Nincs isten

Bár régi információ, de hát egy újszülöttnek minden vicc új, illetve mi más illene ehhez a remek hétfői naphoz, mint egy szívbemarkoló történet arról, hogy az emberek alapvetően mocsadékok és isten nyilvánvalóan nem létezik. Erről Ponyt kérdeztük meg, aki Kareng Pangi, egy borneói picinyke falu lakója volt egészen addig, amíg a Central Kalimantan Conservation and Natural Resources Authority, akik a BOS alapítvánnyal (BOSF) és a helyi biztonsági erőkkel együttműködve el nem hozta onnan 2003-ban.

Pony szerintem csettintene egyet a nyelvével, ha olyan jó sorsa lett volna, mint mondjuk Harambénak. Pony egy remek helyen született, a borneói dzsungelben, amit a helyi erők kivágtak, hogy a pálmaolajból olyan nélkülözhetetlen dolgokat készítsenek, mint a szőlőzsír, a jégkrém, a csoki és a sajtos keksz.

Michelle Desilets, a BOSF igazgatónője nyilatkozott Ponyról a Vice-nak még 2007-ben, amiben röviden összefoglalja, hogy mi is történt vele. Hat éves korában találtak rá az orángutánra, gondosan kisminkelve és leborotválva. Pony gazdája azzal kereste a kenyerét, hogy miután befogták az állatot, szépen láncraverte és a falubeliekkel pénzért dugatta. Amikor megtalálták már szépen be volt idomítva, hogy pucsítson és riszálja magát, ha férfiak jönnek a közelébe. Az ügyfelei nyilván tisztában voltak vele, hogy egy orángutánt kefélnek. Konkrétan ezért jártak oda.

Úgyvan, Ponyt prostituálták. Kapott groteszk ékszereket és sminket is, a testét szúnyogcsípések és elvakart fekélyek borították. Senki sem tudja, hogy meddig volt pontosan ott, de a falubeliek szerint nem csak erotikus partnerként, de szerencsehozó totemként is elsőrangúan üzemelt, mert meg tudta jósolni a lottószámokat is. Persze az elszállítása is egy évet vett igénybe, mert a falubeliek a mádámot és kis kurtizánját védelmezve macsetékkel kergettek el nagyjából bárkit, aki ezzel megpróbálkozott.

Miután az alapítvány munkatársai pár AK-val felszerelt gárdistával karöltve bekopogtattak a kedves falubeliekhez, az évszázad kujonjai nyilván kevésbé mertek hepciáskodni. Nyaru Mentengbe került végül ami egy alapítványi kezelésben álló rezervátumsziget, ahol pár sanyarú sorsú társával együtt dolgozik azon, hogy egyszer visszakerülhessen a természetbe.

A mádám egyébként hisztérikusan ordibálta, hogy “El akarják venni a kicsikémet! Ezt nem tehetik!”, amikor elvitték tőle Ponyt. Mivel Indonéziában nagyjából minden törvénytelenség le van szarva ezért természetesen teljesen büntetlen maradt az egész történet.

 • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

  A borotváról és az orangutánról Poe egyik megható története jutott eszembe.
  Azt tudtátok, hogy Poe hogyan halt meg? Sokáig azt hitték, hogy túltolta az alkoholt és súlyos alkoholmérgezésben fetrengett 4 napig miután megtalálták félig öntudatlan állapotban egy erdő szélén.
  Azonban egy újabb kutatás kiderítette a temetésekor levágott egyik hajtincséből vett mintákból, hogy nem volt alkesz.
  A fennmaradt feljegyzésekben leírt tünetekből egyre inkább azt valószínűsítik, hogy veszettség áldozata lehetett, ebbe az irányba nem is igazán diagnosztizáltak akkoriban, viszont Poe imádta az állatokat, és ez lehetett a veszte.

  • vau

   Asszem nem biztos, hogy tudni akarom, hogy mennyire imádta az állatokat.

   • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

    A mindenféle madarakat, varjakat, hollókat elsősorban. De azt tartják, hogy egy veszett róka vagy kutya lehetett az elkövető.

    • Bernard Black

     a wombatok kocka alakút szarnak

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      A humán evolúció viszont megteremtette az opponálható hüvelykujjat, tehát az ember felsőbbrendű, mert tetszőleges formára képes formázni.
      Thx God.

     • fatherstack

      A Diprotodon meg egy 2.5 tonnás wombat volt, amíg az oridzsi osztrálok ki nem írtották őket.

     • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

      Na ezért nem megyek többé síelni Karintiába.
      Az én pénzemen nem lesz több kiírtás.
      Mortal wombat se.

     • fatherstack

      Syntax errort érzek.
      L != K

 • Pszeudopiréz

  ma valahogy nincs igényem majmot dugni.

 • Bernard Black

  oké, akkor nem is rinyálok, hogy milyen szar is ez a hétfő

 • fatherstack

  Akkor most jól tönkre lett téve a gimis kedvenc csajjalszegzintancolo számom:
  Pony
  Ginuwine
  Dalszövegek
  I’m just a bachelor
  I’m looking for a partner
  Someone who knows how to ride
  Without even falling off
  Gotta be compatible
  Takes me to my limits
  Girl when I break you off
  I promise that you won’t want to get off
  If you’re horny, let’s do it
  Ride it, my pony
  My saddle’s waiting
  Come and jump on it

 • Annoying Countercommentist

  Ever wonder how a tight orangutane could feel on your penis…?