Szombat este? Legyen Shame!

Dave Grohl nem szarral gurigázik, amikor egy-egy élő fellépésről van szó, bizonyára sokan emlékeznek még rá, hogy a világ híradóiban is feltűnt, ahogy törött lábbal is végiggitározta a koncertet, miután a helyszínre érkező mentők gyorsan ellátták.

Ezúttal egy kevésbé lábtörős, ámde sokkal izgalmasabb szombat esti fellépésről kell beszámolnunk, mégpedig az előző heti Saturday Night Live adásról, ahol nem kisebb eseményekhez kapcsolódóan mutathatták be az új album debütáló felvételét, mint az amerikai elnökválasztás eredményét bejelentő Joe Biden (Jim Carrey) és a szintén győzelmét kihirdető Donald Trump (Alec Baldwin) kampányértékelő beszédei. Aki esetleg lemaradt volna a kiváló összefoglalóról, annak mindenképp érdemes bepótolnia. Már csak azért is, mert Jim Carrey nem hazudtolta meg magát, spoilermentesen leírható, hogy a végén, 7:45 körül érkezik el az emlékezetes pillanat.

De kanyarodjunk inkább vissza a Foo Fighters történelmi előadására, Dave a Shame Shame című számukkal a megszokott színvonalat hozta, pontosan azt kaptuk, amiért mindig is érdemes volt hallgatni az ex Nirvana dobost és bandáját.

Mivel a Peacock előfizetők közül feltehetően nem sokan rendelkeznek egyúttal holdkomp előfizetéssel is, így a szombat esti különkiadásunk vélhetően nem fog csalódást okozni rendszeresen visszajáró olvasóink számára.

De csak hogy ne kelljen beérni a pocsék élő verzió nyilvánvaló hibáival, jelen poszt írása előtt négy nappal az offisül stúdióváltozat is felkerült a legnagyobb látogatottságú videomegosztó portál kínálatába, hogy az igényesebb white fülűek se találhassanak kifogást.

A Medicine At Midnight album valamikor február ötödike környékén jelenhet meg a zeneellátó online szaküzletek polcain.

Enjoy.

HOLDKOMP