Az utolsó jedik – SPOILEREK

Kedves Rian Johnson és Disney, ti mégis mi a faszomat gondoltatok? NE menj tovább, ha zavarnak a spoilerek, de tényleg.

De komolyan bazd meg. A bennem élő tízéves öt perc gondolkodás után sírva jött ki a moziból, amikor mégegyszer átgondolta, hogy mit látott. Mert én persze rohadtul mindent meg tudok bocsátani, de azt bazmeg, ha a mesén belül is olyan logikátlanok vagytok, mint a Lost, az azért rohadtul sértő. A néző módszeres hülyére vevése a hatás kedvéért egyáltalán nem szép dolog, de nem ám.

Ez megint egy kibaszott remake!!!

Nem, nem kajáljuk be, hogy ez most egy másik bolygó, csak azért mert ezen só van, a Hothon meg hó. Bazki, még a kurva rókák is sarki rókákra hajaznak. Mi a faszom ez már megint, még egy kurva remake?

Igen, értjük.

 • Snoke=Palpatine
 • Luke=Obi-wan
 • Rey=Luke
 • Kylo=Vader
 • Dom Perignon=Han Solo
 • Leia Organa=A saját öreganyja
 • Baszom hajó ágyúkkal=Halálcsillag
 • Új Rend=Birodalom

Mi ezzel a cél? Ennyire nincs lófasz ötlet se? Vagy direkt meg kell csinálni ezredszer ezt a kurva filmet digitálisan feljavítva? Unom, értitek? Unom!!! Nem hiszem el, hogy ennyire zéró kreativitás szorult ebbe az egész picsa világba, hogy ezt az eleve gyenge lábakon álló mesét ezredszerre feldolgozva kell letömni a torkunkon. Jó, lépjünk tovább, kidühöngtem magam.

Attól, hogy átnevezitek, még baromira nem fog működni!!!

Szerintetek Snoke bármivel is veszélyesebbnek hat bárkinél, csak mert jó sebhelyes az arca? Ki a gecit érdekel az ezredik Voldemort?

Mert nem, nem tudjuk megenni a tizenkét évesek kivételével, hogy egy Hux és egy Kylo kaliberű ember akár a saját seggét megtalálja a sötétben. Olyan buták, annyira alkalmatlan, érzelemvezérelt balfaszok, hogy egy budi kitakarítását sem bíznám rájuk, nem hogy egy galaktikus birodalom fővezéri teendőit. Ilyen rebellis, alkalmatlan kreténeket egyszerűen nem lehet megtenni felelős pozícióba.

Azon kívül miért is utáljuk az Új Rendet? Csak mert Paudits Béla az új császár? Egyáltalán honnan a faszomból jöttek ezek, plusz hogy lehet, hogy egy húszéves taknyot tesznek meg az új Vadernek? Kicsoda Snoke és miért kéne tőle magunk alá szarni? Mi a lófaszt csinált eddig, hogy senkinek nem tűnt fel egy vén szar alien, aki potenciálisan gizdább mindenkinél az erőhasználatot tekintve.

Persze, majd jön ki mindenféle fasz kommentár, meg előzményfilm, de ez engem nem érdekel. Szeretném, ha működne a fenyegetettség és a mesén belüli koherencia, hogy bele tudjam élni magam. Hirtelen húsz év alatt kialakítanak a bukott rendszer helyére egy tök ugyanolyat, tök ugyanolyan cuccokkal, miután HÁROM Halálcsillagra elbaszták a pénzt? Mégis miből? Hogyan? Anyátokat, azt.

Faszom kivan a vicceskedéssel!!!

Rohadt kis szőrmók férgek, váll felett flegmán hátrabaszott fénykard.

De tényleg, ki szerint jópofa, hogy miután szembe pisálnak minket a Hoth bolygó kiköpött másával, még ki is szól az egyik önjelölt Deadpool, hogy “Hát ez só”. Hányszor kell elsütni azt, hogy az adott szereplő önmagának kétdimenziós voltját parodizálva kikacsint és kiröhögi a várakozásokat, amit a saját szar keretrendszere épít? Snoke, amikor kiröhögi Reyt a felkészültsége kapcsán, vagy Luke, amikor a fűszállal bizgerálja. Értjük, kurva vicces. Voltak elvárásaink a filmmel kapcsolatban, amit ti jól elbasztatok, nagyon mókás.

Snokeot tényleg így gondoltátok elintézni???

De tényleg, ez mi a fasz volt?

A semmiből jött és a semmibe tartó szuperhatalmú főgonosz, akiről tényleg semmit, de semmit nem tudtunk meg. Kinyírtátok egy perc alatt. Még a gonosz legyőzése felett érzett kéjes öröm szikráját sem érezte senki. Eddig sem lehetett érezni semmi fenyegetést, de így már végépp aláástatok minden potenciális parát az Új Renddel kapcsolatban. Az Űrgolyhók esküszöm összeszedettebbek, mint ezek a szerencsétlenek.

Mit akartatok ezzel az egész Captain Phasma dologgal???

Brienne bazmeg ide is követett.

Már megint itt van és nem elég, hogy röhejesen néz ki és nyilvánvaló fanservice, mégis mit kezdjünk vele? Oké, értettük, tarthi Brienne, akit imádok, mint az közismert. Nem tudok utálkozás nélkül tekinteni funkció nélküli Briennekre egyetlen kurva filmben sem, ez sem kivétel. Még az arcát sem láttuk, annyira sablon semmi. Kétszer kinyírtátok, de van egy olyan érzésem, hogy ezt megint túl fogja élni. Minek!?

Yoda erőszellemként villámokkal baszkod?

Űrből visszarepülő Leia??? Ti kurvaélet, hogy nem vagytok épek.

Renben van, hogy vannak olyan erőképességek, amiket még nem láttunk. Felvontam a szemem, amikor Luke kivédett egy atombombával felérő ATAT sortüzet, csak lestem, amikor Rey és Kylo nem csak telepátiáztak, valahogy elkezdtek Skypeolni (de mondjuk az öt jelenetből lehet, hogy elég lett volna csak egy, de mondjuk az se sokat adott hozzá amúgy) és azon kattogni, hogy akkor most ki látja kinek a környezetét és hogy hogyan ratingeli a hívás minőségét. De az űrből fagyottan visszaerőző Leián fennakadtak nekem is a szemeim. Meg az időjáráskontrollozó halott Yodán. Talán nem lett volna ennyire zavaró, ha mondjuk feleennyi van a Csodás Új Dolgokból.

Hogy lehetett ennyire agyatlanul megcsinálni Luke halálát?

Most tényleg meghalt kimerültségben a valaha élt legnagyobb Jedi?

Buta és frusztráló dolog volt, ráadásul sokkal, sokkal elegánsabban meg lehetett volna oldani. Ott állt Kylo előtt Luke, igaz? Sértetlenül, mindenféle interakció nélkül a szereplőkkel. Luke még ki is jelenti, hogy ha valakit megöl, akkor örökre vele marad.

Nem lett volna logikusabb bazmeg, ha azt mondjátok (ha már elrugaszkodottabb faszságokat is csináltatok), hogy Luke végig egy erőszellem volt és már akkor meghalt, amikor Kylo ráborította a templomot? Igazi wow pillanat lett volna, csak mondjuk a flegma fénykard dobálást el kellett volna engedni. Magyarázatot adott volna arra is, hogy miért nem látta különálló személyként Rey az erőben.

Felsikoltottam, hogy nahát, erre nem számítottam, csak hogy a következő pillanatban meglássam a meditáló és tovatűnő jedi mestert a sziklán. Szarok vagytok.

A Finn és Rose történetszállal mi volt a cél?

Az egész egy nagy kupac sületlenség volt, amit már a Lord of Warban és a War Inc.-ben már elsütöttek, csak most tízéveseknek. A háború rossz, a gazdagok gonoszok, mert fegyvert adnak el. Ők az igazi rosszak, mert montekárlóban élnek, ahol a lovak… ööö. Mert a Rose a bányában volt és a lovak. Hát szóval verik a lovakat. Volt fél napja ennek a két szereplőnek ahhoz, hogy valami szinergia kialakuljon közöttük és ez abban csúcsosodott ki, hogy megakassza az öngyilkossági szándékot ami láthatóan minden kurva szereplőben benne volt ebben a részben egy teljesen befogadhatatlan jelenetben. Rose unalmas, egyáltalán nem érdekes és most ebben a szent pillanatban sem bírom befogadni az összefüggést a bányákban dolgozás és az óriás versenylónyulak között.

Az egyébként szépen megkonstruált Cloud City II. egy üres díszlet, ahol az álienek kaszinóznak, akiket utálnunk kéne, mert verik a lovakat. A korábban emlegetett Benicio del Torot belebaszták a semmi közepébe, lényegében a versenylónyulakon kívül ez az egyetlen dolog, amire emlékszem ebből.  Az meg végképp nem világos, hogy dramaturgiailag hogy gondolták azt, hogy a menekülős fő sodorvonalból csak úgy kiugrik két szereplő észrevétlen egyet kaszinózni, PONT oda, ahol a fegyvernepperek élik a highlifeot.

+1: Rey szülei

Az egész rész arról szólt, hogy újracsináltátok az ötödik epizódot és ahol változtattatok, ott betoltatok egy referenciapoént arra, hogy

Ti kis hülyék, erre számítottatok, mi? Hát nem bazmeg.

Minden karakternek negyedik fal lebontási kényszere támadt, ráadásul a közönség és a rajongókat legmegalázóbb módon. Lényegében teljesen azonosan felépítették a világot, a történetet, csak új szereplőkkel és a kulcsjelentnél pont annyit változtattak rajta, hogy az új megoldás esetlen és zavaró legyen. Az ikonikus Vader-Luke jelenet parafrázisaként megjelenő Kylo-Rey párharc feltette a pontot az i-re. Végig vártuk a nagy megfejtést, amit szánt szándékkal alaposan előkészítettek, hogy aztán az arcunkba csapják a semmit. Rettentően alattomos és bunkó dolog volt, egyáltalán nem szórakoztató.

Ha legközelebb egy gimis színjátszótársulat trollkodására leszek kíváncsi, akkor elképzelhető, hogy arra fogok befizetni. Kösz srácok.

 

 

 • rontóbogár

  ó anyám, ezen ennyit kell gondolkodni? én azt hittem lövik és kaszabolják egymást és kész.

 • SpaceWolf

  A pingvinmajomról miért nincs szó?

  • 
   • SpaceWolf

    bazz

  • vau

   Annyira nem zavaró. Igazából ilyen semmi érdekes.

   • Azthiszi szentFerenc O1G

    Van egy 1 másodperces jelenet ahol ezek az izék a Millenium Falcon üléshuzatát tépdesik.
    Az egész filmnek lehetne ez a metaforája.

    • vau

     Az a borzasztó ebben a filmben, hogy csak nagyon kicsit kellett volna kevesebb mindenből, hogy nagyon nagyon jó legyen.

     • Azthiszi szentFerenc O1G

      Egyetértek, plusz egy olyan rendező, akinek van BÁRMIFÉLE elképzelése arról, hogy mit is akar az egésszel. Mert a mítoszrombolás, a kikacsintás, a “maivá tétel” az nagy büdös lófasz, semmi.
      A Zsivány Egyes alig valamivel hozott mást, mint ez, csak ott minden klappolt a végére, és rendesen le is tettem az államat.

     • vau

      Igen, meglepően jó volt mindenféle mércével. Egyáltalán nem volt túltolva és szerethető volt az egész. Nem akartak sokat markolni, az a kevés meg bőven elég volt.

      A faszom kivan a mindenre rálicitálással.

     • Azthiszi szentFerenc O1G

      A Zsiványból kivágtak egy csomó dolgot, Vader kastélyát is meg a lábvízben gázoló rohamosztagosokat, pedig simán kibírta volna a sztori.
      Ebből a cucc felét kellett volna kibaszni, és a maradékot feszesre húzni és valahogy kifejteni.

     • vau

      Azt se teljesen értem, hogy mi a faszért lett norma a két és fél órás film. Képtelenség figyelni és normálisan befogadni. Az akciójelenetek meg őszintén kit izgatnak ötvenedszerre?

      Meg a skypeolás is halálosan unalmas, nem érdekel senkit. Nem kellett volna Lukenak se szupermennek lennie, Rey képességei az egekbe vannak túltolva. Nem kellett volna egyszál mentőkapszulával lemennie a csajnak meg Finnek, mert bőven jó lett volna valami komp, amivel odahiperűrugranak, így rettentően nem volt érelmezhető.

      Plusz az egésznek a menekülés miatt volt egy Battlestar Galactica feelingje a rossz értelemben. Minek kellett Snoke hajójának akkorának lennie, hogy TELJESEN hiteltelen legyen, hogy bármi esélyük van. Miért kellett egy marék embernek szembeállnia a birodalmi lépegetőkkel, miért nem lehetett volna kevésbé aránytalan?

      Úgy általában mi a faszért kell mindenből egy picit több, mint ami emészthető?

     • Azthiszi szentFerenc O1G

      Ááá baszki nem volt egy olyan történetszál, ami működött volna. Nagyítóval biztos lehet találni pár jelenetet ami nem ultrakínos, de most egy se jut az eszembe. Mint film totál bukás, nem tudta a rendező, hogy mit akar csinálni, ezért mindenből belerakott pont annyit, hogy csak a hiányérzet, meg egy adag facepalm maradjon.
      Minek narrálja saját magát Rey a szigeten a tükörnél, amikor ennek sincs semmi folytatása?
      Kik ezek a rabszolga gyerekek, és minek kellenek, ha egyszer semmi funkciójuk sincs?
      Miért nincs semmi utalás a politikai helyzetre, azon kívül, hogy senki nem válaszol a segélyhívásra?
      Miután a legvégén nagy nehezen meglógnak, mitől lesznek optimisták, hogy a harc csak most kezdődik? Sorolhatnám.
      Azon gondolkoztam, hogy legalább az 1, 2, 3 a 90-es években valahogy reflektált a világ akkori állapotára – látszólag virágzó demokrácia (?) ami belül rohad, meg az eredeti trilógia is tükrözte a 70-es évek felszabadultságát. Ez mégis mit árul el a 2010-es évekről? Hogy ennyire szar a helyzet? Valahol kibaszott szomorú.

     • vau

      Semmiféle mélységet nem próbált meg kapargatni. Rettentően leegyszerűsített karakterek, akiknek semmilyen értelmezhető motivációja nincs. Kylo mit akar? Hatalmat úgy, hogy a tojáshéj a valagán és magának sem tud parancsolni? Hux? Mindent elbasz, amit csak el lehet. Egy csetlő botló komikum. Snokeot nem is értem, hogy minek megy házhoz a lófaszért. Ki a geci akarna potenciálisan veszélyes ellenfelekkel egy légtérben lenni?

      Szomi volt. Tényleg csak elvenni kellett volna belőle röhejes dolgokat, meg technikailag is szar volt a kamerakezelés, már ha ilyesmiről manapság lehet beszélni, hogy mindent grandiózusnak kellett mutatni, ami csak tönkreteszi az emberek jelentőségét.

     • Azthiszi szentFerenc O1G

      Meg ott volt az előző rész full fölösleges pót-yodája, az a szódásüveg szemüveges női karakter, aki azt a tanácsot adja képernyőn keresztül, hogy keressenek egy arcot aki EZT a jelvényt viseli, ő lesz a kódtörő. Erre elmennek, megtalálják az ipsét a rulettasztalnál két luxuskurva között, erre lekapcsolják őket tiltott parkolásért (!!!), majd a dutyiban fölszednek egy másik csávót, aki jó lesz helyette is, mert el tudja végezni azt a melót, amit az eredeti trilógiában simán R2 szokott megoldani két csipogás között. MI A RETKES FASZOM EZ????!

     • vau

      A pótjoda minden szempontból kibaszott gáz volt már az előzőben is.

 • vau

  Senki nem mer idejönni, mi?

  • 

   Nem akarom elspoilerezni magamat az egyébként simán előre kitalálható sztori részleteivel.
   (A múltkor egyébként volt valahol, hogy brit tudósok (nyilván) kimutatták, hogy jobban élvezik az adott filmet az elspoilerezett emberek, mint a kontroll csoport.)

   • Kolyok12

    én azt élvezném jobban, ha nem kéne melózni végre. amúgy is ilyen masszív munkaundorral szerintem káros vagyok a gazdaságra. a hatékonyságom erősen a nullához konvergál.

    • 

     Nekem is eléggé el van unva már a magam, ráadásul mostmár kezdünk ráállni a leszállóágra, és meló is csak olykor-olykor fut be (nyilván akkor viszont tucadmagával, és természetesen mindegyik ASAP kell, hogy fingod ne legyen, hova nyúljál), szóval nagyrészt azzal telik az idő, hogy érzem, semmi keresnivalóm itt, otthon kellene punnyadni vagy sütni a mince pie-t (ami egyébként csöppet sem annyira disznó dolog, mint piszkos fantáziátok sejteti veletek, még akkor sem, ha esetleg a darált hús malac benne).

     • Kolyok12

      ugyanez. itt ülök a gép előtt reggel fél nyolc óta, és ebből tudok számlázni három órát. mondjuk kimostam két adag ruhát., pedig nem is volt annyi. egy csomónak megelőlegeztem, hogy koszos lesz.

  • SpaceWolf

   A 3CPO poszt óta mindenki tart kicsit a star wars cikkektől.

  • Kolyok12

   én elolvastam, annyira nem zavarnak a spoilerek. meg az az igazság, hogy nagyjából erre számítottam. el kéne mennem hálivúdba írónak. sablonos dolgokat én is ki tudok találni.

  • The Winter Soldier ⭐

   Utálom a Szar Warszt, csak kötelességtudatból vagyok itt.

 • Max

  :DDDD én már küldtem a disney-nek egy nagy bödön szart viszonzásul.

  • vau

   Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire a dizni csinálta ezt a szerencsétlen filmet.

  • 

   legalább pandaszar?

  • SpaceWolf

   Ez egy ilyen nap, úgy látszik.

   • 

    Lassan kezdhetjük majd kitárgyalni, hogy az ünnepek alatt a megnövekedett cukorbevitelnek köszönhetően mennyire kellemetlenül nyúlóssá, ragacsossá válik, és ez aztán megjelenik a papírfogyasztásban is, pláne, ha pandaszarpapírt használ az ember. Minden oldalon csak az extra kiadások.

    • SpaceWolf

     Szarok én rá.

 • vau

  Kimaradt egy paragrafus, megette a wordpress, frissítve.

  • 

   day-1 DLC

   • vau

    INGYEN.

    • 

     Most még.
     Aztán majd szép lassan jönnek a μtranzakciók, és mire észbekap az olvasó, már az egész oldal színtiszta pay2win.

  • SpaceWolf

   Nem frissítek, mert félek, hogy spoilerezni fogsz.

 • taro

  majd a tv-ben egynek el megy majd.

 • 
  • vau

   Nem, azoknál nem. Szerintem azért is baszott fel, mert a Birodalom Visszavág a kedvencem, ez meg annak a remakeje akarna lenni, csak a jó részeknél a sztori valami undorító kibelezésével.

  • Emperor of Mankind

   Pedig de.

 • ✪☼­­

  Pandasztikus.

 • The Winter Soldier ⭐

  Annyi az egész, hogy valamikor volt az a trilógia, amiben még ötlet is volt. Aztán akkora siker lett, hogy azóta modern technikával lovagolják meg ugyanazt a szart, a hülye meg megy, és bekajálja, pedig már vagy egy évtizede kilóg a lóláb, hogy a király meztelen és a pöcse is kicsi. De még mindig van, aki megveszi a jegyet, megy és nézi, mert a Zerő, meg Lucas, meg a jedi fasza. Ennyi.

  • SpaceWolf

   A bosszantó az, hogy lennének tök jó sztorik. Rengeteg fos SW könyv jelent meg, de volt pár igazán jó is. Szóval alapanyag lenne bőven, csak ki kellene szakadni kicsit a halálcsillag-gonosz dzsedáj-jó dzsedáj-meg még pár vicces figura kalitkából.

  • nulla

   Mondom en, hogy a Star Trek, Battlestar Galactika, stb sokkal jobb mint ezek az “uj ” reszek.

 • vau

  És akkor még elfelejtettem írni az űrben a

  waitforit

  bombák ledobásáról.

 • mlui

  Eddig se volt kedvem megnézni, most még kevésbé van. (azért meg fogom)
  Gondolom akkor a következő rész a Jedi remake- je lesz. Kurvaélet, hogy abban már lesznek zenés- táncos betétek.
  https://uploads.disquscdn.com/images/3c20d2e94f46ab845d16cb686d3b627450be2774d9388603d514f14d09968734.jpg

 • mokusON

  hulladék az összes új star wars kivétel nélkül, és tartok tőle, hogy a régi is csak azért tűnt jobbnak mert gyerekek voltunk, és a szomszédokhoz képest jobb volt a látványvilág.

  • SpaceWolf

   A Zsivány szerintem jó volt, de egyébként ja.

 • orizatriznyák

  Amikor Leia visszarepült az űrből az erő segítségével, akkor volt nekem felül a piros x.

 • Azthiszi szentFerenc O1G

  Reggel az egyik cikkhez megírtam egy kommentben hogy mit gondolok erről a fosról, és kurva lusta vagyok, ezért betolom ide is.

  Utolsó Jedik.

  Tökéletesen koherens film, és Rian Johnson bátor rendező.

  Mert – a konstans üzemanyag-problémákon túl – az egyetlen, az egész filmen végigvonuló motívum az, hogy a rendező előre megfontolt szándékkal leromboljon, szétalázzon és röhejessé tegyen mindent, ami valaha élvezhető volt az ún. Star Wars univerzumban.

  Mintha Marx, Guy Debord és Slavoj Žižek ülne össze, hogy kijavítsák a nagyvállalati kapitalizmust. Ja, merthogy a filmben ez is van: marxizáló balos társadalomkritika, ahogy ezt Hollywood elképzeli. Továbbá van benne 2 újfajta pokémon, családi dráma, állatvédelem, antirasszizmus, önirónia/ önreflexió dögivel, pátosz, humoros beszólások, és annyi karakter, hogy J. K. Rowling is elvesztené tőlük a fonalat.

  Kiderül, mire jó az Erő: telepatikus bolygóközi szkájpolásra.

  Ami hiányzik a filmből: legalapvetőbb logika, a történet bármiféle íve, a cselekedetek súlya vagy következménye, és az eredetiség. Minden egyes jelenet valamelyik korábbi epizód – főleg a Birodalom visszavág, de más filmeknek is – az újrahasznosítása, de vagy nevetségesen, felturbózva tolják túl, vagy tarantinós modorban kifordítják. És van benne lopás valamelyik Harry Potter – A halál ereklyéi filmből is.

  A forgatókönyvírókat nem lenne szabad soha többet klaviátúrához engedni, inkább teszteljenek orálisan egy illegális vietnámi fröccsöntőüzemben Jar-jar formájú műpéniszeket.

  Komolyan, ez az a film, amihez képest a Baljós árnyak élvezhető.

  • aközelkeletikotongyáros

   Ha mar Baljos arnyak, ezert a szamert cserebe minden hibaja megbocsajthato annak a filmnek. Megkockaztatom jobb a focimnel is:

 • hehh

  Nekem eladhatták volna hatodszorra is ugyan azt számomra nem ezért volt szar.
  A film eleje jól indult, pergett az akció, volt húzása, de utána az egész ellaposodott, a sztori meg erőltetett lett. Minimum elvártam volna, hogy a “feltámasztott” Luke Skywalker észhez tér, felszívja magát, mint a Roky és elkezd hirigelni, darálni, hentelni, stb. Erre semmi. Persze nem csak csihi-puhiból kell állnia egy filmnek, nem kizárólagos elvárás, de számomra a dráma sem jött át, nem volt olyan mély és sötét, vagy komor, mint azt vártam.
  Attól, meg, hogy egy pinásból kell hőst csinálni, külön hányok, akárcsak a jellegtelen pityergő fekától. Nincsenek igazi fazonok a karakterek között, egyedüli reményt a kódfejtő hozott a képbe, kár, hogy hamar lekeverték.
  Az új “Darth Vader” meg egy vicc. Borzasztóan gyenge színészi munka, de a karakter is kínos.
  Nem tudom mit néztek a kritikusok, ettől az ezt megelőző két rész is jobb volt. 3 órás hullámvölgy, másfél óra magasságában negyed órára kimentem a moziból hugyozni, meg friss levegőt szívni, alig vártam, hogy vége legyen. Idegesített a film.

  • vau

   Igazából nagyon sokféleképpen lehetett volna ez jó.

 • Bajszos Cigány

  A pedofil törpe kinézetű Yoda tökéletesen tönkretette

  • vau

   A gumifejével. Kibaszottul értelmezhetetlen volt 2017-ben.

   • Bajszos Cigány

    Bevallom, én a moziban kuss kategória tetején vagyok, gyerekekért a moziban=letöltendőt adni szint, de olyat nevettünk ott páran hogy az fájt.
    Kibaszott nevetséges volt

    • vau

     Én a másokat is lekussoltatok szinten vagyok. Én a marypoppinsleiánál sikoltottam fel.

   • Emperor of Mankind

    Mert sokan a prequeleknél a CGI miatt rinyáltak (omg) , na meg ez OT nosztalgia.

    Amúgy komolyan, a lényeknél annyira átestek a ló túlodalára hogy már muppet show érzésem van.

 • aközelkeletikotongyáros

  Ennel meg Lucas is jobbat csinalt volna. Ha mast nem is, legalabb ujitott volna. Annyira mocskos undorito, hogy a nosztalgia faktort kijatszva, 70s evekben kitalalt formavilagot probaljak eröltetni. Ez kurvara nem a star wars sajatja, hanem csupan csak erre futotta az első film idejen. A 15 éves cgi Yoda 1000szer jobban néz ki mint a mostani bab mosadek. Többet kellett volna ugrani az időben előre vagy hatra, egy korabbitol elterő storyval. DE NEM. Ugyanaz a story ürgolyhok hacukaban. Huzzon a dizni is a büdös picsaba.

 • Emperor of Mankind

  Hát kb azt éreztem mikor véget ért mint amit leírtál.

 • rontóbogár
%d bloggers like this: