Horst Fuchs!

A daytime-tv sztárja egyszerűen kiirthatatlan a magyar otthonokból, nyolctól tízig viszont most már nélküle kell beérnünk, mert letarolták az amerikai informercialosok. Mi azért nem feledjük.

Fuchs 1946-ban született, a védjegyévé vált gyűrűivel, színes ruháival és Pataky Attila fukszait megszégyenítő lógós fülbevalójával egy színes foltja lett a magyar tévézésnek, pláne azoknak a körében, akik mindig egy eredeti német V-gyalura vágytak, de a vásárlásra maguktól sosem merték volna rászánni magukat. Nosza, itt van ez a szimpatikus frankfurti buzi, majd ő megmondja, hogy mit vegyél – és kurva sokan meg is vették, mármint magát a fickót, mert még 2011-ben is a UPC reklámarca lehetett Kelet-Európában, így Magyarországon is, ami azért nem semmi ahhoz képest, hogy egyszerű karosszérialakatosként kezdte a pályáját a hatvanas években. A wiki szerint már ekkor is sajátos rábeszélő stílusáról volt ismert, kíváncsi vagyok, hogy kerülte el, hogy valaki a fejébe állítson egy kerékkulcsot-dísztárcsát-flexet, de megoldotta: olyan ájult csodálattal szeletelt szögeket egy kurva kínai konyhakéssel, hogy azonnal rohantál volna megvenni, hiszen ki ne szeretne a reggeli mellé egy kis vasat is fogyasztani. Ezután nem is csodálom, hogy 2001-ben még Indiában is befutott, el se merem képzelni, hogy milyen kisfilmeket gyárthatott az ország számára, bár miután az utcára szarás szankcionálása is problémákba ütközik a környéken, inkább nem próbálom elképzelni az ide vágó infomercialt. Pályájának csúcspontját valóban a reszelők népszerűsítése jelenti: tőle tudtam meg, hogy egy egyszerű sajtreszelővel, hacsak nem kapsz időben észbe, képes vagy a bicepszig minden húst és csontot legyalulni a kezedről, csak mert nem vetted meg a teleshop szuperbiztonságos sajtfogó biszbaszát mindössze 9999 forintért. Ennyiért német acél és japán lézerélezés jár, plusz a csodálkozás, hogy hogy lehet még anyáinknak mínusz egynél több karja enélkül a szar nélkül.

Jó reggelt, jó vásárlást! Siessetek, még harminc másodpercetek van a japán precíziós vécépumpa és a fasz alakú locsolócső megvásárlására!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!