Második gyertya – az őrület fokozódik

Ma van a napja, hogy meggyújtjuk a második gyertyát és néhányan a függönyt is.

Ezt sikeresen megelőztem, még mindig nincs függöny. (Ugyanitt keresnék nem csak ronda áruval rendelkező textilboltot és bojler eladó természetesen.)

Ilyenkorra már jelentősen megnő a teljesen üres tekintettel mindenféle agyament üzletekben veszett áron illatgyertyákat vásárló szerencsétlen vásárlók száma. (Anyámnak üzennék, aki mondjuk nem olvas, de hátha, én spec. szeretem az illatgyertyákat és jöhet karácsonyi zokni is!)

Egyesek a netet bújják ajándékötletekre vadászva és a youtube videókat nézve többen felbátorodnak, hogy hát mégis csak a házilag készített cucc az igazi, abszolúte elfelejtve a tényt, hogy esetleg némi kézügyességre és kreativitásra is szükség lenne. Szóval ők vesznek életükben először műgyantát a kezükbe és gyártanak érdekes kinézetű medálokat és agyon cicomázott kulcstartókat. A még ötlettelenebbek meg hamutálakat, mint az általánosban a nemdohányzó szüleiknek. Nem baj, valahol tárolni kell a gemkapcsokat is. Ha elfolyt karácsonyi csillagos izében, akkor abban. Én ezen persze felülemelkedtem, az ilyesmit meghagyom a bénázóknak, totál újszerű leszek, csináljunk zselégyertyát! Még nem tudom, hogy kell, de van egy rakat videó a neten, majd megtanulom és szebbet csinálok, mint a bolti! Vagy összecsillámozok egy hamutálat, még nem döntöttem.

Addig is várom, hogy végre legyen egy kis tél, ma kifejezetten tavasz volt már megint.
Ráhangolódásnak itt van ez.

Elborultabbak meg karácsonyozzanak cápával.

De mindenki nyugodjon meg, holnap hétfő és nyitva lesznek a hobbiboltok!
Jóccak!

HOLDKOMP