Szerdai lányos zeneposzt – fürge ujjak, szorgos kézimunka

A hetente jelentkező Napalm Records sorozatunkat mostanra annyira megkedveltétek, hogy ezúttal sem maradhatunk le az egyik legfrissebb lányos zenéjükről.

Mivel is zárhatnánk egy ilyen csodálatos napot? A heti harmadik hétfőnkről igazán nem állíthatjuk, hogy ne bővelkedett volna a nem várt izgalmakban.

Elhárítottunk, elrontottunk, nevettünk nagyokat, aztán főnixmadárként, hamvainkból éledve sas módjára leszálltunk. Mi így szállunk le, yóokés?

Na de vissza a zenei szálhoz. Amikor szerdánként összeér két kedvenc témánk, a friss napalm és a lányok, akkor nincs mit tenni, mint közzé.

A SISTERS OF SUFFOCATION tánczenekar nemrégiben már egyszer szerepelt az esti kiadásunkban, ezúttal egy még ropogós, két nappal ezelőttit válogattuk be, csak most nem egy dalszöveges és énekelhető, hanem a guitar heroknak való húrok közé csapós playthrough verzió kerül terítékre. A The Machine c. felvétel kottákkal és részletes, ujjtechnikával gazdagított otthon is elpengethető, kézműves akkordjaival kedveskedtek a lányok, azaz Simone és Emmelie a műfaj szerelmeseinek. Feltűnik továbbá egy dramaturgiai szempontból indokolatlan sün ábrázolás is a háttérben. Puha mint egy sünpárna.

Aludjatok jól. Szép álmokat.

Korábbi Napalmjuk itt volt élvezhető, a Little Shits is kifejezetten jól sikerült, könnyed és táncolható volt: