Hátsó ablak

Láttátok már Hitchcocktól a Hátsó ablak c. filmet 1954-ből? Hogy ez a Grace Kelly milyen istenien nézett ki, elképesztő! És az egész filmnek van egy nagyon kellemes hangulata, szóval meglepően élvezhető, főleg ahhoz képest, hogy mindjárt eléri a nyugdíjkorhatárt. Szerintem Hitchcocknak nemcsak a szőke nők voltak a gyengéi, hanem az ablakok is. Olyan klassz panoráma ablakokat mutogat a filmjeiben, hogy az ember eltűnődik, hogyan költözhetne ilyen helyekre. A Szédülésben legalább két olyan ablak van, ami otthonra is kéne, A kötélben csak egy, de ott az egész film egyetlen szobában játszódik.

Az egyik jópofa ablak a Szédülésben.

Kíváncsiságból rákerestem, találok-e a Hátsó ablakról valamit és a nagy keresgélésben egy nélkülözhetetlen cuccra bukkantam. Aki mániákusan rendel minden szart össze-vissza a netről, innen csak felügyelettel olvassa.

A termék neve: LED autó jele mosolyt egy hátsó ablak. Nem adtak neki semmilyen fantázianevet (nagyon helyesen egyébként), mert az nem tudná kifejezni a dolog legbelső lényegét. Ezek nem viccelnek, úgyhogy szó szerint közlök néhány fontos információt a termékleírásból:

LED autó jele mosolyt egy hátsó ablak lehetővé teszi a kommunikációt a közúti forgalom formájában öt alapértelmezett hangulatjelek. Önnek lehetősége van arra, hogy legyen egyedülálló vezető úton, és hogy egy rutin utazás vicces az elhaladó járművezetők által kifejezi a jelenlegi hangulatban. Van öt érzelmek rendelkezésére áll az öröm, mosoly, harag, a szeretet és a középső ujját. LED kijelző vörös háttérvilágítás és átmérője 16,6 cm van ráerősítve a hátsó ablak egy tapadókorong, így nem bonyolult telepítési.

Az egész nincs 37.000 Ft! Aki tehát egyedülálló vezető akar lenni az úton, itt megrendelheti és ahogy mondják is, egyáltalán nem bonyolult telepítési. Ez nagyon fontos, mert akkor még gyorsan felszerelhetitek, mielőtt hosszabb rutin utazásra indulnátok. Én azt javaslom, vegyetek mellé egy bézbólütőt is, valami azt súgja, kelleni fog.

De addig is:

Mondd, hogy a nap még élvezetesebbé mosolyog!

És most hallgassátok meg a Deltától a Süt a nap c. számot. (A másik lehetőség az Emberektől lett volna ugyanez, úgyhogy be lehet fejezni a sírást.) Én mindenesetre visszafekszem, mert itt esik.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!