A boszorkány, a rohadt nagy macska és a leszakadt ruhásszekrény esete a villámcsapással

Ez is egy olyan hét volt, szóval a villám igazából már meg sem hatott.

Addigra a szekrény már leszakadt, a rohadt nagy macska – nevezzük egyszerűen Bocikának, nem annyira a mintája, mint inkább a mérete miatt – pedig azt a pillanatot választotta arra, hogy megpróbáljon felugrani a hátamra, amikor éppen felemeltem az akasztós rudat. Mármint próbáltam felemelni, de akkor jött a kistehén, ekkora fogai voltak és ezernyi karma, rohadjál meg Bocika, nincs ma jutalomfalat. Van viszont némi karmolás a combomon, derekamon és mindenhol a hátsó fertályomon.
Szóval a villám annyira nem is zavart, volt már ilyen, a garázsajtó kicsit kiugrott a helyéről, kell egy új router, de ennyi, mindenki más a környéken sokkal rosszabbul járt, pedig az előttünk lévő villanyoszlopba csapott bele a ménkű. Kis villámkák szaladgáltak a bejárón, szépek voltak, cukik voltak, többet ne jöjjenek. Jobban zavart a lyuk a tetőn, a jelenlegi ácscsapat áldásos tevékenységének következménye és az odatámasztott betörőlétra. Kedves betörők, innen is üzenném, hogyha erre jártok, kérlek ne hagyjatok itt semmit! Komolyan, segítek pakolni. Csak annyit kérnék, hogy a létrát hagyjátok itt!
Mivel a mosógép újfent hülyéskedik, rezignáltan fogadtam, hogy kint maradt pár párna, amit kézzel kell kimosni, segond. A hét közben jó nevű cukrászdában fogyasztott tényleg finom, ámde romlott süti elfogyasztásából már majdnem kigyógyultam, mostanra nem csak hányni jár belém a lélek, ráadásul feljön rám a kedvenc régi nadrágom, szóval ez sem baj. És ez mind csak a jéghegy csúcsa volt, a többiről ne beszéljünk. Ilyen szituációkban szokott elkezdődni a fejemben az It’s my life, pont ezért rohadtul utálom is, be sem teszem, dúdolgassátok magatoknak.
Ellenben engesztelésül annak a rühes, bibircsókos, szakadt, vaskereskedés orrú banyának – mármint úgy értem csókolom öreganyám -, aki megátkozott, legyen itt boszis dal.
A lényeg, mint mindig, hogy holnap végre hétfő, megint ki lehet pihenni a hétvégét.

Jóccak!

HOLDKOMP