Szerdai lányos zene – The Pretty Reckless – 25

Szerda hagyományosan a lányos napunk itt a holdkompon és a rendszeres olvasóink számára bizonyára nem újdonság, hogy előszeretettel mutatunk be figyelemre méltó felvételeket figyelemre méltó előadóktól.

Erre a szerdára a The Pretty Reckless éppen csak néhány hete megjelent 25 című számára esett a választás és ez nem véletlen, hiszen számos vagy még inkább számtalan okunk van Taylor Mornsen produkcióját méltatni.

A 2009 óta működő New York-i formáció leginkább a post-grunge és alternatív rock szcéna szereplője, ennek ellenére látványos sikereket értek el az amerikai és brit játszási listákon, a legújabb Death by Rock and Roll album – sorban a negyedik – felvételei során a Pearl Jam és Soundgarden zenekarokból ismerős Matt Cameron nyújtott segítő kezet, hogy aztán a 2021. február második hetére tervezett kiadványról kiadott kislemezek sorra hódítsák meg a Mainstream Rock Chart első helyeit.

Ilyen előzmények után már nyilván alig várja a nyájas olvasó, hogy a vájt hallójáratait mezzoalt női énekhanggal kényeztesse, úgyhogy a szavak további szaporítása helyett következzen valami, ami arra emlékeztethet, hogy milyen lett volna ha végül sohasem leszünk 25 évesek, aztán mégiscsak bekövetkezett.

Enjoy.

A James Bond filmzene érzés másoknak is feltűnt a Youtube kommentek alapján, úgyhogy ez ne okozzon senkinek kellemetlenséget.

HOLDKOMP