Hofbrau München Premium Lager

Prémium a faszomat, azt.

A patinás nevű Hofbrau egy különlegesen megosztó sör. A szappanhabos hányás is egy picit exkluzívabb ízélményt szolgáltat, ezért egyesek csak megvetik, mások viszont kimondottan utálják. Az égegyadta világon semmi, de semmi köze nincs az októberfesztek kedvencéhez a logón kívül. A Kozelhez és a Staropramenhez hasonlóan teljességgel érthetetlen, hogy ehhez az undorító löttyhöz hogy a büdös faszba adhatja bármilyen gyár a nevét.

Ha fel akarjuk tenni a polcra, valahova a zöld Dreher és a Kozel közé tenném, hogy aztán az egész polcot otthagyjam a faszba. A német tisztasági törvény figyelembevételével készül, amit szerintem még senki nem látott, plusz ugye ki a kurva anyját érdekel, ha az eredmény ez a kocsmaiböfögés-ízű slejm.

Egyetlen előnye van, hogy valami komlósságot lehet benne felfedezni, mert kapaszkodjatok meg:

Nincs benne kukoricagríz.

Most, hogy az összes előnyét felsoroltuk, vegyük észre, hogy egy újabb felcímkézett kőbányairól van szó, amit még annakidején kellett volna lenapalmozni, hogy a generációk ízlését és agyát tönkretevő blőnyét soha senki ne tudja reprodukálni.

Malátából semmi nincs benne, ellenben azt a jellegzetes budgetmarket sajátmárkás, általam csak adambrau-élménynek hívott tragédiát mutatja, amit kőbányán csak német komlózásnak hívnak. Én mondjuk nem így hívnám, amikor akkusavat öntenek egy pocsolyába, de hallottam már olyat, aki meg bírt inni belőle többet is.

Hatalmas előnye, hogy olcsó és sokat lehet belőle meginni, mert nem túl erős. Holdkomp sznobfaktorban sem mutat túl sokat, ezért egy magabiztos egyest adunk neki a tízes skálán. Kimondottan ajánlott családi összejövetelekkor önbüntetésre. Most iszom a negyediket.

 

%d bloggers like this: