Lebegő fák

Már a szobaszökőkútnál elveszítettem a hitem az emberiségben, de azt hiszem ez most mélyebbre lökött a hétfő bugyraiba, mint bármi, amit elképzeltem. Lebegő bonsai, bakker.

Egen, jól hallottátok. Lebeg a fa. Volt már nekem is indíttatásom bonsait nevelni, vettem könyvet, metszőizéket meg minden olyat, ami az ilyesmihez kell. Építettem a teraszon neki kis állványt, amire ráteszem, hogy aztán lefedjem plusz földdel, meg minden.

Elfagyott. Mondjuk jobban járt, mint az eggyel korábbi, ami csak simán tönkrement. Meg előtte egyet meg is nyírtam, az is kinyúvadt. Gondolom valami vízér felett van a lakás, aztán azért, szóval elkezdtem guglizni a bonsai házhozszállító szolgáltatásokat, hogy az irodába vegyek egyet, amit majd így nézegetek, meg nyírok ahelyett, hogy cikkeket írnék. Na, így akadtam rá erre:

Beszarás. Mondjuk nyilván magára a maglev technikára azért már vonatot is építettek, szóval azért a bonsai nem annyira speciális használati eset, de azért maga az élmény egészen kiváló. Ami mondjuk eltántorít, az a tápegység, amit a mágnes táplálásához be kell dugni. Akkor már lehetne indukciós töltős, vagy valami hasonló kúlság. Természetesen nem kell rögtön az ötletgazdától megvenni, simán lehet olcsó kínai koppintást vásárolni az ebayen, ami ugyanúgy működik.

Hihetetlen, hogy hol tart már a tudomány. Ha esetleg valami ízléses, virágos cserepet akarunk a cserép alá, az is lehetséges. Számtalan opció közül lehet választani. Kézműves indíttatású arcok belerakhatják valami deszkadarabba, a lebegő részt valami koponyába. Az mondjuk kéne.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!