Óriáspókok támadása? Arachnofobia? Az semmi, jön az Arachnado!

A 2020-as Hálaadás nem múlhat el anélkül, hogy hálát adhatnának a Zsé-kategória szerelmesei egy örömteli eseménynek. Sokak legnagyobb örömére Dustin Ferguson rendező végre elérkezettnek találta az időt, hogy Los Angeles kies városába álmodjon egy ciklont, tele milliószámra mérges óriáspókokkal!

A Szomszédok teleregény dramaturgiai fordulatait és vágási utómunkálatainak ridegen tűéles precizitását idéző trailer sokat ígér és akik rajongtak az Ötfejű cápa támadása 2017-es remekműért vagy akár a mostanra klasszikussá nemesedett Sharknado bi-trilógia viharos sikerű hat része után maradt tátongó űr betöltésére keresnek gyógyírt, nem maradnak katasztrofális élmények nélkül.

A szereposztás parádés, olyan méltán közismert neveket soroltat fel, mint például Mel Novak (Bruce Lee’s Game of Death), Brinke Stevens (Slumber Party Massacre) és Shawn C. Philips (Ghost Shark), tehát az örök fanyalgóknak sem lehet oka a panaszra.

Az ízlésesen diszkrét, mégis sokat sejtető poszter nem hagy különösebb kívánnivalót maga után, úgyhogy már csak a megjelenési dátummal maradhattunk adósai a jelen beszámolóban eddig eljutott nyájas olvasóinknak:

A DVD változat november 28-án kerül a videoellátó szaküzletek polcaira, de a fizikai médiumoktól és a videotéka korszakból megszokott DVD-visszacsévélő alkalmatosságoktól okkal tartózkodók számára sokkal vonzóbb formában – a várható óriási érdeklődésre tekintettel – azonnal megtalálható lesz a Video-on-Demand szolgáltatók kínálatában.

HOLDKOMP