A globális felmelegedést a hippik találták ki #3

Rendszeresen beszámolunk a globális lemelegedés hatásairól. Evidenciakutatási Mesterséges Intelligencia Algoritmusunk ezúttal sem tévedett.

Évek óta nem látott globális lemelegedés zajlik és ezt a NASA legutóbbi mérései is igazolják, ötödik éve a leghidegebb év volt a Föld nevű bolygón és a tendencia nem csak trendszerű, de egyre inkább aggasztó.

Persze a New York Times* és a liberális sajtó egészen máshogy argumentálja, ilyeneket állítanak, hogy a negyedik legmelegebb év sorozatban:

It’s Official: 2018 Was the Fourth Warmest Year on Record

*Aztán a tendenciákkal szerzőként miért nem foglalkozik John Schwartz és Nágyja Popovics?

Warmest? Na azért fel kéne venni egy pidgin fogalmazót.

Coldest lesz az, pont hogy a leghidegebb.

Egy poláris vortex épp most lepte meg az Egyesült Államokat, hat-nyolc emberöltő, praktikusan a mérések kezdete óta nem látott fagyhullám rohamozta meg nem csak a néhány északi államot, a fagy az ottani nagyjából 385 milliós lakosság háromnegyedét hozta kellemetlen helyzetbe. Kétharmadát kifejezetten kellemetlenbe.

Hallgathattak volna Punxsutawney Phil időjósra.

De ha rátekintünk a NASA másik, a teljes glóbusz aggasztó helyzetét bemutató illusztrációjára, rögtön látható, hogy valami történik lent délen. Egy nagyon széles övben (kék színnel kiemelve) valójában hatalmas hőmérséklet-csökkenés történt a hetvenes évek óta.

Ha ebbű nem lesz baj, akkor semmibű…

Donald Trump elnökként ismét nem tévedett.

Sőtmitöbb, gondolatban egymásra illesztettem a vegán életmód felfutását az elérhető google statistics segítségével, a korreláció tagadhatatlan. Amióta több a vegán hippi, azóta lett global warming. Mi ez, ha nem ok-okozati evidencia???  Kérdem én.

Több lett a vegán 2004 óta, be is warmingolt elég rendesen a glóbusz. Ez nem VESZÉLYES????

Véletlen? Aligha.

A korábbi hippis kiadásaink itt olvashatók:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!