Cicakaka revolúció

Aki tartott valaha lakásban macskát, az tudja, hogy a legszebb cicák is szarnak. Na és persze hugyoznak is.

Erre találták ki az alomtálcát, amibe különböző, kisebb-nagyobb mértékben nedvességre csomósodó almokat lehet rakni az agyaggranulátummal, esetleg betonittal kezdve a durva szemcsésen, kukoricarost alapú biológiain át a babapúder illatún keresztül a kék-fehér szilika megoldással bezárólag. Vannak még persze extrém csodák, gyapjúvirág (sic) illatú, citromfüves, fehér rózsás, szóval amit csak akartok.

A cica odaszokik, teszi a dolgát. Igenám, csakhogy egy közepes termetű is annyira tele tudja szarni-hugyozni a tálcát pár nap alatt, hogy azzal azért valamit kezdeni kell. Lehet venni nagyobb tálcát persze, de ez csak elodázása a problémáknak.

Ennek az örök dilemmának a feloldására jelentette be a PurrSong nevű startup az ide CES fogyasztói elektronika kiállításon az öntisztító alomkuckót. Egy 6,5 literes tárolóba fésüli bele a cicapisis csomókat és a cicakakákat, csak azt kell azután kihordani.

A mindössze 899 dollárra árazott, Lavviebot S névre keresztelt berendezés a CES kampány ideje alatt 449 dollárért beszerezhető, a kezdeti támogatóknak az IndieGoGo-n 399 dollcsiért adták. A hülyének is megéri. Sőtmitöbb a reklámanyag szerint pont szobadísznek való, éke lehet egy romantikus nappalinak.

Mivel 2019-ben járunk, nem lehetne a cicaszaroda sem nem online. A PurrSong app nem csak a kakidoboz használatáról küld jelentést a gazdinak, hanem a cicák súlygyarapodásáról is, ráadásul a többmacskás háztartásokban különbséget tud tenni Cilike és Micike között.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!