Komor Zoltán: A heregolyó-lekakáló, szar-teleportáló széklet-illuminátus

A feleségem csatlakozik egy feminista csoporthoz, ami abban hisz, hogy a férfiak szaráskor lekakálják a saját herezacskójukat.

Kezdetben csak néhány röpiratot találok az otthonomban, rajtuk gyerekes rajzok, amin pálcikaember-férfiak rákakálnak a saját heréikre, később radikális folyóiratok lepik el a postaládát, onnantól pedig nincs megállás: a feleségem minden este gyülésekre jár, később aztán szektatársnőivel leborotválja a fejét, és csokis pudingot kanalaz rá a városháza előtt, hogy így hívja fel a világ figyelmét arra, hogy a férfiak szarás közben olykor rápottyantanak saját csüngő heregolyóikra, amitől az kakás lesz.

Próbálom elmagyarázni neki, hogy ez egy nagy baromság, hogy akárhogy is nézzük, a segglyuk a herezacskó alatt van, és lehetetlen úgy szarni, hogy kakis legyen a herezacskó, elvégre a gravitáció a végterméket lefelé húzza, de hajthatatlan: azt mondja, a férfiak heréi lefelé csüngnek üléskor, nagyon közel az ánuszhoz, és fizikai lehetetlenség, hogy olykor-olykor ne placcsanjon a szar hozzájuk. Hajthatatlan: titkos férfitársaságokról beszél, akik beszivárogtak még a kormányba is, és akiknek az a feladata, hogy az igazság sose derüljön ki a férfiakról, hisz hamar oda lenne a tekintéjük, sőt, továbbmegy, azt állítja, minden bajért a világban – legyen szó háborúról, vagy a nők elnyomásáról –, oda vezethető vissza, hogy a férfiak frusztráltak, mert néha rákakkantanak a herezacsijukra.

Rá se ismerek a feleségemre. Teljesen kopasz, ott ül a konyhaasztalnál, és miközben beszél, folyamatosan csokis Danone Danette pudingot kanalaz a fejére egy kiskanállal. 

Én még sose szartam le a herezacskómat! – esküdözöm.

Hiszem, ha látom! – mondja a feleségem. De nem megyek bele, hogy előtte vécézzek. Felfordul a gyomrom a gondolattól. Mindennek van határa.

Elhatározom, hogy elviszem egy pszichológushoz, amibe csak azért egyezik bele, hogy bebizonyítsa nekem, nincs semmi baj a fejében. Elmegyünk hát az időpontra, de semmit sem segít a dolog az ügyünkön, ugyanis kiderül, hogy a pszichológus egy összeszart heregolyó.

Tátva marad a szám, ahogy belépünk az irodába, és látom: az asztal mögött egy óriási, duzzadt, két méteres, szőrös heregolyó tornyosul, és a tetején, mint fagyin a csokimáz, büdös fekália csorog lefelé. A dagadt heregolyó aztán bármit panaszolunk neki, vagy kérdezünk tőle, nem felel rá: csak el-vissza hempereg a földre csorgó szarban, mint egy dagonyázó disznó. Majd amikor távozni próbálunk, elállja az utat. Pár perc után jövök csak rá, hogy a pénzét követeli, amit aztán kihalászva a tárcámból a szaros oldalához kell tapasztanom.

A feleségem nem szól egy szót sem hozzám hazafelé menet a kocsiban. Igazolva érzi magát, némán kanalazza csak kopasz fejére a Danone Danette pudingot.

Este a híradót nézem, amiben beszámolnak róla, terrorista nők barna festékkel kenték össze a városban található összes meztelen férfi szobor herezacskóját. Egy másik hír arról szól, hogy radikális férfiak egy csoportja tüntetésbe kezdett a szülészet előtt, a megvadult ipsék felháborítónak tartják, hogy a nők olykor-olykor beszarnak vajúdás közben – ami orvosilag elismert tény. Azt skandálják: Hogy bírjátok leszarni a saját gyerekeitek fejét? Meg azt, hogy: A herezacskó összeszarás mítosz, a csecsemőfejre szarás tény!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!