Rammstein LEGO – sokak álma valóra válhat

Ki ne szeretné újra és újra átélni a legklasszabb Rammstein koncertélményeit? És ki ne szeretné a LEGO-t?

Amikor ez a kettő találkozik, akkor csoda születhet. És egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a kis csoda közeledik a megvalósuláshoz.

A LEGO IDEAS nagyjából arról szól, hogy a színes műanyag építőkockák rajongói inspiráló élményeket oszthatnak meg a közönséggel és ha elegendő támogató voks érkezik, akkor a kockagyár fontolóra veszi az adott készlet kiadását.

Nem történt ez másképp a Rammstein STADIUM TOUR idea esetében sem, egy Airbricks nickű rajongó kitalálta, hogy milyen jól mutatna egy dobos, két gitáros, egy basszer, egy billentős és egy énekes figura teljes díszlettel a nappalijában, így aztán fel is töltötte a projekt honlapjára és ezen a ponton elszabadultak az események.

A szokatlan elhatározást ugyanis hivatalos közleményében felkarolta a Till Lindemann vezette zenekar, így az első 100 támogató után automatikusan egy évvel meghosszabbodott a szavazás, az első ezer után kapott még fél évet és jelenleg az ötezret is átlépve 782 nap van a végső mérföldkő, azaz a 10000 támogató eléréséig, ami egyébként kézzelfogható közelségbe került, hiszen jelen poszt írásakor 9375-nél tart a számláló.

A címlapképen látható szett annyira tetszetős, hogy a holdkomp kívánatossági skáláján a 9/10 pontot kapta, szépnek tényleg elég szép. Ddddeeee… esetleg  működő pirotechnikával és közönségbe dobható stage diving gumicsónakkal nem volna?

Otthonra is kéne.

 

 

HOLDKOMP