Legyen a baba neve… X Æ A-12

Elon Musk, a sokunk által kedvelt multimilliárdos amellett, hogy a Space X és a Tesla vállalatok főnöke, időnként az emberi arcát is megmutatja.

Nem feltétlenül arra kell gondolni, amikor hullafáradtan, befüvezve beszél furcsaságokat vagy éppen összeomlasztja a Tesla árfolyamát, ugyanis mindezek mellett gyakorló családapa.

A korábbi házasságaiból öt fiúgyermeket nevelt és bár az első felesége utóbb arról számolt be, hogy a munka mellett semmi ideje nem volt se a családra, se pedig az otthoni dolgokra, az asszonyka egy idő után feladta, hogy csak dísznek tartják, a ház gondnokaként a feladata kimerült a mindennagyonszép látszatvilág fenntartásában, de már az is unalommal töltötte el, amikor a formális eseményeken szóba kellett állnia ismeretlenekkel, mert nem volt miről beszélni a kiüresedett kapcsolatban. Válás lett a vége.

A második lánykérés nem sokat váratott magára, mindössze hat héttel a válási papírok átadása után Elon már el is jegyezte a következő szíve választottját, hogy boldogan éljenek örökkön örökké, amíg a bíróság el nem választ. Elválasztotta.

Így alakult, hogy az extrovertált Twitter megnyilvánulásaival a befektetői körökben hírhedtté vált Musk ráakadt jelenlegi élete párjára, Claire “Grimes” Boucher-re, aki főállásban különc előadóművész, telve mindenféle ezoterikával és elf bűbájjal.

Amikor megörvendeztették a nagyvilágot és a széles rajongótáborukat azzal a hírrel, hogy közös gyermeküket várják, azonnal kérdések kérdések hátára halmozódtak, hogy mégis hogyan hívhatják majd a csöppséget? Az elektronikus zenei alapok eléggé adták volna a Blipp-Blipp-Tucc-Tucc keresztnevet, de végül nem ezt választották, hanem a boldog apuka Twitter csatornáján tette közzé, amire aztán végképp senki nem gondolt volna:

X Æ A-12 MUSK

Elon és Grimes mindketten hatalmas trollok, ezért – hasonlóan a múlt pénteki tweet ámokfutáshoz – többen azt gondolták, hogy megint csak viccel, de aztán a pénteki hírekről is kiderült, hogy amikor azt írta, hogy eladja szinte az összes ingatlanát, komolyan gondolta, mert a Gene Wilder házon kívül valóban mindent meghirdetett.

Az interhálók népe  persze azonnal megpróbálta megfejteni a rejtvényt, sokan egészen közel jártak az igazsághoz, amikor az A-12 desifrírozódott, ez a híres SR-71 elődjének számító Archangel fedőnevű szuperszonikus felderítőgép prototípusa volt.

Grimes saját csatornáján ma részletesebb magyarázattal is szolgált, már ha ez annak tekinthető:

X az ismeretlen változó, Æ azaz mesterséges intelligencia tündéül ejtve a második karakter, A-12 Archangel az egyik keresztnév és X változó titkos megfejtése a metálpatkány.

Hátttööö, mit is mondhatnánk, miután a boldog kispapa Occupy Mars pólóban mutatkozott elsőként a kisdeddel, kitűzve a következő célt?

Üdv, a Föld nevű bolygón, kedves kis Metálpatkány Mesterséges Intelligencia Arkangyal Musk, szép név lesz ez majd mondjuk egy önkormányzati lakásügyi előadónak.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
%d bloggers like this: