Laza fesztiválöltözet 2020-ban

Ahogy sorra oldják fel az elhúzódó kormányzati korlátozó intézkedéseket, egyre többekben támad fel az olthatatlan vágy, hogy ismét ösztönlénnyé degradálódott partiállatkákként rohanják le a mélyládák kereszttüzében FÉNY-t árusító standokat és végre kiszabaduljanak a home-office nyolctólötig börtönéből.

Igenám, csakhogy senki nem szeretné a következő heteket az intenzíven tölteni, különösen nem pedig hat lábbal a föld alatt, még ha a Six Feet Under tánczenekar hangversenye után ez valahol kézenfekvőnek is tűnhetne.

A szociális distanciálós koncertélményeikről elsőként beszámolók nem rejtették véka alá a mérhetetlen csalódottságukat, szólóban pogózni mégsem ugyanaz, mint amikor egy negyvenhatos Martens rúgását érzed a hátadon, és hát valljuk be, az autós koncertlátogatás kedvezhet ugyan a népszaporulatnak, ugyanakkor megfoszt hat-nyolc sörtől és az arcra pilledve szemet pihentetés közben a hajadba kent vattacukor hangulatától.

A Production Club többnyire színpadtechnikával és ahhoz kapcsolódó élmények biztosításával foglalkozik, ezúttal azonban a kutatóik nem szarral gurigáztak és egy ismeretlen terület korábban feltáratlan mélységeinek hasogatandó rönkjeibe vágták a fejszéjüket, amikor nekiálltak feltalálni a feltalálatlant, innoválni az innoválatlant, esszenciális védőruházati újdonságnóvummal rukkolni elő onnan, ahonnan senki nem számítana rá. Miután látták mindazt a felelőtlenséget, ahogy a népek megrohamozták a megnyitott standokat, tiltott testrészeiket – orrcimpákat és ajkakat – felvillantva az incselkedő napsugarak csiklandozásának, meglódultak az agytekervények, mert érezték, hogy ez így nem biztonságos, valamit tenni kell.

Szó szót, gondolat gondolatot, tett tettet követett és megszületett a MICRASHELL! Miguel Risueno vezető fejlesztő röviden így fogalmazta meg a küldetésük lényegét:

a solution for bringing people together

Összehoz, mint a közös hányás.

We said we still need to find a solution because people are still going out. People are still going to party and still skipping social distance measures… With our solution, we are trying to make space available for everyone because our solution depends on your own footprint rather than distancing yourself.

A népek nem bírnak magukkal, ha züllésről van szó, simán felrúgják az írott szabályokat, ezért a távolságtartás kikényszerítése helyett, mindenkit a saját talpalattnyi területére zárnak be.

A zombivírus terjedését is megakadályozó felszerelés nem kevesebbet ígér, mint N95 szűrős légbevezetést külön kivezető csatornával, csatlakoztatható tartályokat az alkoholos nedűk szürcsöléséhez, megint másoknak e-cigaretta bevezetést a füstöléshez, ugyanis rájöttek arra, hogy hiába minden, a bagósok egész biztosan levennék a sisakot, amikor rájük tör a nikotinfrász.

It’s another thing you don’t need to remove the helmet for, because if you remove the helmet and the shield you are now compromised.

Mit is mondhatnánk, az emberi jellem ismerete kiemelt fontosságú a bölcs termékfejlesztéshez. A kamera, a hangszórók és a testre rögzített szubrezonátor már csak hab a képzeletbeli tortán. A szenzorral egybeépített infó LED pedig a habon a cseresznye.

A neonmintás szkafander egyből további kérdéseket is felvet: mégis ki az ördög engedhetne meg magának egy Akela koncert kedvéért ilyen horderejű beruházást, amikor lehetne költeni inkább felesekre is? Nos a megoldás a vásárlás helyett a félöltözet kibérlése lehet és hogy ne kelljen mások testváladékaiban szüttyögnünk a veretéskor és csapatáskor, a Production Club nem kevesebbet ígér, mint hogy ki is dzsuvázzák és lefertőtlenítik hancúrozás után a hacukát.

A termékvideó a részletekkel magáért beszél:

Úgyhogy mindent bele, lelkes fesztiváljáró partiállatok, nyílhatnak végre a baszatáskák!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
%d bloggers like this: