Kis hosszúlépés ez az embernek

Ez az első szárnypróbálgatásunk.

Ezen az oldalon nagy dolgok fognak történni, aminek reményeim szerint mindannyian részesei leszünk. Ami azt illeti, ezek a nagy dolgok tulajdonképpen folyamatban vannak, ha elfogadjuk azt a rég elkoptatott aranyigazságot, hogy az út a fontos és nem a cél. Ha nem fogadjuk el és más – nem kevésbé elcsépelt – megközelítésben azt gondoljuk, hogy a cél is az útnak a része, akkor meg pláne.

Szóval ez a Holdkomp blog. Vagy híroldal. Vagy kulturális magazin. Vagy underground, másodvonalbeli művészeti és tudományos hub. Vagy egy sima Vice koppintás. Esetleg egy Cinkbe öltött National Geographic. Szeretnénk, ha legalább olyan jól éreznétek magatokat itt, mint amennyi lelkesedéssel nekiindulunk ennek.

Azt is szeretnénk, ha a lelkesedésünket tüzelnétek a támogatásotokkal, amit leginkább úgy érhetünk el, ha sokat olvastok minket. Amit viszont úgy érhetünk el, hogy sok érdekes dologról írunk. Tehát végeredményben rajtunk áll az egész.

Nem vagyunk nagy ászok, nem vagyunk semmilyen területen fenoménok, viszont azt szentül hisszük, hogy tudjuk, hogy mi a jó.

És azt megosztjuk veletek.

%d bloggers like this: