Phil Campbell and The Bastard Sons

Kimaxolta a családi zenélést a Motörheades Phil Campbell. Meg ne próbálj nem kattintani!

Jó viszonyt ápolunk a Lángoló Gitárokkal, ezért be is nyalunk nekik csontig: a Dürer Kertbe hozzák a Motörhead gitárosát, Phil Campbellt illetve kölykeit, akik már az előzetes beharangozó után is annyira embertelenül geci jó zenét játszanak, hogy sírni támadt kedvem. Mi tud királyabb lenni annál, mint amikor a kölykeiddel zenélsz?

Három fia, Todd, Dane és Tyla alkotja a zenekar magját, pluszban jelen van Neil Starr énekes, akinek déliesen reszelős hangja úgy passzol a formációhoz, mint Viggo Mortensen a Gyűrűk Urába. Mint az ismeretes, Lemmy szegény rendesen feldobta a pacskert, a tagok szétfröcskölődtek. Campbell 2016-ban alapította meg a zenekart és turnézni kezdtek. Nyilván az ismeretség folytán is bekerültek nagy fesztiválokra és komoly headlinerek mellé, de ahogy a lenti videóból láthatjátok egyáltalán nem érdemtelenül.

Az Age of Absurdity igazi fasza, szőröstökű rockandroll, kibaszottul kár kihagyni azoknak, akiknek blues- és rocklében ázik az agyuk víz helyett

Kurvaélet, hogy sold out lesz, mire mi össze tudjuk magunkat szervezni, hogy elmenjünk, úgyhogy előre bőgünk, de ha ti kevésbé vagytok töketlenek, akkor kötelező!

%d bloggers like this: