Sznob vasárnap – budipapírral mulatnak a gazdagok

A Kardashian családról nagyjából annyit érdemes tudni, hogy azért híresek, mert gazdagok és azért gazdagok, mert híresek.

Így aztán mindent meg is tesznek azért, hogy a hírességüket még nagyobb gazdagságra váltsák, a gazdagságuk pedig még híresebbé tegye őket.

A családba benősült Kanye West a hetekben került fel először a Forbes milliárdosokat felvonultató listájára, ahová azért vágyott annyira, mert az egyik kisebbik Kardashian lány, Kylie Jenner szépségipari vállalkozása megelőzte és akkor még a zeneipari jómunkásember kelletlen szavak kíséretében kellett elküldje a jókurvaannyukba a szerkesztőket, hogy miért húztak ki tételeket a remekbe szabott önbevallásos listájáról. A Forbes kénytelen volt elmagyarázni, hogy a papíron létező vagyonát kézzel foghatóvá, legalábbis pénz ellenében eladhatóra konvertálva nem jött ki a matek, így aztán az előző alkalommal sajnibajni lemaradt. De ami késett, nem múlott, a korábban a Nike, utóbb az Adidas hátterével saját cipőmárkát jegyző susztermilliárdos beérte az másodunokahúgát (vagy ki tudja hogyan számolódik egy ilyen kötelék) és már saját jogon kőgazdagoskodik. 

Visszakanyarodva erről a mellékszálról a születés jogán tehetős női ághoz, a lányok végre egy igazi mestertervet fundáltak ki, hogy mégis mivel mutathatnák meg azt, hogy mennyiben különbek az alsóbb néposztályoknál.

Mert mi az, ami hónapok óta a legkívánatosabb cikk és sokak számára teljesen elérhetetlen a nagyközértek és szaküzletek válságosan tisztára söpört polcain? Nem-nem, még véletlenül sem a fürjbegybe töltött, sáfránnyal marinádozott, szuvidált Kobe marhapofa.

Hanem a budipapír.

És még véletlenül sem egy aranyozott szentély magányában, hanem a kertben a növényekre és fákra dobálva.

A 41 éves Khloé Kardashian a nővérét, Kourtney-t indult meglátogatni szombaton a Calabasas-i otthonában és úgy gondolta, hogy itt az idő elkápráztatni a 91,5 milliónyi Insta követőjét egy teljesen váratlan képi fordulattal.

I haven’t had this much excitement in months!

Mint kiderült, hónapok óta nem érezte ilyen jól magát és ezt mindenképpen meg kellett osztania a közönségével.

A csíny hatásosra sikerült és a kis család – élükön az anyjukból lett managerükkel, azaz momager-ükkel, Kris Jennerrel, aki szintén érzi a szociális médiát – jót is kacagott, Kourtney részéről az elmaradhatatlan bosszút is kilátásba helyezve.

Nem így a Twitter önérzetes népe. Felelőtlenséggel és a környezettudatosság teljes hiányával vádolják az ínséges időkben klotyópapírral játszadozókat.

All I see is privilege Wasting paper. F*** Mother Earth right? Who cares about toilet paper shortage right?

A magunk részéről annyit tennénk hozzá, hogy a tréfa akkor lett volna igazán teljes, ha a lábtörlő alá kutyaszarral teli papírzacskót tesznek és meggyújtják, mielőtt becsengetnek.

Aztán sztrímelik a szörprájszt.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
%d bloggers like this: