Philip Bloom egyik ujjgyakorlata

Nagyon szeretek fotózni és még jobban szeretnék filmezni, de ehhez rengeteget kell még tanulnom. Amikor megnézek pár olyan videót, amit igazán profi filmesek csinálnak mindig egy picit visszafogom az aspirációimat és szomorúan konstatálom, hogy sehol sem tartok. Persze mindenki azt mondja, hogy evés közben jön meg az étvágy és csak gyakorlattal lehet valaki igazán profi.

Ha nektek valaha volt olyan élményetek, hogy valami, ami mesteri elvette a kedveteket attól, hogy tovább próbálkozzatok, akkor ne nézzétek meg Philip Bloom következő videóját, amiben megmutatja, hogy hogy kell egy szaros drónnal (és elképesztő mennyiségű utómunkával) olyan filmet csinálni, hogy attól mindenki lefossa a bokáját.

Ráadásul tök régi. Még ha nincs is technikailag a legmagasabb szinten, ami ma elérhető, a kamerakezelése és a kompozíciói olyanok, amikből mindig lehet meríteni.

Jó ábrándozást!

 • ApuElcseszettÉleteVagyok

  egyszer, ha már semmi nem fog ehhez a szarlyuk országhoz kötni, elhúzok valahová ide, vagy a polinéz szigetvilágba és egy kunyhóból fogok egy világvége laptopról kommentelni ide.

 • Magister Ludi

  a vízi bivalyok legalább olyan kíváncsi jószágok, mint a gyerekek, csak nem hagyták őket kibontakozni

 • orizatriznyák

  Láttam párszor, hogy kaszál nagyapám. Egy élmény volt, tényleg mesterien nyomta…
  Így attól el is ment a kedvem és nem kaszát vettem, hanem fűnyírót.

 • :/

  Bolond vagy ha csak egy pillanatra is elveszi a kedved a hobbidtól ha valami profi dolgait látod. Nem lehet összehasonlítani a kettőt, ő ebből él, te meg szabadidődben fotózgatsz. Szerintem jó kis ötleteket, inspirációkat lehet ellesni akár Bloomtól is. Mint a Plotagraph 😊

%d bloggers like this: