Atlantisznak lehetett termonukleáris fegyvere?

Induljunk ki az ismert tényekből:

1.) A Clovisz kultúra, ami Ázsiából hódította meg először az amerikai kontinenst egyszerre pusztult ki a kardfogú tigrissekkel és a gyapjas mammutokkal.

2.) Hasonló pusztító erővel korábban csak egy 10 km-es meteorit rendelkezett ami viszont globális, tehát nem lokális kipusztulással a fajok 70%-t pusztította ki 95 millió évvel ezelőtt.

3.) Korábban a trilobitákat érte hasonló csapás 400 millió éve, fosszilizált tetemeik épp nagy partiban voltak amikor jött a feltételezett Gamma-kitörés. Nem látszik periodicitás.

Foglaljuk össze: lokális kihalási eseményekért nem lehet felelős sem meteorit sem pediglen Gamma.

Akkor mi történhetett?

Tekintsünk vissza az írástudás előtti történelembe, egész egyértelmű hogy az atlantiszi kultúra volt technikailag a legfejlettebb, egész biztosan rendelkeztek termonukleáris csapásmérő eszközökkel.

Bizonyítékok: nem maradt vissza irídium a Clovisz kipusztulás nyomaiban. Nem maradtak vissza évezredes fosszíliák a korabeli kis jégkorszakból, évtizedek alatt szűnt meg az élet és a kultúra.

Vonjuk le a logikus következtetéseket:

1.) A jégkorszakot az atlantisziak okozták, egy 875 megatonnás termonukleáris fegyver tenger feletti 50 méteres tesztjével, az volt képes elpárologtatni annyi tengervizet ami a légkörben a felhőképződéssel meggátolta a felszín felmelegedését ezzel jégkorszakot okozva.

2.) Erre rájöttek és robbantottak egy másik termonukleáris bombát egy távoli kontinens felett mert akkor őket nem éri a csekély remanens sugárzás sem. RIP Clovisz kultúra, kár a kardfogúért.

Na de mi lett ennek a következménye?

Atlantisz a történetírás szerint egy sziget volt a Földközi-tengeren és meglepődtek a tengerszint 15 méteres növekedésén a jégkorszak felolvasztásának következményeivel. Oda lettek a kikötővárosaik.

Jött a nagy ötlet: le kell 20 megatonna termonuke bombázni a Földközi-tenger Ázsia felé létező természetes földgátját. 9 ezer évvel ezelőtt megcsinálták, az összes eurázsiai nép megélte a 100 trillió köbkilométer tengervíz váratlan beözönlését és az ezzel járó kellemetlenségeket, 97%-os kipusztulást.

Megemlékezik erről a közismert judeokeresztény Biblia, de más, 7 ezer éven túli írások is megemlítik.

Hogy mi lehetett az atlantisziak vége? Minden bizonnyal egy elmért termonukleáris kísérlet vetett véget a mínosziként is ismert ökörimádóknak. 4500 éve felrobbantották magukat egy termonukleáris kísérleti fegyverrel.

Túl nagyok akartak lenni.

 

 • Kiba$zott Koala ★ ★

  de vajon lehettek túlélő atlantisziak???? nem lehet, hogy Orbán Viktor minsizhterelnök úr is egy atlantiszi leszármazott, ezért van spirituálisan magasabb rezgésszinten, mint a brüsszelki fazriszeusok???

  • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

   Tökjó konteót raktam össze, kiadjuk könyvben?

 • dzsungelmacs

  nahát! én eddig azt hittem, hogy igazából túlélték, csak álcázták magukat és ők az úgynevezett gyíkemberek.

  • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

   GyíkeNberek nincsenek is, butus.
   Nagyon egyszerű a képlet. Amit ma Frigyládaként ismerünk és lerombolta Jerikó falait az mi lehetett? Vagy az a cucc ami kettéválasztotta a tengert az átkeléshez?
   Az Atlantiszi/mínoszi kultúra utolsó maradékai.
   Egyértelmű.

   • dzsungelmacs

    jobban belegondolva evidens.

    • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

     Itten kontributálok Bernarddal és Vauval, épp alkotói válságban vannak, tartok egy ilyen egy nap egy poszt hónapot.
     Ha nagyon unatkozol, nézz vissza. 🙂

     • dzsungelmacs

      már el is kezdtem olvasgatni és nevetgélek. 🙂

     • dzsungelmacs

      a félelmetes szörnyezet állati jó lett, jó pár filmet kell még bepótolnom! 😀

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Az Bernard vót. 🙂

   • Emperor of Mankind

    Azok inkább a Space Jew-ektől van.

    A jelenések könyvében is olvasható hogy majd leszáll az “arany Jeruzsálem”

   • The Winter Soldier

    Atlantisz nem minósz. Semmi köze Thérához. Mindenki tudja, hogy Atlantisz a Bermuda-háromszögben van.

  • Pumukli

   Az Spock

   Te téveszd össze kedves

   • dzsungelmacs

    ez sok mindent megmagyarázna. 😀

 • The Winter Soldier

  Nem voltak túl empatikus nép, no. Nem gondoltak arra a sok százezer emberre…. Illetve dehogynem. Hát ki a jó fene mondta Mózesnek, Gilgamesnek, és a többi okosnak, hogy hajót kéne csinálni?

%d bloggers like this: