Komor Zoltán: Hashtag Gregor, avagy mutasd be anyukádnak a 8 ágú dildódat!

Aznap reggel Gregor Samsa arra ébredt, hogy hashtaggé változott.

Kettőskereszt testét mintha összesen négy, egymásra hajított csont alkotta volna, amit celofánként betekertek némi hússal és bőrrel, és az egész biotákolmány közepén – mint valami pókhálóba ragadt kapálózó légy – ott forgott jobbra-balra kétségbeesett koponyája. Amennyire tudott és bírta a gyomra (bárhol is helyezkedjen el ez a szerv ebben a rácsos testben), végignézett magán: a csontok találkozásánál, a hajlatoknál drótszerű szőr türemkedett elő, mintha csak tizenhat hónalja nőtt volna. Gregor már tudta, hogy ezentúl nem lesz egyszerű a csajozás, ráadásul a dezodorokra is kurva sokat kell majd költenie – megnyugtatta viszont, hogy képtelen bármiféle mozgásra, így akár hagyhatja is a faszba az egészet, és heverészhet nyugodtan az ágyában, míg meg nem döglik, vagy át nem változik valami sokkal értelmesebb dologgá.

Teltek a percek, kopogtak az ajtón, betoppant az anyja.

Az isten fasza, Gregor! Te összeszedtél valamit attól a riherongy szobalánytól! – És már rohant is, hogy átölelje hashtag fiát, ám ahogy hozzáért, különös dolog történt: az asszony elkékült, és hirtelen egy csomó másik, hozzá nagyon hasonló nő jelent meg a szobában. Mindegyiknek ugyanúgy hajlott volt a háta, és karikás a szeme. Olyan sok jelent meg az édesanyjából, vagy legalábbis azokból a nőkből, akik hozzá igencsak hasonlítottak, hogy a sok asszony szinte a falhoz préselte egymást.

Mint kiderült, #Gregor szuperképességekre tett szert, de ez a szuperképesség voltaképp annyiból állt, hogy képes lett mindenkiből rögtön gyűjteményt csinált. Ha hozzáért az apja, hirtelen megjelent a szobában a világon élő összes, az apjához nagyon hasonló ember a szobában. Ennek persze sok értelme nem volt, ezért nem nagyon fogdosták, bár egyszer próbából ráhajítottak egy kolbászt, hátha képes előállni valami hasznossal, mondjuk egy kolbászgyűjteménnyel. #Gregor nem hozott magára szégyent: a szoba, sőt, az egész ház, de még az udvar is megtelt gőzölgő húsrudakkal, rákenődtek a falra, vörös zsírban tocsogott tőlük a szőnyeg. Nagyjából egy hét volt eltakarítani az egész szart. Vakarta a fejét a család, hogyan tudnák kihasználni a fiú különös képességét, de tudták, ha pénzt hajigálnak rá, és kiszorítja őket a sok érme vagy bankó a lakásból, azt hamar kiszúrja a NAV is, másrészt őket is összenyomja a sok-sok zsozsó. Úgyhogy berakták #Gregort a szekrénybe, és úgy voltak vele, majd előveszik, ha kitalálnak valami értelmeset – de ez a nap persze nem következett be.

#Gregor annak rendje és módja szerint meg is döglött volna a szekrényben, ha nincs a szobalány, aki titokban a szeretője volt: éjszakánként almát, sajtot és némi vizet csempészett neki, és még az ürülékét is vödörbe seperte. Mint kiderült, #Gregornak nem csak tizenhat hónalja van, de nyolc darab segglyuka is, minden egyes hashtag csonkvégződésén. Szóval #Gregor belátta, hogy még nehezebb lesz a csajozás, mint elsőre tippelte. Nem is értette, hogy a szobalány minek foglalkozik még vele – szörnyszülött lett. Könyörgött is neki, hogy legyen jó teremtés, és fojtsa bele a kádba, de a szobalány azt mondta, nem, soha nem tenne ilyet.

Bárcsak megölelhetnélek – motyogta #Gregor, a lány pedig nem bírta türtőztetni magát többé, a keblére vonta #Gregort. Ettől aztán rögtön kék színűvé váltak a csöcsei, és női cicik jelentek meg a szobában, mindegyik akkora és olyan, mint a szobalányé. De a csajt ez még jobban feltüzelte: fogta hát a hashtag vitézt, és magába csúsztatta az egyik végződését. Majd pajkosan felsikkantott, mikor rájött, hogy #Gregornak más csontos nyúlványai is vannak, és azok is beleillenek egy szerelem-üregbe. 

Mint kiderült, #Gregornak mégsem lesz olyan nehéz ez a csajozás dolog, mert egy kibaszott nyolc ágú dildóvá változott, azt pedig bármelyik tisztességes leányzó bemutatná az #anyjának. Meg kell jegyezni persze, hogy a varázslat itt is működésbe lépett: a szobalány pinája és segglyuka egyből elkékült, és kezdtek a szobában megjelenni sorban a rózsás pinák és a ráncos kis segglyukak: rózsaszín csigaként kúsztak a szőnyegen, lógtak a csillárról, nyálkát csepegtettek a függönyre, ott zsongtak a ház vájataiban – és csak jöttek és jöttek, kiderült, hogy a világon szinte minden nőnek van pinája és segge, és ezek bizony nagyjából hasonlítanak a szobalányéra. Amikor már a lányt is kezdték ellepni a nyálkás vaginák, érezte, kezd sok lenni a jóból, de #Gregort nem lehetett leállítani: úgy pörgött, mint egy dobócsillag, és minden lyukban megmártózott, amitől még több pina és segg rontott a semmiből a szobába. A vaginák és ánuszok szép lassan beborították a felajzott hasgtaget, és a szobalányt is: eltömítették a szájukat, az orrukat, lecsúsztak a torkukon, a lüktető és forró üreg-massza összepréselte a testüket. Így döglött meg aztán mind a kettő. De mivel elég sok #pina és #segg van a világon, és ezek bizony nem férnek el mind egy szobában, hamarosan az egész házat maga alá gyűrte a nedves, rózsaszín massza, amely már mint egyetlen hatalmas lüktető húscsomó hömpölygött szobáról szobára, megfojtva és beterítve mindenkit. A ház többi lakóját álmában érte a #halál, a #picsaáradat pedig az utcát is maga alá gyűrte, és megfojtott mindenkit.

Na jó, nem mindenkit. A gyerekeket nem. Azért olyat durva lenne leírni, hogy a gyerekeket felnőtt nemiszervek ölik meg, úgyhogy a gyerekeket nem. Azokat kikerülte. Vagy igazából nem is lakott gyerek az utcában. Meg állat sem. Csak felnőtt, tizennyolc éven felüli emberek. Szóval fura egy utca volt.

De mi a tanulság ebből? Természetesen az, hogy jobb lett volna a szekrényben hagyni #Gregort, had dögöljön csak meg magának. Kérdés persze, hogy ha már egyszer a szekrényben feküdt, és hozzáért a szekrényhez, miért nem jelent meg egy csomó másik szekrény is a szobában? A levegőben pedig ott van egy csomó oxigén-molekula, ami nyilván hozzáért #Gregorhoz. Akkor miért nem lett hirtelen több oxigén mindenhol? Meg nitrogén. Meg szén-dioxid, meg minden szar. Na mindegy.

Egy a lényeg: nem azért nem basznak veled a csajok, mert tizenhat szőrös hónaljad van, hanem mert úgy nézel ki, mint egy polip, ami viagrát zabált. A hashtag és a pinatenger pedig egy tök jól hangzó dolog, de valójában ultra gáz tud lenni mind a kettő.

Na jó, kit akarok átbaszni. 

 

HOLDKOMP