Egy hétfői történet

Tíz hét az sok idő. Kibaszott sok. Amikor bekerült a Villába, nem is számított rá, hogy ennyire jól bírja majd az összezártságot, a kamerák előtti állandó magányt. Megtervezte hogyan éli túl, a feladatok nem is érdekelték, csak a közönség. Szex és intrika, csakis okosan szerepelni. Ha egy kicsit kéreti magát, nem őt viszik ágyba először, a ribancokat úgyis hamar kiszavazzák.
A lehetséges döntősökre koncentrált. Ahogy az aljas kis húzásai beváltak és sorra fogytak az ellenfelek, egyre biztosabb lett a végső győzelmében. Vasárnap este végre célba ért.
Délben kiszabadul és el is felejtheti az egészet. A külvilág teljes hiányát. A szürke egérke vidéki lányt, aki a pornót adta volna fel pár nap népszerűségért. A nagypofájú macsót, aki a paplan alatt szánalmasan puha volt. A sunyi kis újgazdag szemétládát, aki majdnem kiejtette, amikor elsírta magát az egyetlen kinti hírre. Elpusztult a lova. Nagy dolog.
Már el is tervezte a következő heteket. Beleveti magát az éjszakába, partiról partira, irány Prága, London, Berlin. Koktélok, egy kis kokain és hajnalig tartó őrület. Utána fesztiválok és New York pár napra, majd a túlparton felszáll egy óceánjáróra, Ausztrália, Új-Zéland, Szingapúr és talán még Taiwan. Mindig is erre vágyott. A nyeremény lakást kiadja Airbnb-n, addig is termeli a pénzt, lesz miből borravalót adni a felszolgálóknak és a wellness személyzetének. Mindenképp ablakos kabinba megy, de nem egyedül, valakit visz magával. Talán egy friss swinger partnert? Vagy majd inkább egy felszedett párt a Balaton Soundról, dupla élvezet – nevetett magában. A nyereményből jutna rájuk is elég.
Éjfél elmúlt, a záró parti a stábbal véget ért, ideje aludni egy keveset. Lelki szemei előtt már látta, ahogy újságírók és rajongók tömegei fogják fogadni a villa előtt. Már csak pár óra és várja a végtelen szabadság odakint.
És végre az Igazi Valóság.

Ez a hét sem indulhat hétfő nélkül. Nyakunkon a Valóság, a tavasz nyomasztóan fagyos szürkeségével.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
%d bloggers like this: