Tiszta udvar, rendes ház

Tudom, nem annyira menő magyar együttesre azt mondani, hogy fasza. Pláne hogy ez nem metál, death metál, vagy hasonló, meg még ráadásul olyan, amit a mainstreamben is nyomnak. Bereményi Géza esetleg meg még inkább súlyosbítja a helyzetet.

Igaz most nem is róla van szó, hanem a lányáról, Pásztor Annáról és a testvéréről Pásztor Sámuelről, akik az Anna & the Barbies alapítói.

Eleinte mondjuk – szerintem – nem játszottak valami jó zenét, aztán volt elég sok tagcsere, folyamatos fejlődés és mostanra olyan rockos punkos alteros pop vonalon mozognak, ami mondjuk nekem bejön.

Emellett Pásztor Anna elég önazonos előadónak tűnik, nagyszájú, és nem nagyon tartja magában a véleményét, ami – pechemre – szimpatikus. (Bele is szaladtam már pár pofonba emiatt…)

Ide is tennék tőlük két számot. Szerintem sok újat nem fogok mutatni, mert egyik sem új szám, meg eléggé szem előtt forognak, bár érdekes, hogy nem azokból a számaikból szokik sláger lenni, amik nekem tetszenek, de ez az én többszörösen elbaszott ízlésem minősíti.

Én azt mondom, hogy nem beszélnék hülyeséget, hogy ez miről szól, szakértsék meg a helyi lányok:

A másik meg szerintem simán csak kurvajó (a klipben elheyezett reklámtól tekintsünk most el):

HOLDKOMP