S’mores

Az amerikaiak a tábortüzet is képesek elbaszni.

Blue remek posztjáról jutott az eszembe az a hülye szokás, hogy az amcsik nemcsak hogy pillecukrot sütnek szalonna helyett, de ezt a borzalmat még tetézik is. A szörnyület neve s’mores, ami a some mores összevonása.

A cucc összetevői: Graham keksz (ez olyasmi lehet, mint a nagyi korpakeksze), tejcsokoládé, és a nyavalyás pillecukor. Elkészíteni pedig így lehet: keresel egy alkalmas vulkánt – lehetőleg kéndioxiddal szivárgót -, és belelököd azt a nyavalyás cserkészt, aki először megalkotta ezt a szart.

Az amcsik banánt is töltenek pillecukorral és csokival, amit aztán alufóliába csomagolva sütnek meg, és karamellel öntik le. Aztán meg csodálkoznak, hogy el vannak hízva.

Mindent egybevéve, ez már négy kockázati veszélyforrás. Elhízás, fogszuvasodás, tűzvész, és nem is olvasnak, ami műveletlenséghez vezet. Ezért hoztam valakit, mindannyiunk kedvencét, aki elmagyarázza nekünk az egészséges életmód, a helyes fogápolás, az olvasás, és a pubertás mikéntjét és előnyeit. Nagy tapsot Amerika Kapitánynak, és jó éjt minden kedves olvasónknak.

Mármint azoknak, akik még maradtak…

HOLDKOMP