Holdkomp Searchlight – Amy Shark

A következő “Nagy Név” sejtésünk: Amy Shark.

Jó, nem egy nagy megfejtés, pláne annak tükrében, hogy Ausztráliában már nagyot ment a kiscsaj, illetve bezsebelt pár ARIA díjat is, illetve háromszoros platinalemezes. De ez mondjuk még mindig nem biztosíték, mert az ausztrálok azért alapvetően hülyék, mint a seggem. Ha nem így lenne, akkor nem laknának együtt egy halom verekedős kenguruval, mérges pókkal és kígyóval és koalákkal együtt egy sivatagos börtönszigeten, mindezt fejjel lefelé.

Szóval azzal együtt, hogy Ausztrália a kontinensek Olaszországa, azért teremnek ott jó dolgok és most nem a Vegemitera gondolok. Amy Shark egy énekesnő és dalszövegíró, ami az oldalunk abszolút zsánere. Nem feltétlenül biztos jele annak, hogy jó számok keletkeznek zeneileg alapvetően tehetséges előadóktól, mert ehhez a zeneiségen túl művészeti érzék és önkifejezési képesség is szükségeltetik, de az “Adore” című szám magával ragadó, lassú hullámai egyszerre juttatták eszünkbe Alanis Morissettet, Lana Del Reyt és remek úton halad ahhoz, hogy világsiker legyen.

Legyen így. Legalább megveregethetjük a saját vállunkat, hogy hogy megmondtuk.

Kicsit stílusában emlékeztet a Chaos Chaosra, de annál kidolgozottabb. Szép munka, na. Tökéletes egy jó vasárnap estéhez.

 

 

HOLDKOMP