A halál nevében jöttem!!!!!!!6!66

Ezen a héten egészen remek egyensúly kezd beállni itt a Kompon a cukimacskás és szeretnivaló jóéjtposztok, a kedves vöröshajú lányok dalai, és a sátánista halálkultusz között. Korábban kicsit aggódtam, hogy túl sok lesz a  véres meg a halál, de szerencsére Winter tegnap meghozta a cuki cicákat, így a kontraszt is sokkal nagyobb, ha meghozom a sátánista dalokat.

Ma estére egy magyar ínyencséggel készültem nektek, a budapesti Apey & the Pea legutóbbi albumának egyik húzószámát hoztam el. Nem is ragoznám tovább, kurva jó szám, harapós, súlyos riffek, de a szöveg is kellően sötét:

Bow the sun, sick and tired of the human desire.
We rot. Better burn in a fucking disaster.
Come and rise. Feel the hate of a building empire.
We die. Burn the world in the holy fire.
Death!

Súlyos, nehezen emészthető cucc. Jövő csütörtökön, a szokásos heti sztorizós posztomban Apey-ékról fogok írni. Bár ők nem öltek meg senkit, egy kisebb magyar műbalhéban így is érintettek voltak, de a legérdekesebb velük kapcsolatban még mindig nem ez, hanem az, hogy kurva jó zenét csinálnak.

Stay tuned!

Akik pedig a nyugalmasabb, egyszálgitáros zenéket kedvelik, azoknak elhoztam Apey egyik szóló dalát, amit – Apey saját bevallása szerint – egy elég durva alvászavaros periódus ihletett. Mi is lehetne jobb jóéjt dal ennél?

Aludjatok jól, élvezzétek a zenét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
%d bloggers like this: