Billie Eilish percek alatt elvesztette (16+)

Százezer Instagram követőjét. Nem is akármiért, a most 18 éves popsztár is felült a legújabb “Post a Picture Of” challenge dilivonatra és megmutatta, amit a rajongói kértek.

Az első kérés a telefonja záróképernyője volt, Billie szépen le is screenshotolta és mindenki legnagyobb megdöbbenésére váratlanul meztelen női mellek jelentek meg a hírfolyamban.

Nem is egy, hanem rögtön két pár.

A következő kérés pedig a kedvenc rajzainak megmutatását indítványozta, olyanokét, amikre büszke. Arra sem sokat kellett várni, jöttek az újabb csöcsök. És további meztelen női testrészek.

Eilish kisasszony nem különösebben aggódik, gyakorlatilag kinevette a lúzereket, ennyit üzenve a gyermekded lelkeknek:

LMFAOOO y’all babies smh

A test pozitivizmus egyik lelkes képviselőjeként amúgy is odavan a szép női mellekért és amikor legutóbb ledagadtozták a slampos ruhatára miatt amúgy is folyton pellengérre állított üdvöskét, szinten csak egy jót nevetett, baromira nem érdekli, hogy mit gondolnak róla, a saját testét és testsúlyát magánügynek tartja, megelégszik azzal, ha inkább csak hallgatják a felvételeit, például egyik szerdai kedvencünket, a Bad Guy-t.

Az egyik rajongója szúrta ki egyébként, hogy szinte percek leforgása alatt csökkent százezerrel a követők számlálója, így sincs azért komoly ok az aggodalomra, 73 millióból megmaradt 72,9m, az egész ügy nem tűnik egy különösebben komoly érvágásnak.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!