Egy bácsi kellemetlen dobolást érzett a fülében – semmike, csak egy pók szőtt bele hálót

Észak-kelet Kínában a fül-orr-gégész Cui Shulin doktor fedezett fel egy babszem méretű pókot. Öt centire a hallójáratban.

Egy hatvanas korú férfi sétált be a Sky News tudósítása szerint a Dalian Central Hospital közkórházba, ahol az orvostudor legnagyobb meglepetésére az endoszkópos vizsgálat során kiderült, hogy egy pók szőtt hálót a páciense fülébe.

Így írták körül a történetet a váratlan póktámadást elszenvedett fél elmondása alapján:

I felt discomfort in my ear while sleeping last night but I tried to ignore it. This morning the discomfort was still there. There were noises like something was beating a drum.

Lefeküdt szunyálni egy kis kellemetlen érzéssel a fülében, aztán különös doboló hangokra ébredt, ekkor gondolta, hogy ideje szakemberhez fordulni.

És nem a dobost választotta a zeneiskolában.

A képzett fülész találkozott már szokásos repülő rovarokkal, mondjuk mint katicabogár vagy a fülbemászásról híres fülbemászókkal a fülekben, de pókkal, pláne, hogy még aki hálót is szőtt, eddigi pályafutása során nem túl sok alkalommal.

I performed an endoscopy and found a spider. The thing had spun webs, –  adding a laughing emoji.

Az előírásszerű eljárást követve befröccsentett vízzel mosta ki az elkövetőt. Aztán persze egy emózsit is elmorzsolt a korszokásoknak megfelelően.

A forgatás során sem az ápolt, sem az ápolók nem sérültek.

És talán a pók is megmaradt.

HOLDKOMP