Hölgyválasz – Demons are the Girl’s Best Friend – Alissa White-Gluz visszavág

Kezdjük az elejéről? Az avatatlan olvasót elkalauzolni a power metal vállalhatatlan mesgyéire sosem egyszerű, de ha már született róla poszt tolás, akkor lehet kiindulási alap.

A kortárs zenelejátszók kapcsán elkalandoztunk a zenekiadók világába, létre jött egy akaratlan írás, ahol az alázatos narrátor szerint a technikai eszközök és fogyasztói szokások viszonyában kiderült, hogy a meghatározó médiafogyasztási csatorna a tecső lett és ott a power metal térnyerése megállíthatatlan.

A power metal úgy borzasztó, ahogy van, a szimfonikus power metal még annál is rosszabb, mert megtesznek mindent azért, hogy kimaxolják a vállalhatatlanságot.

A Powerwolf tánczenekar egy ilyen filmetüddel jelentkezett a boldog békeévekben, amikor még híre-hamva se volt a pandémiának, és hát lássuk be, ez ugyanaz a pocsék power metal, ami miatt az egész utálhatólagos, úgy, ahogy van. Az orgonista lett az antagonista.

Akkor mégis miért került ismét terítékre?

Nos, megszületett a hölgyválasz.

A Napalm Records nem apácazárda, teret adtak a lányoknak és a mestermű felülmúlja az eredetit. Ahol az orgonista a protagonista.

Alissa White-Gluz visszavág és leesett állal csodálkozunk, hogy hol volt eddig?

Enjoy.

HOLDKOMP