Újra támad az Anakonda

A Hollywood Reporter számolt be róla, hogy újraélesztik a legendás óriáskígyót.

A Sony/Columbia Pictures a kilencvenes évek egyik meghatározó akcióhorrorját tervezi feltámasztani, ami nagyjából arról szólt, hogy az Amazonas vidékén dokumentumfilmet forgató csoportot hogyan kapja el egy hüllő és falja fel egyenként.

A dráma 1997-ben azonnali kasszasiker lett olyan szupersztárokkal mint Jennifer Lopez, Ice Cube, Jon Voight, Eric Stoltz, Owen Wilson, Kari Wuhrer és Jonathan Hyde.

A kritikusok leszólták, a közönség imádta, így aztán a Sony egyik legprofitábilisabb (létezik ilyen szó) mozija lett.

A mostani hírek nem nevezik meg a producert, azonban azt lehet már tudni, hogy a cápás The Meg (2018, Jason Statham) babérjaira törnek, hiszen ami egyszer már működött, azt miért is vetnék el?

A The Meg egy történelem előtti óriáscápáról szólt, a megalodon a Zsé-kategóriás filmek cárjává emelte, világszerte szárnyaltak a jegyeladások egy viszonylag alacsony költségvetésű filmmel is. Félmilliárd dollár felett áll most a bevétel, lássuk be, ez azért elég szép.

Ami most tervben van, az nem más, mint Evan Daugherty mozgósítása, akinek köszönhetjük a Tomb Raider-t és az isteni Cherlize Theron főszereplésével forgatott Huntsman-t, amiben közreműködött az ezer arcú Kristen Stewart is.

A Sony egyik legjövedelmezőbb filmjének nem a folytatása készül, hanem újraforgathatják az eredeti történetet.

Lélegzetvisszafojtva várjuk a fejleményeket.

Már csak az a kérdés, hogy kit küldjünk el megnézni a moziba?

HOLDKOMP