Atlantisznak lehetett termonukleáris fegyvere?

Induljunk ki az ismert tényekből:

1.) A Clovisz kultúra, ami Ázsiából hódította meg először az amerikai kontinenst egyszerre pusztult ki a kardfogú tigrissekkel és a gyapjas mammutokkal.

2.) Hasonló pusztító erővel korábban csak egy 10 km-es meteorit rendelkezett ami viszont globális, tehát nem lokális kipusztulással a fajok 70%-t pusztította ki 95 millió évvel ezelőtt.

3.) Korábban a trilobitákat érte hasonló csapás 400 millió éve, fosszilizált tetemeik épp nagy partiban voltak amikor jött a feltételezett Gamma-kitörés. Nem látszik periodicitás.

Foglaljuk össze: lokális kihalási eseményekért nem lehet felelős sem meteorit sem pediglen Gamma.

Akkor mi történhetett?

Tekintsünk vissza az írástudás előtti történelembe, egész egyértelmű hogy az atlantiszi kultúra volt technikailag a legfejlettebb, egész biztosan rendelkeztek termonukleáris csapásmérő eszközökkel.

Bizonyítékok: nem maradt vissza irídium a Clovisz kipusztulás nyomaiban. Nem maradtak vissza évezredes fosszíliák a korabeli kis jégkorszakból, évtizedek alatt szűnt meg az élet és a kultúra.

Vonjuk le a logikus következtetéseket:

1.) A jégkorszakot az atlantisziak okozták, egy 875 megatonnás termonukleáris fegyver tenger feletti 50 méteres tesztjével, az volt képes elpárologtatni annyi tengervizet ami a légkörben a felhőképződéssel meggátolta a felszín felmelegedését ezzel jégkorszakot okozva.

2.) Erre rájöttek és robbantottak egy másik termonukleáris bombát egy távoli kontinens felett mert akkor őket nem éri a csekély remanens sugárzás sem. RIP Clovisz kultúra, kár a kardfogúért.

Na de mi lett ennek a következménye?

Atlantisz a történetírás szerint egy sziget volt a Földközi-tengeren és meglepődtek a tengerszint 15 méteres növekedésén a jégkorszak felolvasztásának következményeivel. Oda lettek a kikötővárosaik.

Jött a nagy ötlet: le kell 20 megatonna termonuke bombázni a Földközi-tenger Ázsia felé létező természetes földgátját. 9 ezer évvel ezelőtt megcsinálták, az összes eurázsiai nép megélte a 100 trillió köbkilométer tengervíz váratlan beözönlését és az ezzel járó kellemetlenségeket, 97%-os kipusztulást.

Megemlékezik erről a közismert judeokeresztény Biblia, de más, 7 ezer éven túli írások is megemlítik.

Hogy mi lehetett az atlantisziak vége? Minden bizonnyal egy elmért termonukleáris kísérlet vetett véget a mínosziként is ismert ökörimádóknak. 4500 éve felrobbantották magukat egy termonukleáris kísérleti fegyverrel.

Túl nagyok akartak lenni.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!