Chuck Norris merevedéséről dönthet a bíróság

Chuck Norris neje, Gena egy kellemes júniusi napon békésen tallózta az interhálókat, amikor egy felugró reklámból arról értesült, hogy az ikonikus akciósztárnak merevedési zavarai vannak és ezt egy pörgőforgó rúgással visszavágva a pofátlan gyógyszermultiknak, egy alternatív tablettával kezelte.

A Tragic End Today for Chuck Norris

Elképzelhető, hogy mennyire csodálkozhatott, hiszen ha valakinek, akkor neki igazán tudnia kellett volna erről, ahogy arról is, hogy mindezt a jól felismerhető képmásukkal reklámozzák.

Big Pharma In Outrage Over Norris’ New ED Product…Chuck Kicks Back With This

A párost nem először állította a sors hasonló megpróbáltatások elé, hiszen Norris maga a mémkultúra archetípusa, már akkor is mém volt, amikor mémek még nem is léteztek, így aztán senkit nem lepett meg, amikor legutóbb 2019-ben már egyszer sikeresen legyőztek egy hasonló illegális scam kampányt. Bár az is lehet, hogy amikor a scam értesült arról, hogy kivel áll szemben, inkább legyőzte önmagát.

Mindenesetre miután Gena rövidke nyomozati munkát kifundálva rákattintott a hirdetésre, majd egy ingyenesen kipróbálhatónak beállított, a Dr. Phil Show nevével fémjelzett gyógyító kúra ígéretével eljutott a Provita termék megvásárlását lehetővé tevő webshop landing page-re, nem sokat habozott és a bírósághoz fordult a Bio-Molecular Solutions and Biogenetics elleni keresettel, mert azon túl, hogy a szájukra vették Chuck Norris faszát, még vissza is éltek a közismert arcukkal és nevükkel a tudomásuk és beleegyezésük nélkül egy Viagra jellegű termék értékesítési kampányában, ezzel azt a hamis látszatot keltve, hogy merevedési zavarokból adódóan gondjaik volnának a férfiassággal.

revealed his new Erectile Dysfunction cure on the Dr. Phil Show

Amire megoldást nyújtott a számukra teljesen ismeretlen csodakezelés.

Chuck és Gena Norris tehát most a bíróságokra bízta, hogy a nyereségvágyó, még a Fox News-ra hasonlító logo-t is odahamisító csalók ellen fellépjenek, de az zicher, hogy nem érdemes megvárni, amíg Chuck megtalálja a nuncsakuját, jobb a békesség alapon inkább nuncsakuzzák le saját magukat és fizessék ki a sérelemdíjakat, amíg nagyobb baj nem lesz.

HOLDKOMP