Kasztrálási módszerek

A poszt apropója, hogy szerkesztőtársunk bebaszott, mint a csacsi.

Ez teljesen jó dolog, megesik, szíve joga minden nagykorú embernek.

A probléma ott van, hogy a dolog hétfőn történt, ma szerda van, és illető úriembernek fuvallatja sincs róla, hogy hova tűnt a kedd. A mai nappal se nagyon bír elszámolni, ez pedig komoly aggodalomra ad okot.

Homályosan rémlik neki valami nő, viszont nem tudja, hogy megházasodott-e. Most feszt reménykedünk, hogy az illető tényleg egy női hölgy, ellenkező esetben kitűzzük a szivárványszín zászlót ide a a Manilius kráter peremére, oszt megnézzük, lobog-e a napszélben.

Mi itt a szerkesztőségben mind rettenetesen szeretjük egymást, és olyan segítőkészek vagyunk, hogy megtaláltuk a problémára a megoldást…

KASZTRÁCIÓ.

Ez teljesen jó, és okos dolog. Mivel szegény szerkitársunk póruljárt, majd most gondoskodunk róla, hogy legközelebb ne kerülhessen bajba. A kasztrációnak azonban különféle módozatai vannak. Nézzük csak.

1. Befőttesgumi

Ezt a tippet a kommentszekcióban olvastam. Fogod a tököket, gumit a tövükre, oszt elsorvad, és leszárad. Kecskénél bevált módszer, bár kissé hosszadalmas.

2. Burdizzo 

Ennek a lényege, hogy a csípőfogóra hajazó eszköz összezúzza a herékhez vezető kis csatornákat és ereket, így utánpótlás híján a here elszottyad, és működésképtelenné válik.3. Kés

A legócskább trükk, semmi pláne nincs benne, ráadásul csúnya heget hagy.

Alter módszerek: 

  • biciklilánc
  • féltégla
  • tüzes vas

Félénk, gyáva nyunyóknak:

  • kémiai kasztráció gyógyszerrel
  • vaszektómia

Ti jól beseggelve, harmadnaposan, amnéziás félkómában melyiket választanátok?

HOLDKOMP