Kurvára öregszünk

Pont a mai nap ünnepli a születésnapját a stoner-southern-doom-fenetudjami egyik legnagyobb teljesítménye, ami Phil Anselmo és társai (nem akárkik, a Pantera frontembere mellett Pepper Keenan, Kirk Windstein, Jimmy Bower és Todd Strange játszott a bandában) saját bevallásuk szerint úgy hoztak össze, hogy lementek valami kunyhóba a mély-délen, és moonshine helyett egy zsák füvet vittek magukkal. Lehet, hogy ez túlzás, de ez a kicsit mocskos, stonerbe hajló délszaki parasztkodás azért azóta is baromi jó. Ja, és ezt huszonkét évvel ezelőtt csinálták a NOLA albummal, ami egyúttal azt is jelenti, hogy hiába gondolok a Downra a „Panterás fickó új zenekaraként”, ez azért nem igazán helytálló. Oké, későn is jutott el hozzám a lemez, de annak is van már vagy tizenöt éve.

Keresek egy hintaszéket meg egy puskát a neten, aztán kiülök a tornácra.

Jóéjt!

 • ApuElcseszettÉleteVagyok

  én örökké fogok élni.
  eddig jól megy.

  • Bernard Black

   én megunnám. de ha nem kéne melózni, előtte körbejárnám a világot, hogy hogy néz ki. a sivatagot a végére hagynám, mert kurva unalmasnak tűnik.

   • Magister Ludi

    állítólag egyáltalán nem az, nagyon bele lehet szeretni abba is

    • 

     Az Alföldet is van, aki szereti (*félénken jelentkezik*).

     • Fisherman’s wife Margit

      Félénken csatlakozom. 🙂

     • Pszipszina

      Felnőtt koromban szerettem bele, addig hülyénak tartottam Petőfit.

     • 

      Mondjuk azt aláírom, hogy amit az Alföldből bírok, az túlnyomó részt a Tisza, kissebbik részt a Hortobágy. (A parasztházakkal, nyíregyházi skanzennel a világból ki lehetne kergetni, de a természet része, emberek nélkül abszolút bármikor, pláne ha kajak is van, és akkor az sem baj, ha víz is akad.)

     • Pszipszina

      Engem maga a végtelen síkság nyűgöz le. Nem esztétikai értelemben, hiszen látnivaló nem sok akad. De tényleg valami hihetetlen szabadságérzet fog el, (börtönéből szabadult sas stb…) olyan kedvem támad csak úgy megindulni, jó érzés, hogy bárhova akadálytalanul eljutnék. Akár gyalog is. A hegyek gyönyörűek, de “bezárnak”, egy hegycsúcsról lenézve azért felmerül bennem, hogy a faszba fogok én innen lejutni.

%d bloggers like this: