűre, mint a Soundra

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Woodstock nyert és még a Glastonbury nem kapott szavazatot.

     • orizatriznyák

      Gyerekkoromban Magyarhertelenden evett a fene jó pár nyáron, onnan már csak egy ugrás 🙂 Bár akkor még nem voltak ilyen fesztiválos dolgok, vagy voltak, csak nekem hamarabb fellőtték a pizsamát minthogy megnézhettem volna.

     • D. Pin Trouble

      ditto

     • Aliendriver

      Nem tudom, én meg még mindig a híreket követem a 444-en elsődlegesen.

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Na olyanok itt nincsenek.

     • Aliendriver

      Szomorú. 🙁

     • Bernard Black

      itt csak vidám hírek vannak. lila béka, sárkányfing, ilyenek

     • vau

      Kivéve amikor fatherstack tömegkatasztrófákról ír.

     • Bernard Black

      vagy amikor te autókról

      valójában mizantróp faszok vagyunk

     • Aliendriver

      Szuper, de én azért szeretem olvasni a híreket, mert így marad meg az egészséges hazautálatom.

     • vau

      És az nem jó, ha néha csak simán nem utálsz semmit?

      Engem elképesztően feldob, kivéve ha a hétfőkről, vagy az olaszokról van szó

     • Aliendriver

      Simán utálni? Nem, az olyan gyermeteg. Na jó, a spenótfőzeléket. Azt úgy simán utálom.

     • vau

      Ez itt egy boldog, politikamentes oázis a szartengerben.

     • :/

      Don Quixote-i magasságok 😂

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Filky halálhíre nem volt kommentelhető.

     • :/

      Az kicsoda?

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Orbán halott gyűlöletkampány tanácsadója.

 • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

  Ebből egy kukkot nem értettem, de örülök, hogy végigszenvedted – ha már az olvasók megszavazták.
  Egyúttal jelezném, hogy az usque az hasonlító, pl. egy uszkve kettő, a becslés a circa.
  Örülök, hogy elmondhattam, ez kicsit feszített belül.

  • vau

   Neked viszont bátran megmondom: bekaphatod 🙂

   Jöttök egy sörrel 🙂

   • taro

    mikor és hol? ☺

    • Bernard Black

     szerda?

     • taro

      nekem jó ☺

 • dzsungelmacs

  🙁

 • vau

  Amúgy tényleg, mi a rák lehet ezzel a csávóval, hogy a szereplőinek a fele megbassza a testvérét, amelyik meg nem, annak levágják a faszát?

  • taro

   túl sok xhamstert nézett gyerekkorában

  • Bernard Black

   azért csúszik a könyvvel, mert ki kell sakkoznia, hogy kinek maradt még pöcse

  • :/

   Végre valaki másnak is feltűnt 😐

 • vau

  Ezúton szeretném megköszönni egyébként minden átkattintónak a támogatást és a nemtámogatást is. Sokat jelent nekünk srácok, hogy elolvastátok. Lényegében ezért csináljuk. Ha nem tetszett, sebaj, majd biztos lesz olyan is, ami tetszik nektek.

  • Aliendriver

   Nem olvastam, csak kommetelni jöttem. Egy epizódot sem láttam a Trónok harcából.

   • vau

    organic searchből csak ma tízszer annyian találtak ide, mint a 444-ről.

    • Aliendriver

     Én már jártam itt egyszer vagy kétszer, csak nem kommenteltem. Nem igazán állt össze, hogy ez az egész hogy viszonyul a 444-hez meg a lopótökhöz (ahol a némely odakattintásom alapján a figurázzunk ki olyanokat, akik ott sincsenek filozófia dívik), úgyhogy inkább igyekszem csendben maradni.

     • Bernard Black

      itt érdekes témákról próbálunk lehetőleg szórakoztatóan írni, az ilyen direkt baszogatós trollkodást meg direkt politizálást meg kerüljük.
      Beszélgetünk, jól érezzük magunkat, esetleg kedvet kapunk hozzá, hogy megnézzünk-meghallgassunk valamit, a baszogatást meg megtartjuk vaunak.

     • vau

      Itt is engem talált meg a szararc szerep 😛

     • Bernard Black

      félreérted, nem neked kell baszogatni másokat, mi baszogatunk téged mind. mint egy boldog szadista család

     • vau

      Ez a szerep is folyton megtalál 😛

      Ha van egy bully is a környéken, az tuti, hogy mindig valahogy odakeveredik, ahol én vagyok.

     • Bernard Black

      mert olyan apró és törékeny vagy

     • dzsungelmacs

      egy születetten cuki zsebibaba.

     • Aliendriver

      Csak az a gond, hogy mindenkinek más az érdekes. 🙂

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      300 poszt van itt kint, elég színes a felhozatal, ha akarsz csak találsz valami érdekeset. 🙂

     • Aliendriver

      Maradok a politikánál. 🙂

     • Bernard Black

      ezért van sok témánk. 🙂

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      És decens tagfelhőnk támpontnak.

     • Aliendriver

      Jó, de mindig az aktuális pörög, nem? 🙂

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      A főoldal pörög, azért van. De szoktam nézni a statokat, az Other posts olvasói rendre többen vannak, mint a napi másodiké. Szóval azért rágcsálják a régieket is.

     • Aliendriver

      A második poszt azért van alul, mert relatíve ritkán jönnek az újak. Szerintem valahogy így jöhet ki a görbe, bár én csak egy elmeállapotban lévő társadalmász vagyok. 🙂

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Az other posts – mint kategória van legalul (ki lehet bontani ha valaki nagyon kíváncsi), mert a napi második nyilván a napi második a napi toplistában. 🙂

     • Bernard Black

      MÉG. de kicsit átszabjuk majd a dolgot, hogy ne legyen ennyire lineáris

     • Aliendriver

      Izéő, akkor meg végképp, hogy lehet megtudni, hol keresse az ember az embereket? Nem hiányzik a régi fórumozós életvitel. 🙂

     • Bernard Black

      hát itt. vannak nickek, tagek, rovatok, mi kéne még?

     • Aliendriver

      Megtalálni a legfrissebb beszélgetéseket, hogy beléjük folyhassak. 🙂

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Ott van a feliratkozás lehetőség. Adathalászat néven. Írsz egy kamu mélcímet és kapod. 🙂
      De csak hogy lásd, mennyire nem tudjuk előre, milyen téma alatt fog beindulni beszélgetés, összeszedtem néhányat, ami alá a legtöbben kommenteltek a saját posztjaim közül.
      http://holdkomp.hu/99-te-nem-vagy-szazas/

     • Aliendriver

      Nem, én az olyanokat szeretem mint itten ez, vagy a 444-en volt a jóéjtposzt anno. A homokozó, ahol sok ember tobzódik egyszerre. 🙂 Érted? Úgysem igazán hiszem, hogy átszoknék ide, egyszerűen az időmbe nem férek bele, csak irkálok, mert grafomán vagyok.

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Öööö, rengetegszer van jóéjtposztunk, 22 és 23 óra között, lazulással, de mondjuk a vezető téma miatt épp a mait kommenteled, nem kannibalizáljuk az oldalletöltéseket, mert számító gecik vagyunk. 🙂
      Nem kell átszokni, ha tetszik a társaság, jössz, ha meg nem akkor nem jössz. Szívesen látunk mindenkit.

     • Aliendriver

      Tudom, tudom. Egyszerűen nem jóéjtposztolok egy jó ideje. És nem érzem úgy, hogy annyira pörögnének itt a dolgok, persze látom, hogy vau erősen próbálkozik. 🙂

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Ez tudod úgy van, hogy elmehetsz egy tömegrendezvényre, ahol belehánynak a füledbe, de adott esetben egy kerti party is befigyelhet, ahol csak ökörködés van és padlizsánnal töltik a fürjnyelvet.

     • Aliendriver

      Neh, köszi a hasonlatot. 🙂

     • dzsungelmacs

      csodálatos. megéheztem.

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Meg nem mondom melyik római császár volt, akinél az asztal császári végétől csökkenő sorrendben voltak az értékes étkek szemlátásig. Az i.sz. harmadik századra tippelem. Nagy hedonista volt, a legfőbb csemege a madárnyelv és a struccagy volt, de az asztal távolabbi vége felé ahogy fogyott a pompa az alsóbbrendűek elé már csak festett fából faragott és gipszből öntött tál került. Adni kellett a látszatra.
      Asszem, egy alkalommal annyi rózsaszirmot borított a vendégeire, hogy belefulladtak, de a rómaiak néha tényleg túlzásokba estek.

     • dzsungelmacs

      ráth-végh istvánnál olvastam pár lakomáról. igaz, ókoriakra nem emlékszem, de pár későbbi menüt olvasva enyhén felkavarodott a gyomrom.

     • Bernard Black

      azok egyelőre felül vannak, oldalt megy, hogy mit kommentelnek, de szeretnék egy odaszögezett részt is a komolyabb cikkekből-novellákból-satöbbiből. ez még alakul majd, most örüljetek, hogy lelkesek vagyunk 🙂

     • Aliendriver

      Ezt még el is hinném (mármint a lelkességet), ha nem ismernélek. 😀

     • Bernard Black

      na azért nézd meg, milyen erőt feccöltem ebbe a szarba. na.

     • Aliendriver

      Ügyes vagy, virtuálisan megvakargatom a füled tövét!

     • vau

      Nem tudom, hogy mihez hogy viszonyul. Igazából pár lelkes sráccal csináljuk ezt az oldalt saját és mindenki más szórakoztatására, kiélve a kreativitásunkat.

      Törekszünk arra, hogy ne baszogatófesztivál legyen itt, hanem kedélyes röhögcsélés. Feszülni sok helyen lehet. A politikát ezért teljesen száműztük, foglalkoznak vele elegen, nálunk sokkal sokkal jobban. Nyilván ezzel is, de ez örömet okoz nekünk és ez a lényeg.

     • ApuElcseszettÉleteVagyok

      én bandázódni járok.

      a 4-en olykor felböfögök valamit, de nincs jelentősége. amíg megtűrnek.

     • Aliendriver

      Persze, önmagunkat szórakoztatni tök jó. Csak úgy érzem:

     • Mindegykivagyok

      Őszintén kívánom, hogy még sokáig okozzon ez az egész örömet nektek.

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Nyugi, a lopitökikkel sincs semmi gond, ők ezt szeretik, nem kötelező. Egymást is ugyanúgy basztatják, de például Jancsyval együtt voltunk kint a Szigeten, előtte meg plakátokkal döntöttük meg a rendszert, hozta hozzám Margitot és hogyhogynemet nyomtatni.

     • Aliendriver

      Csak hiányoznak a régi arcok, ennyike. 🙂

   • dzsungelmacs

    én sem nézem már jó ideje, de jó volt látni, hogy vau végigszenvedte.

    • Aliendriver

     És te merre fordulsz elő újabban?

     • dzsungelmacs

      itt meg a lopón, attól függ mihez van kedvem és időm.

     • Aliendriver

      Hm, csak én maradtam meg a 444-nél? 🙁

     • dzsungelmacs

      passz, ott a kommenteket csak ritkán olvasom el, ha olyan a poszt, hogy érdekel mit irkálhatnak alá.

    • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

     Mindent megtett egy kis olcsó népszerűségért, ha már az olvasók erre szavaztak.
     Igazán megosztó személyiség.
     https://uploads.disquscdn.com/images/8bbe50aa597f77bf3901c7d2803a15b55b1696f98dac2f4e3672bc857dd0522b.png

     • vau

      Ez bazki…

     • Bernard Black

      szép látni, hogy van még egyetértés a világban

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Egész szép véleményegység alakult ki.
      Most kereshetsz új sorit.

     • Bernard Black

      Szulejmán?!

     • vau

      Walking dead még mindig ott van állandó pofozózsáknak, de azzal nem kínozhattok meg.

     • Bernard Black

      oké, az ash következő évadát viszem, ahogy te ezt 🙂

     • vau

      Na hát ez aztán nagy felajánlás, akkor én írom a rick és mortyt és a family guyt 😀

     • Bernard Black

      valld be, hogy a GoT-t is szeretted, nem szégyen az

     • vau

      Az elején igen, most már guilty pleasure.

     • Bernard Black

      nekem ilyen volt a dead like me

      bár az attól eltekintve, hogy szar volt a lezárása és eleve szarul alakult a szereplőcserékkel, nem is volt szar

     • dzsungelmacs

      valahogy a közepe táján elfogytak és összecsapták. pedig remekül indult.

     • ApuElcseszettÉleteVagyok

      Ok. Akkor én vállalom a Mr. Pickles-t.
      Meg esetleg az új Rocko’s Modern Life-t.

     • Bernard Black

      szavadon fogunk, vigyázz

     • ApuElcseszettÉleteVagyok

      ezt el se olvastam.

     • Bernard Black

      oké, akkor felírtunk a szívtipró gimihez. régi sorozat, napi egyet simán le lehet belőle darálni

     • vau

      van új rocko?!?!?

     • ApuElcseszettÉleteVagyok

      lesz. most jelentették be nem rég.

     • dzsungelmacs

      hihetetlen mennyire jóindulatú, kedves társaság gyűlt össze.

 • Sárga Király

  “jó látni, hogy még mindig megy az esélyegyenlőségi forgatókönyvírás és néha beengedik a takarítónőt is.” Szóval nő= takarítónő, aki nyilván nem tud forgatókönyvet írni, és az is értelmetlen erőbefektetés volt, hogy egyáltalán írni-olvasni megtanult.

  Ha már képtelen vagy szégyellni magad – vagy azt sem érted, miért kellene – inkább kérj meg egy ép eszű és erkölcsű ismerőst, hogy publikálás előtt átfussa a szövegeidet.

  • vau

   Ezzel azt hiszem megkaptad a hét csúszós lejtője díját. Értem, hogy ellenséget keresel, de nem fog menni, ez nem az a hely.

   • Bernard Black
   • Sárga Király

    Ó, nem ellenséget keresek, elvadult feminista sem vagyok, csak néha jelzem, ha valahol tirpákságot látok. Persze, nem kell komolyan venni, csak egy gyüttment vagyok a hódolók között. 🙂

    • vau

     Nem haragszom, de aki kicsit is ismer, az tudja, hogy nem nézem le sem a nőket, sem a takarítónőket. És természetesen nem annak szántam, hogy uszítsak bárki ellen. Kimondottan nagy tisztelője vagyok például Katának az irodánkban, de ettől még nem bíznék rá forgatókönyvírást. A kompetenciái nyilvánvalóan máshol vannak, mint a többi sorozat írójának.

     Az nem kizárt, hogy ebbe a részbe besegített.

    • dzsungelmacs

     nőként én egyáltalán nem sértődtem meg, holott anno suli mellett még takarítottam is. ami azt illeti életem legjobb fizetése volt, eszement pénzeket lehet keresni, mármint a suli mellett végezhető munkákhoz képest. írhatott volna portásbácsit is, azon is kikeltél volna, hogy persze, alsó középosztálybeli férfi, felesleges volt megtanulnia olvasni? nincs minden bokorban ellenség, na.

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Tisztázzunk azért valamit: a postás, a rendőr és a vasutas az nem foglalkozás, hanem elmeállapot.

     • dzsungelmacs

      jogos, de poRtást írtam. 😀 amihez tényleg elborultnak vagy kétségbeesettnek kell lenni, az szerintem a bkv ellenőrség.

     • Bernard Black

      francokat, az újságíró az

     • dzsungelmacs

      nem szeretek belerúgni az igazán szomorú sorsú emberekbe. nincs sportértéke.

     • Bernard Black

      meg a végén még kiszerkesztenek.

     • dzsungelmacs

      emiatt próbálok roppant mód kedves lenni.

     • Bernard Black

      én is, de nem megy 🙁

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Uhh, ez nehéz lehet, nővérem.

     • dzsungelmacs

      megfeszülök. időnként kimegyek és szidalmazom a lilaakácot.

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Na a lilaakác köz tényleg súlyos lehet.

     • dzsungelmacs

      egyébként pont úgy nézne ki, ha nem lennének a mindent behálózó felsővezetékek.

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Az ugyanaz, mert átveszi és átadja a leveleket. 😀

     • Bernard Black

      és a villanyszerelőőőő

     • vau

      Egy aliendrivert hallok felhördülni a messzi távolban.

     • Aliendriver

      Szerettem elmeállapotban lenni.

     • vau

      Takarítottam én is romos szállodát pézér, hogy az ingatlanfejlesztő többet kérhessen el érte.

     • Bernard Black

      ha valaki adna nekem pénzt, tökre felporszívóznék itthon

     • ApuElcseszettÉleteVagyok

      én adok neked pénzt, ha letördeled a hugykövet a fajanszról nálam.

     • Bernard Black

      attól még itthon retek lesz 🙁

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Bedöglött a poszívónk. Most épp azt nézem, melyik a legdrágább, HEPA13 szűrős, adni kell a színvonalra.

     • Bernard Black

      vegyél egy mexikói asszonyságot

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Ahaha, aztán vehetek egy olyan porszívót is, ami beszéli a nyelvét.

     • dzsungelmacs

      az se rossz. de a magánházakban több pénz van. helyenként heti másfél óra, a tulajoknak pont azért kell takanyó, mert gyakorlatilag csak aludni járnak haza, nem sok koszt csinálnak és még a bérleted is fizetik. ha fizikailag bírnám, simán elmennék takarítani.

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Vegyél fel három takarítót, csinálj egy rendelős weboldalt, elvégzik a munkát, elrakod a pénz nagyját.

     • dzsungelmacs

      ezen a környéken ez nem menne. a budapesti piac pedig meglehetősen telített.

     • Sárga Király

      Jogom van van kikelni és véleményt formálni egy általam neccesnek tartott mondat miatt. Neked pedig jogod van jól felháborodni ezen. Mondhatni, az esélyegyenlőség jegyében 🙂

     • dzsungelmacs

      persze, hogy jogod van. én viszont nem felháborodtam, csupán megpróbáltam megmagyarázni, hogy szerintem miért nincs igazad. szóval béke.

  • Bernard Black

   Lena Headeyt meg méltatta, PEDIG NŐ!!!!

   egyébként Cersei szerepét szerintem sokkal jobban eljátszotta volna a Houndot játszó színész, ami azt illeti.

   • vau

    Ez a joviális Sanyi, a Véreb rettentően kiborít. Tényleg egy lépésre van a kedves mogorva mackótól, közben meg egy nettó pszichopata sorozatgyilkos volt korábban.

    • Bernard Black

     a könyvekben kifejezetten érdekes figura volt

    • ApuElcseszettÉleteVagyok

     Sanyi a Veréb.

   • Here Potter

    Csak én látom úgy, hogy Lena Headey hozzácsúnyul Cersei szerepéhez? Az a büszke tartás nem tett jót az arcának.

    • Bernard Black

     pedig szép nő, egyike a tökéletesen beválogatott szereplőknek. jól is játszik. a szereplőválogatáson egyébként tényleg csak az a kurva bamba Jon Snow volt bántóan szar, Tywinnak Charles Dance meg pl telitalálat volt, igaz, már egy ideje nemvan. Meg Ned Stark is fasza volt. A másik Stark-gyerek, akinek a nevét elfelejtettem, még elég harmatos volt.

     • vau

      Jon meg a Szöszi a két legzorallabb félreválogatás.

     • Bernard Black

      a szöszinek még megbocsátom, mert nő, és úriember vagyok, de Jonra nincs mentség

     • ApuElcseszettÉleteVagyok

      Hát ja Sean Beannek testhezálló volt kinyiffannyi az első hetedében a sorozatnak.

     • Bernard Black

      szimpatikus volt a hozzáállása, mondta, hogy a jamie-t játszó csávó csak kardozzon meg lovagoljon, ő addig kocsmázik

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Legszebb halála egész biztosan az Equilibriumban volt, erre ha kell akár megesküszöm vau fél mancsának levágására.

     • vau

      Tök érdekes, hogy Gendry szerepét aztán ráosztották Christian Balere. Viszont hálistennek rájöttek, hogy gecire nem bír színészkedni, ezért nem is erőltették azóta se. Sanszos, hogy hamarosan kinyírják, amúgy sincs most már semmi szerepe, hogy Jonról kiderült, hogy ő lesz a messiás apukája.

      https://images.moviepilot.com/image/upload/c_fill,h_470,q_auto:good,w_620/etvv10emnuokkqgu3ho8.jpg

     • ApuElcseszettÉleteVagyok

      csak nem nyírják most ki, hogy megnyerte a tájékozódási futást.
      csak simán elfeledkeznek róla.

     • vau

      Kalapácsvetéssel kombinált biathlon.

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Christian Bale egy remek karakterszínész csak karaktert kell hozzá találni. A Gépész, az Amerikai pszicho és az Equilibrium is rohadt jó lett. Mármint szerintem.

     • vau

      Persze, de ez ilyen belső poén. A Gendry egy nemtomminek van karakter és egy nemtomki a színész, de az egyetlen érdeme, hogy hasonló a frizimiskája, mint egy kalácsképű ifjú balenek.

     • Bernard Black

      az amerikai pszichoval egyetértek, a névjegykártyás jelenet zseniális.

     • ApuElcseszettÉleteVagyok

      Sål (ez most sálat jelent, nem a dán jelentését)

      Sāl (így jobb. a jelentés is kijön)

     • Here Potter

      Király film, a Grammaton papok.

    • vau
     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Milyen szép kis ionágyú.

     • Bernard Black

      kár lenne, ha történne vele valami

     • vau

      Simán elmotorcsónakáznék az ionágyúival.

      http://www.hotflick.net/flicks/2006_300/fhd006300_Lena_Headey_017.jpg

     • Bernard Black

      de ez mekkora egy kurvajó film volt, nemrég néztem bele még egyszer. sör, popcorn, bódogság

     • vau

      Rettentően kéne második rész.

     • ApuElcseszettÉleteVagyok

      köhh köhhh…
      ebből?
      hát még a sly féle is közelebb állt az eredeti képregény stílusához.
      ebben csak dagadó erek voltak a nyakon, sztannyi…

     • Bernard Black

      de ez legalább nem volt röhejesen ciki, és pörgött.

      APPPAA

      jézusereje

     • vau

      Nekem bejött. Mondjuk a The Raid Redemption remakeje, de akkoris.

     • Sorosügynök007

      Nem hiszem el, hogy ennyi év után is van aki azt hiszi hogy a Raid remakeje. A Dreddet előbb kezdték el készíteni, csak később jött ki.

     • vau

      Na, mindig tanul az ember. Utánanézek és megírom, mert a Dreddet kurvára szeretem és kicsit fáj, hogy remake. De ha nem, annál jobb.

     • Here Potter

      Meg a zenéje, hű.

     • Here Potter

      A 94-es Dzsungel könyvé-be még nem volt ilyen marcona. Leonidász felesége óta lett ilyen. https://uploads.disquscdn.com/images/cc68c0aa1895bdd42a44437ea5ed4899178dbddb748fe7e46118e4dae87ee5a1.jpg

     • vau

      úúúúáááh.

     • ApuElcseszettÉleteVagyok

      na jó, de annak 20 éve.
      volt ideje megfonnyadni kicsit.

  • ApuElcseszettÉleteVagyok

   hű basszus…
   ehhez gondolom jó sokat kellett deriválni…

 • egyedi

  túl gyorsan megírtad a cikket. még csak most fogom nézni. kénytelen votam csukott szemmel legörgetni. így már nem tudok hozzászólni. 🙁

  • ApuElcseszettÉleteVagyok

   á. szerintem már tegnap megírta délután…

   • egyedi

    akkor el is olvashatom? :))

   • egyedi

    hát 1-2 rész gyanús 😀

 • ApuElcseszettÉleteVagyok

  Ahhoz képest, hogy jó lett ez a rész, végül csak sikerült egész hosszan gyűlölködni.

  Amúgy az átkattintók közül legalább végig downvote-olta valaki az egész threadet? Csak hogy stílusos legyen.

  • Bernard Black

   majd én. magamat még moderálom is, aztán megsértődöm

   • ApuElcseszettÉleteVagyok

    banolod magad, aztán rondaságokat írkálsz a zahán?

    • Bernard Black

     oda sosenem jártam

     • Bernard Black

      vagy de?

     • ApuElcseszettÉleteVagyok

      vagy nem is tudom?

 • Here Potter

  Jó írás. Ez tőlem nagy szó. Amúgy a sorozat epizódja is tetszett. Öregszem.

 • vau

  Amúgy a lannister lancaster york stark párhuzamot csak én látom ennyire nyilvánvalónak, vagy megint bunkó paré vagyok?

  • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

   Csittmán he. A rózsákról meg a Tudorokról fogok még párat posztolni.

  • Bernard Black

   szerintem tök egyértelmű, ráadásul vicces, hogy pont erről szolt Malory Arthur-könyve is, mint amolyan fantasy-előzmény 🙂

   • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

    A Tudor-házi Arthur meghalt izzadásos lázban. Volt is nagy szomorúság.

  • Beyonder

   Te vagy a 100 ezredik, jár a gratuláció!

   • vau

    Jobb később, mint soha mondjuk. Sose én voltam a leggyorsabb. 🙂

 • ApuElcseszettÉleteVagyok

  egy élmény volt, de mennem kell melózni.
  cső.

 • TheZeroTheorem

  kicsit csalódott vagyok, abban bíztam, hogy a sárkányluvnya és a farkasfattyú párosodni fog, és lesz egy csomó farkas sárkány hibrid kölkük, akik a következő évad első részében pikk-pakk felnőtté válnak, és lehentelik az éjkirályt, de így…

  https://i.imgur.com/0klZWwp.gif

 • hogyhogynem

  Zurammal a rész után megbeszéltük, hogy mit gondolunk.
  Aztán benéztem és elolvastam, hogy miket mondtunk 3 perccel azelőtt. 😀

  • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

   Időnként nekem is megmondják, hogy mit gondolok.
   És nem mindig a hangok. 🙁

 • Púrzsubi
  • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

   Pándimenzionális?

  • vau

   “Trónok harcát ironikus módon most mégis az utóbbi veszélyezteti. Pedig nagyon nem kéne a finisben elkúrni.”

   So badass. Olyan eredeti káromkodni egy sorozatkritikában.

   • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

    Arról nem is beszélve, hogy nem derült ki, mi a baja a finnekkel és miért nem tud helyesen írni?

 • α Centauri

  Felhőatlasz.

  • orizatriznyák

   Az jó film.

   • α Centauri

    Meglepő.

 • orizatriznyák

  Holnap meló, én eddig bírtam. Jó éjszakát.
  https://www.youtube.com/watch?v=yVm-t1WLU84

  • Bernard Black

   • orizatriznyák

    Ez mintha egy kicsit más kávéházi műfaj lenne.

 • α Centauri

  Ez most 1 virtuális nirvana?

 • vau

  Csak nem bírtam ki és Csabihoz is bereklámoztam az eredeti posztot.

  • dzsungelmacs

   na, erre kíváncsi vagyok. nagyon mimóza a lelkem.

   • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

    Vau egy állat.

   • vau

    Két downvote, semmi extra. Azaigasság, hogy a disqus tényleg nem a legjobb közönség.

  • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

   😀
   Akkor jöhet a zombiapokalipszis és kommentcunami.

   • Ziles Gizi

    Rusznyák ezt egy nem reakcióval oldotta meg, szerintem kibaszta a kommentet, legalábbis én nem találom.

    • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

     Morning.
     Ménemalszol? Mindenki alszik még.
     Rusznyák egy hisztis kis gyökszi, szerintem ha valaki vállal egy blogot, akkor viselje a kritikát.

     • Ziles Gizi

      Ez már kora délelőtt nálam 🙂 Imádok korán kelni!

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Most megyek aludni.

     • Ziles Gizi

      Akkor szép álmokat!

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Thx.
      Valamit álmodok, remélem lesz benne csillám és hercegnő.
      Most tényleg L.
      Reggel jön Bernard. Készüljetek. 🙂

     • SpaceWolf

      Mindenki?? Már indulok a melóba…

    • egyedi

     mert az ő cikke nem olyan poénos, mint ez 🙂
     jó reggelt! (bocsánat, hogy beleszólok)

     • Ziles Gizi

      Lehet.

 • egyedi

  na most már elolvasom 🙂

 • egyedi

  jó volt nagyon! gratulálok uram, végignevettem :))

 • Jozsef Kolowrat

  Jo volt. Leveri a “Hogyvolt”-ot!!

 • Kisbori

  De szar, hagyja abba kérem !

 • mokusON

  Én egy olyan befejezést szeretnék a sorinak, hogy egy eddig ismeretlen másik kontinensről áthajózik egy fejlettebb civilizáció, és lelövi az összes baribaszót starkostul, sárkányostúl cersei-estül a faszba.

  • Pszeudopiréz

   Én egy olyan befejezést szeretnék a sorinak, hogy ne legyen több folytatás.

   • mokusON

    Tarantinora bíznám az utolsó részt

  • vau

   Rick és Morty kiszállnak az űrhajóból battlesuitban és beabálják a gecibe az egész kurva bandát.

   Adom.

   https://media.giphy.com/media/xTiTnvAv7Bl1if8S88/giphy.gif

  • 

   Az lesz a vége, hogy a jók győznek, a gonoszak pedig elnyerik méltó büntetésüket, mert az abszolút nem megy szembe a központi témával meg hangvétellel, meg azzal, ahogy indult a sorozat.

 • Saab

  Pontatlan , logikátlan , hisztis kis pöcs iromány ez. A forgatókönyvírókat majd akkor szidhatod ha egy cikket képes leszel megírni. Nagyon távol van ez a szint. Vagy inkább soha nem jutsz el addig.

  • vau

   Köszi, hogy elolvastad.

  • ApuElcseszettÉleteVagyok

   lol
   Pontatlan, logikátlan, hisztis kis pöcs iromány ez. A cikkírókat majd akkor szidhatod ha egy kommentet képes leszel megírni. Nagyon távol van ez a szint. Vagy inkább soha nem jutsz el addig.
   (Az írásjelek helyes használata is fontos.)

%d bloggers like this: