Jó reggelt, Cicely!

Elég sok színészt ismerünk, aki zenészként is kipróbálta magát több-kevesebb sikerrel, elég például a nettó örült Steven Seagalra gondolnunk, akinek a pörgőrúgásánál is pusztítóbb az ál-jamaikai akcentussal előadott, utolérhetetlenül nyálas reggae-nemtommi-próbálkozása, de ott van a vállalhatatlanul ripacs, néha azonban szórakoztató Jack Black is, akit a fingós-rettenetes nemvicces vígjátékok kellékének kellett tekintenünk egy időben. Oké, a Tenacious D vicces volt, meg a Pick of Destiny is, de minden, amihez Dave Grohlnak köze van, automatikusan menő lesz.

John Corbettet a nagyközönség a Miért éppen Alaszka mellett legfeljebb a Bazi nagy görög lagziból ismerheti, egyébként javarészt tévéfilmekben és sorozatokban játszott. Oké, nyert egy Golden Globeot a Született feleségekért, de jóízlésű ember efelett inkább szemet huny, persze , élni is kell valamiből. Corbett Chris Stevensként megtestesítette azt, amire minden jóérzésű bölcsész vágyik: egyrészt ugye Alaszka, másrészt pedig milyen menő már Walt Whitmant meg Shakespeare-t idézni egy teljesen szabad rádióműsorban, miközben tapadnak rá a csajok, Harley-n jár és úgy kapja el a midlife crisis huszonpár évesen, hogy egy egész év kiesik a memóriájából, és arra eszmél, hogy vízitormát zabál egy barlangban. Szóval Corbett zenél is, és bár némileg lakossági módon, de mégis bluest játszik, ez a száma pedig szerintem a pop-vonalon maradva még jó is, hiába nem öreg néger. Ennek örömére iszom is egy whiskyt, amolyan hálósipkaként, aztán álmodozom a saját gyapotfarmomról Alaszkában. Jó éjt!

 

 • dzsungelmacs

  gyerekek! fél órával ezelőtt a szó szoros értelmében rám szakadt a plafon. ugyanitt rontás levételben profi mesterembert keresnék,

  • Bernard Black

   csak nem füllentettél?
   egyébként a vakolat engedte el magát, vagy mi?

   • dzsungelmacs

    igen. olyan öt centi vastag vakolat, másfél négyzetméteren a konyhában. kicsit durva volt. az a mázli, hogy a sütőre alig ment és még nagyobb szerencse, hogy a ma megérkezett szódagépre meg semmi nem ment. ha arra esik, robban is, ami nem annyira vicces. és nem, személyi sérülés nem történt. amúgy is muszájos volt felújítani a konyhát, hát most előrébb került a sorban. viszont szórakázhatok a biztosítóval is, ami tényleg szörnyen hiányzott. de a lényeg, picit se mutassátok ki az örömötöket, ha végre látjátok a fényt az alagút végén, mert mindig baszik valamit a kutya. (már elnézést)

    • Bernard Black

     leáztattak, vagy mi?

     • dzsungelmacs

      dehogy. harminc éves ház és rosszul volt az egész karbantartva. az utóbbi 10 évben csak tisztasági meszelés volt (ezeket még nem mi intéztük) holott le kellett volna szedni a vakolatot és újra csinálni az egészet. a tetőt is azért csináltattuk meg nyáron, mert konkrétan berepedt a plafon. viszont fura, de totál más oldalon engedte el magát a vakolat. igazából az volt az első reakcióm, hogy eddig is bűnranda volt, az már nem oszt, nem szoroz. viszont hol a halálban kapok szakembert télen, aki normálisan megcsinálja(hangsúly a normálison, alkalmatlan, alkesz faszkalapok itt is vannak)? nem festésről van szó, arra képes vagyok én is.

     • dzsungelmacs

      na szóval simán az idő, meg a zsírgőz.

     • Bernard Black

      meglepő módon Pest környékén tudnék jó embert, de az gondolom nem játszik. Pedig én is elcsodálkoztam rajta, hogy milyen jól dolgoznak, ráadásul a kutyával már haverok is. Hoz neki csemegét, mert állateledel-boltjuk is van, az állat megőrül, ha jönnek, mert összeszeretgetik, kap enni és még izgalmas új szagokat is hoznak.

     • dzsungelmacs

      hát igen, jó lenne, de kissé messze van. 🙂 az ácsok főnökével az itteni állatkák is össszecimbiztek, de igazából tök boldog leszek, ha soha többé nem látom a pasast.

    • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

     Szódagép???
     Olyat utoljára akkor láttam, amikor ipari tanulóként megfordultam tartósan 40 fok feletti üzemben. Védőitalként volt, de ugyanott 0,5%-os sör is volt ugyanerre a célra.

  • Bernard Black

   és nem ütött-e agyon, az a másik kérdés. mármint nem egészen, csak egy kicsit

  • egyedi

   hú te szegény. nálunk tavasszal egy éjjel arra ébredtünk, hogy a fürdőszoba plafon kb. negyede esett le. na most az áztatás miatt volt. a fiam megcsinálta, az áztatás továbbra is megy. valami cső szivároghat. csak azt nem tudom, ha még egyszer leesik, akkor is fizet-e a biztosító. arról nem beszélve, hogy mi van, ha épp fürdik valaki, amikor elereszti magát. minden nap nézegetem. 🙁

   • Bernard Black

    van valami ilyen hülyeség, nem is értem, hogy ha két éven belül volt hasonló probléma, nem fizet a biztosító – lehet, hogy csak ez nem, persze. Nem értem, mert ha elreped a cső fölöttem, akkor halál mindegy lenne elméletileg, mert hát elrepedt és helyre kell hozni…

    • egyedi

     de a tulaj nem izgatja magát. szóltunk neki, látta is. ki van adva a lakás, gondolom fél, hogy a macera nem tetszene a bérlőnek.

  • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

   Ha piros és fehér cérnából vékony fonatot hordasz a bal csuklódon, az megvéd a rontástól.
   Vagy ha nem is véd meg, amíg elbaszakszol a fonással, megnyugszol.
   A múltkorban még nagyon régen kérte a lányom, hogy fonjam be a haját fellépéshez. Apa ügyes, hármasfonat.
   Egy ötösfonattal már nagyon bajban lettem volna.
   Ja, és ettől nem jön rendbe a plafon.
   Nálunk most egy salétromos rohadás keletkezett a korábbi kanapé mögött, így nézegetem: veled mit kezdjek? Fel van ázva az északi fal (télire ez elég sok kalandot rejt), de a nappali közepéig.
   Hmmm.

   • Bernard Black

    nekem egy nagyon jó barátom anyja befonta parkettába a hajam.
    annyira viking voltam, hogy ihaj. Cseppet sem buzis.

    • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

     És még én voltam kellemetlen a balayage-flamboyage-ombré-sombre festéssel.

     • Bernard Black

      fogalmam sincs, hogy ez miez

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Ez, te tök. :DDD
      Annyi sok jó posztunk van, hogy már senki nem emléxik.
      http://holdkomp.hu/tegyunk-vegre-rendet/

  • Ziles Gizi

   Tavaly nyáron szakadt ránk. Az előszoba mennyezete. Vért köptünk amíg kihordtuk a sittet, sógorom kőműves, megcsinálta fél év múlva profira. A biztosító nem fizetett, merthogy nem elemi kár volt. Két napja pont nézte kedves pár a kecót, hogy megvennék, hát rögtön kiszúrták az előszobát 🙂

 • egyedi

  Bernard én téged kicsit Chris-esnek képzellek, csak szakállal 🙂

  • Bernard Black

   remélem, hogy ha rádiós lennék Alaszkában, ilyen is lennék. Így csak megteszem, ami tőlem telik

   • egyedi

    :))

 • Ziles Gizi

  Szex és New York. Elég ennyit mondanom!

  • vau

   Az az a sorozat, ami három kurváról meg az anyjukról szól?

   • Ziles Gizi

    Hát most ez eléggé szexista volt, vau. Egy csomót játszott benne, leginkább kanadai favágó karaktert, vissza-vissza tért egyébként végig. Ha a TWD basztat téged, szerintem nézned kéne ezt a sorozatot 😀 Teljesen ellazítana.

    Ez mondjuk vicc volt, de ajánlom neked az írásaid alapján, szerintem tényleg tetszene neked a The Deuce című sorozatot. Na arról szívesen elolvasnám mit írsz.

   • orizatriznyák

    Igen. Onnan tudom, hogy volt barátnőm nézte. Párpercet
    láttam belőle én is. Rögtön szemet szúrt a Carrie nevű jávorszarvas.
    Gondoltam ez is olyan lehet mint a gyöngyvirágtól lombhúllásig, csak az
    amcsi változat és majd akkor nézni fogom, mert az tök jó volt. De nem.

    • vau

     Ja, én azt hittem az Overdose amerikai kalandjairól szól, de akkor valamit én is félreértettem.

 • Ziles Gizi

  Ziles Gizi on Jó reggelt, Cicely!
  Ziles Gizi on Walking Dead ugyemegmondtam – S08E02
  Ziles Gizi on Jó reggelt, Cicely!
  Ziles Gizi on A CIA nem figyelt oda
  Ziles Gizi on A CIA nem figyelt oda

  Komment bazári majom vagyok!

  • taro

   mindenki alszik. vagy bevásárol. vagy főz. vagy takarít.

%d bloggers like this: