Breaking – Nagyon nagy a baj Keralában

Egy ottani barátom osztotta meg a szociális hálón, szóval megosztom veletek.

Európai emberként (bváháháhá) többnyire beleverjük a faszunkat abba, hogy mi történik az országhatáron/városhatáron/a körúton kívül, hacsak nem lehet villogni vele az értelmiségi társaságban. Na, ez most pont olyan, amivel lehet, szóval nyíljanak azok a pénztárcák és esetleg osztogassátok meg a facebookon, ha valami értelmeset is akartok csinálni a temérdek szabadidőtökkel.

Kerala egy nagyon nagyon szép hely.

Tényleg kibaszottul varázslatos, viszont meglehetősen nyirkos is és ennek most a legeslegzorallabb változatát kapják a helyiek – soha nem volt áradások basszák szét mindenkinek az életét és tesznek tönkre iskolákat, kórházakat és otthonokat.


Szar van a palacsintában, nem kicsit. A helyiek nagyon komolyan segítségre szorulnak, eddig legalább 67000 ember veszítette el a lakhatását és legalább hetvenen meghaltak eddig. Gyanús, hogy ez a szám rohamosan emelkedni fog.

Nincs olaj, nincs vallási hőzöngés, nincs lófasz se ott, ami miatt bekerülhetne máshol a headlineba, csak rengeteg ember, aki most bajban van.

Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy akinek van feles pénze, dobjon párezret támogatásra, mert tényleg lófaszt nem jelent nekünk, viszont odaát minden fillér számít, amit erre lehet költeni.

Itt lehet megtudni, hogy hogy tudtok segíteni.

Látjuk a clickthroughkat, szóval ha pöcsök vagytok és ha legalább annyit nem tesztek, hogy rákattintotok és elolvassátok, tudni fogunk rólatok és megkeresünk benneteket. De legalábbis én tutira.

Igyekszünk a szűkös lehetőségeinkhez mérten tudósítani, plusz amennyire lehet segíteni a helyzeten, légyszi legyetek jó holdkompisták és tegyétek ti is ezt.

HOLDKOMP