Amerika Kapitány csöcsei

Minden bizonnyal kevés kedves olvasónk számára világos, hogy Marvel rajongó vagyok, és itt elsősorban nem a képregényekre gondolok, hanem a filmekre, ezenfelül is az Amerika Kapitány filmekre. (Az olyan szarokat, mint a Galaxis Őrzői, lángszóróval pusztítanám el, mert amellett, hogy bénák, azóta nem tudom azt sem, hogy Lee Pace akkor most fehér és arany színű, vagy fekete és kék. Pont, mint a ruha.)

Naugye.

Amerika Kapitány más. Az Amerika Kapitány filmek másak. Ugyanis, amíg a Galaxis Őrizői nevű szarságok a pofádba akarják rágni, hogy höhö, hülye néző, mi téged ittenmost szórakoztatni akarunk – éppen csak az obligát nevetést nem keverik alá, hogy na, itt kell röhögni -, addig az Ak filmek is szórakoztatni akarnak, és hülyének is néznek, de ennek te önként és dalolva aláfekszel. Ja, és Scarlett Johanssonnak nagyobbak a csöcsei, mint Saldanának.

Amióta a szilikon nevű csodaanyag létezik, azóta szokás, hogy az A-B kosárméretű süldőlánykák a harmincas éveik elejére hirtelen C-D-sek lesznek. Hiába, az evolúció…

Ha már csöcsök, maradjunk is a filmeknél, ami Amerika Kapitányt illeti. Több okból. Egy, a fent említett csöcsök, amikre mindjárt rátérünk, sajnos nem szó szerint. Kettő, hogy a filmeket talán többen ismerik. Három… Bucky a képregényben… most komolyan, van olyan hülye hős, aki egy ilyen röhejes szemmaszkkal mászkál?!

Buzizsúr Sólyommal.

Megnyugtatok minden kedves jelenlévőt, hogy Steve Rogers, aka Amerika Kapitány NEM hordja kívül az alsógatyáját. Ez DC dolog, és a Bat-, meg a Superman csinálja.

Gatyásölyvek

Amerika Kapitány. Steve Rogers.

Az elején kb. annyira érdekelt a fickó, mint kisiskolást a másodfokú egyenlet, de aztán szembejött velem EZ:

…. szameg, félrenyomtam, szóval EZ:

…. és ennek láttán úgy megborultam, mint a Peggy Cartert játszó Hayley Atwell, akit úgy lesokkoltak Amerika Kapitány csöcsei, hogy spontán lemancsolta a meghökkent Chris Evanst (mondja ő). Mindenesetre a jelenet annyira jól sikerült ezzel a csöcstapival, hogy a rendező benne hagyta a kész filmben, én meg azóta szeretném letépni a nő parókáját. A fejbőrével együtt.

Mondjuk, Hayleyt nem lehet hibáztatni, amikor a Howard Starkot játszó Dominic Cooper is így beleéli magát a szerepébe.

Chris Evans színész háromhavi kemény edzésen vett részt, hogy kigyúrja magát. “A felkészülés lényege az volt, hogy kigyúrjam magam, amennyire csak lehet, ennek érdekében súlyt emeltem, guggolásokat, fekvőtámaszokat, fekvenyomásokat végeztem. Tizennégy kiló színizmot szedtem magamra. Mindig szerettem edzőterembe járni, de ezek nem átlagos edzések voltak. A végén szinte hánytam. Kemény volt, brutálisan kemény.”

Az edzés mellett természetesen az étrendjén is változtatnia kellett.

“Zabpelyhet ettem, diót, mazsolát, alacsony zsírtartalmú görög joghurtot. Majd salátát, zöldségeket, csirkét, halat, néha egy-egy maréknyi mandulát.”

A végeredmény megérte, de alaposan meg is lepte.

Azt minden nő tudja, hogy ha kocogni indul, akkor – hacsak nem olyan lapos, mint a vasárnapi szentbeszéd -, jobban teszi, ha sportmelltartót, fűzőt, szoros trikót, vákumcsomagolást, miegyebet ölt, mert egyrészt váltakozva verik ki a mellei a szemét, másrészt minden szembejövő, egészségesen heteroszexuális férfiembernek olyan erekciója lesz, hogy belegörnyed kínjában a nyomorult.

Na, EZT nem mondták el neki.

 

Ezt most így még egyszer, lassítva.

 

Hát nem gyönyörű?

De.

Férfiolvasóink számára jelzem, hogy van remény; Amerika Kapitány ugyanis biszex, tehát ha valaki rá akar közületek dőlni az izmos emlőkre, van esélye. Nem csoda, hogy én is zavarban vagyok…

Most pedig hátradőlök, és élvezem a jól megérdemelt sikert, ugyanis vau azzal a feltétellel engedélyezte, hogy írjak Amerika Kapitányról, amennyiben belenyugszom, hogy ő másnap szarrá alázza, viszont őt Mariah Carey után agyonlőttük.

Esett az eső, és fázott a szánk.

HOLDKOMP