Ikszelés, három lábú légsütő, telihold, agybaj és mondd, te kit választanál?

Komolyan felmerült bennem a gondolat, hogy belinkelem a Te kit választanált, de lábrázást kapok az István, a királytól.

Nem tehetek róla, de testszerte viszketni kezdek és üvölteni szeretnék, leginkább azt, hogy kérem, kapcsolja ki, csak nem ilyen szofisztikáltan.
Az is eszembe jutott, hogy betehetnék választási zenéket, de a Roxette is erősen tiltólistás nálam, vinnyogok és az ágy alá bújok, ha meghallom.
És még utólag sem szeretnék senkit sem agitálni, a hívőket pláne felesleges is lenne, ezért inkább legyen ez.

Ma sikerült megjárni Budapestet, arra is rájöttem, hol kell szavaznom. Állandó félelmem, hogy a nyugdíjas nénik szerint nem létezem sem bizonyult valósnak és a holdkóros fociultrákat is szuperül elkerültem, tehát nekem ez egy fenemód jó nap.

Alapból szeretem a választós játékot, olyan mint kaparós sorsjegy, aminél nagyobb szerencsejátékot nem szoktam megengedni magamnak, abszolút érdektelenség és erős fásultság okán. De van abban valami felemelő, amikor majdnem elhisszük, hogy hangyafasznyit számít a véleményünk. Jó, hangyafasz lemetélt résznyit, de akkor is.

A légsütő meg. Hát az az én személyes kedvencem az erősen felesleges konyhai gépek közül, amit ma végre sikerült tovább passzolni, jöjjön rá más is mennyire totál értelmetlen. A negyedik lába pedig bent figyelt magában a gépben, ennyit arról, hányszor is használtam. Ne vegyetek felesleges dolgokat és ne hagyjátok, hogy a telihold megtévesszen!

Inkább táncoljatok és élvezzétek az egészet, ha már ilyen helyre kis kabarét rittyentettek nekünk!

És persze jó szórakozást a meccsnézőknek, részemről a kölyköknek szurkolok, hogy élvezzék.

Szerény véleményem szerint minden jobb, mint a didis szám, azt sem hallgatjuk ma meg, de ez is biztos beleégett már az agyatokba, szóval nyugi, holnap újra hétfő és kezdődik minden elölről.

Jóccak!

HOLDKOMP