Batka Manó

A szuperhősök élete sem csak játék és mese.

Különösen igaz ez akkor ha az illetőnek egyetlen szuperképessége a vagyona. Na aztán abból hozz ki valamit ha tudsz. Kütyük? Menő kocsi? Kézitusa?

Sokan úgy gondolják, hogy Batman emberi oldala a Bruce Wayne nevű pojáca, aki háááááát, finoman is szólva egy eléggé semmirekellő alak, még ha denevérbőrbe kötve meg is próbál túlkopmenzálni.

Mi lenne ha? Tette fel a kérdést Sebastian Magnani. Mi lenne ha kihagynánk a képletből a piperkőc Wayne gyereket és bemutatátnánk a valódi Batman hétköznapi oldalát? Az érző denevért, aki beül egy éjszakai bárba, éli az átlag halandók hétköznapi életét és vele is ugyanazok történnek mint bármelyikőnkkel és időnként őt is elragadja a metropolita lét végtelen magányossága.

Sebastian nem sokat szarozott, elkészítette a sorozatát Daily Batman címmel, az utómunkákra felkérte a London-Krakkó tengelyen aktív House of Retouche stúdiót, így született meg a végeredmény, ami képi világában egyszerre retró és egyszerre modern. Nézzétek csak meg a vibráló türkiz eget és az azzal harmonizáló lágy, tompa színeket.

Beszéljenek ismét a képek!

Első az egészség!

Konditerem az erőnlétért, a fejjel lefelé függeszkedéshez kell gyakorlás
Kis relax a szoláriumban maxiturbó fokozaton, a bőr színét meg kell őrizni
Tusi

Az elkerülhetetlen nagyvárosi magány

Kilátástalanság
Itt már csak az alkohol segít

A mókuskerék nem állhat meg, egy újabb nap az irodában

Még tíz perc és termelési értekezlet
Ezt a kávét még megiszom

Természetjárás

Ebbe a sok ződbe bele lehet őrülni
A szemembe nézz!
Végre egy kis beton, innen is látni a ződet

És amiért jöttetek

Budiiiii!!!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!