Egy hétfői történet

Matilda kíváncsi természet. Ezért is örült meg annak, amikor a barátja szülinapjára meglepte egy DNS-teszttel, mert örökbefogadottként soha nem ismerhette a biológiai szüleit. Miután mindketten elvégeztették a szükséges vizsgálatokat, izgatottan vették kézbe a kapott eredményeket, hiszen a 22 éves lány egyetlen kapcsolata világ életében az adoptáló anyja volt, de semmi tudomása nem volt a valós felmenőiről. Ahogy nézegette a lehetséges családfáját és rokonainak listáját, egyszer csak egy ismerős név tűnt fel a listán, jót is nevettek rajta, hogy az pont a fiúja nevével egyezett.

hey this is pretty nifty, I’m related to someone with the same name as you

Aztán tovább ásva a nyomokban, rövidesen rá kellett jönniük, hogy az egyezés nem a véletlen műve, valóban rokonok. A rokonság fokát először harmad unokatestvéri szintre tippelték, azonban a genealógia nem viccel, dédnagyanyai oldalról egyre közelebb, végül másod unokatestvéri, azaz ortokuzin szintig jutottak, ahol még a nemesi családok sem ajánlják a házasodást, utódnemzést.

AND THAT’S HOW I FOUND OUT I WAS DATING MY COUSIN

A pár azóta szakított, nem kis mértékben a váratlan felfedezésnek köszönhetően és Matilda ugyan továbbra sem bánja, hogy elvégeztette a DNS-vizsgálatot, ahogy továbbra is megmaradt a kölcsönös tisztelet az exével, mégis fontosnak tartotta megosztani TikTokon a történetét, amivel máris félmillió új ismerőst szerzett.

HOLDKOMP