Hiánypótló kollekcióval jelentkezett az Iconspeak

Mert nagyot álmodni a pólónyomtató biznisz egyik újsütetű cápája, épp amikor a teljes turisztikai ipart földbe döngölte a COVID-19.

Kinek ne fordult volna meg a fejében, hogy mit vesz fel a következő külföldi útjára? Rögtön azelőtt, hogy ráébred: úgysem tud külföldre utazni.

Ilyenkor aztán szabadon csaponghat a fantázia: “- Mit mondanék urduul az első szembejövőnek?” Belénk is hasít a felismerés, hogy deháthiszen nem is tudunk urduul, szóval leginkább semmit.

Ez a dillemmahalmaz látszólag feloldatlanul hevert a flaszteron, mindaddig, amíg egy kreatív lángelmének eszébe nem ötlött, hogy a kéz mindig kéznél van, mi lenne, ha elmutogathatnánk, hogy éppen mi a bánatunk, nemzetközileg ismert szinbóleumokkal, úgy mint, hogy “Hol a fagyim?” vagy “Kérek egy kávét! MOST!”.

Az egyetlen felsőn elhelyezett 39 piktogram magáért beszél, hiszen mostanra alig akad olyan civilizált népség, akiknél ne ismernék fel mondjuk a fodballabdát, nyilván egy kedélyes lábtengó meccsre invitáljuk azt, akinek ilyesmit mutogatunk. And World Peace.

A társasági élet kedvelői sem kerülhetnek bajba, amikor nem csak arra kell utalniuk, hogy megszomjaztak, hanem egyúttal arra is, hogy pontosan hány korsó enyhítené az olthatatlan szomjúságot.

Van viszont egy rossz hír, sajnos a világ elég nagy részén nem ismerik az ángolvécét, így amikor a mutatóujjunkkal mutogatjuk az ikonikus porceláncsészére, hogy “Szarnom kell, de nagyon!!!“, azt már Indiában sem nagyon fogják megérteni.

Így aztán hátat fordítva az efelett érzett bánatnak, könnyes szemű új ismerőseinktől érzékeny búcsút is vehetünk. Stílusosan egy elköszönő hátizsákkal.

A kollekció további ország, sőtmitöbb akár város specifikus darabjai potom 22 dollártól elérhetők az online szaküzletek polcain.

Már csak azt kellene megtudni, hogy melyik városhoz tartozik az a verzió, amelyiken szerepel a “Kérek egy tomahawk steak-et! De kecsöp nélkül ha lehet!” egyértelműsítő ábrácska.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
%d bloggers like this: