Demi Moore budija komoly magyarázatra szorul

Demi Moore munkássága a többségnek a filmek világából lehet ismerős. Azt már valamivel kevesebben tudhatják, hogy nyolc kutyát tart, azt pedig még kevésbé, hogy mostanában erotikus podcastokhoz kölcsönzi a hangját. A lakberendezői kvalitásairól viszont eddig nagyjából fingja sem lehetett a nagyérdeműnek.

 

A színésznő a Dirty Diana című műsor soron következő, július 13-i adásának hangfelvételekor készült képekkel örvendeztette meg a rajongótáborát és a Twitter hálás népe nem is győzött elmerülni a részletekben.

Egy egész alakos lovag áll a méreres fürdőkád partján? Ugyan már – legyintettek páran, – ezt a Bruce Willis-szel közös lánya korábban kiposztolta az Instájára, semmi különös.

Az viszont már valamivel meglepőbb, hogy egy teljes értékű kanapé és a hozzá tartozó szőnyeg is helyet kapott a fésülködőtükör előtti térrészben.

So I’m not the only one who assumed this was while major reno and construction was being done in the den? My stuff filled the hallway bc my bathroom was not big enough to hold a couch.

Az egyik legjobb tipp szerint ilyesmi akkor történik, ha valaki épp átalakítja a lakását és máshol nincs hely a cuccainak, csak a fürdőben. Ehhez képest túl ésszerű magyarázatnak tűnik, hogy a kanapé elhelyezését a jó megvilágítás indokolhatja a Zoom konferenciákhoz, a szőnyeg pedig az akusztika miatt kellhet a visszhang csillapítására. Nem is hisszük el.

Ezzel azt gondolhatnánk, hogy vége is a rejtélyeknek, lapozhatunk, de nem, mert az élesebb szeműek kiszúrták a kép sarkában a dramaturgiai szempontból nehezen magyarázható módon kikandikáló porcelán csészét és a nyílt térben diszkréten háttérbe húzódó fajansz további izgalmas találgatásokra adott okot, amikor a nézősereg a nagyítás nagyítása után újabb meglepő felfedezések sorozatát élhette át.

Egy baba szorulhatott a fröccsenő matéria ellen védelmet biztosító kőfalba vagy azt eleve oda tervezték, hogy ne omoljon össze magas Déva vára?

Is there a doll stuck in the wall above the toilet???

Azt pedig, hogy ez az yzékah ott mi lehet a levelek közé rejtőzve, a nyájas olvasó fantáziájára bízzuk. Egérkoponya? Birodalmi rohamosztagos LEGO figura feje egy rendőr egyenruhás testen? Who knows…

Az art deco csillárral és a korhű fali bordűrrel áthatott eklektika méltó kiegészítőire bukkanhattak a hírességek fürdőszobatitkaira kíváncsiak, bár élőben egy hasonló Demivel találkozni más filmes műfajokból ismerős sikítozós-szaladágálós folytatásra adhatna okot.

Mindennel együtt, ha egy hűtőt is raknának a kanapé mellé és bekötnék a Netflixet, egy számos szempontból szinte tökéletes home office élmény bontakozhatna ki az ilyesmire fogékonyaknak.

Csak a bolyhos szőnyeg okán kényelmesen lerúgott Crocs papucsok miatt lehetőleg senki ne szórjon szét LEGO kockákat.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!